Bildirim
Reglet kutusuna çakmak veya direkt bağlama arasındaki fark
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sağlıklı olmaz, reglet sağlamsa daha iyi sonuç verir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam technopatta okudum arkadaşın biri bu yöntemle 8 mbps daha iyi hız aldığını yazmış bende o yüzden denemeyi düşünüyorum sormak istedim başka benim gibi düşünen varmı
Merhabalar Hocam bizim ev biraz eski CAT6 kablo reglete çakılıydı telekomdan gelip her kurcaladıklarında hat bozuluyordu bende CAT6 kabloyu direkt olarak dışarıdan gelen hatta bağladım bağlantı yerine de makaron ile izolasyonunu yaptım şuanlık herhangi bir problemim yok. -
Konuya cevap yazdığınız için teşekkür ederim peki hat değerlerinizde iyileşme oldumu örneğin snr değeri arttımi modemde yazan maksimum hız yükseldi mi
Hat değerlerinde kayda değer bir değişme olmadı. Sadece bina içi dağıtım kutusuna müdahalelerde hat değerleri değişiyordu artı o sabit. -
Reglette sorun var ise yak1 ile ek yaparsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. -
binadaki regletde genelde sorun olmaz
direkteki kutularda veya saha dolaplarında 20-30 yıllık regletler var bunları motor yağına buluyorlar hem temas azalıyor hemde oksitlenmesine sebep oluyor
kutu ve saha dolaplarının çoğu su alıyor bir izolasyona sahip değiller
telekomda tanıdık varsa regletlerden söktürurun.n11.com
Yk101 Yak1 Telefon Konnektörü - n11.comhttps://urun.n11.com/kablolar/yk101-yak1-telefon-konnektoru-P291727812?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwrcH3BRApEiwAxjdPTRDk7jw4ar6MnF6jnlLFNZW2ZGMzDrUMalvF4Vvt02vZNPVhNmIIqhoCkrwQAvD_BwE
telefon konnektörü ile bağlasınlar daha iyi sonuç verir
-
Diğer üyelerin dediği gibi, YAK1 kullanın. -
düşünülecek bir durum yok hanenize gelen hat-hız neyse odur.quote:
Orijinalden alıntı: multipowerr
Hocam technopatta okudum arkadaşın biri bu yöntemle 8 mbps daha iyi hız aldığını yazmış bende o yüzden denemeyi düşünüyorum sormak istedim başka benim gibi düşünen varmı
ibretlik tespitler.
bizde 5 tane telefon kutusu var en son ki denemem(sadece bana gelen internet için) krone kutusu burada reglet kutusu diyorlar 0,1 oynamadı :)
isviçreli bilim adamları varolan tesisatın eskidiğini iddia ediyorlar cat6 kablolama yaptım değişen hiçbirşey olmadı. bina yılı 2000 telefon kablosunun bakır kalınlığı cat6'dan daha iyi.
dıj güçler cat6nın yanında başka kablolar olursa dalgalanma yapar yazıyorlar. heryeri deldim,kırdım sadece internet için kablo kanalı döşedim internet kablosunu geçirdim 0,1 oynamadı.
gpon fiber gelmeden önce telekomcuları çalışırken yakaladım YAK 1 konnektör boncuk kullanıyorlardı dedim eve yapsam farkedermi güldüler.
2001 yılında ilk adsl interneti bağlattırdığım zaman cihazla haneye gelebilecek maksimum internet hızı 8 dediler öyle oldu.
2016 yılında vdsl geldi saha dolabına bina girişinden ölçüm yaptılar maksimum 42 bu hızı alamayacağımı kopmalar olacağını söylediler aynen dedikleri gibi oldu 35 kullandım.
deneme maliyeti modemler dahil 5 bin tl den fazla. internetim düzeldimi hayır.haneye gelen internet neyse o fazlası olmadı eksiği çok oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 23 Haziran 2020; 19:46:43 >
-
Reglet sağlam değildir onda. Regletiniz sağlamsa en iyi sonuç o dur.
Sağlam değilse elle bağlantı yapmayın, yak kullanın daha sağlıklı olur
Eğer başarabilirseniz lehim kullanarak kabloları bağlarsanız çok iyi sonuç veriyor. Ayrıca yak bağlantısının da suya karşı dayanıklılığı yok. Benim çok başıma geldi hep küfleniyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X