Şimdi Ara

REGAL RAC 12 A KLIMA TAVSİYE EDER MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
17.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu linktedeki 12.000 BTU'lukhttp://www.hizlial.com/u04.011.1267.0002/regal-rac-12-12000-btuh-bio-filtre-duvar-tipi-split-klima-a-enerji ürünü özellikle aynı markayı kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Klima hemen hemen 24 saat açık kalacak, sadece soğutma amaçlı kullanılıcak. Fiyatı 12.000 lik bir ürüne göre uygun geldi (760 TL) yaklaşık 25 metrekarlik iki odayı, kapıları açık olmak kaydı ile soğutmasını istiyoruz. Başka bir oda da 9500 BTU'luk arçelik klima var ve o klima hol'ün ve banyonun kapısını kapattığımızda 3 odayı da serinletiyor, en azından o sıcak havayı kırıyor. Ürün hakkında bilgisi olanlardan değerli yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

• Vestel-Regal-Seg
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Vestel-Regal-Seg

ne marka önerirsiniz? bütçe maksimum 800 tl ve 12.000 lik gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Vestel-Regal-Seg

pişman olmazsınız

http://www.koctas.com.tr/product/RB-AC-12S-Split-Klima-12000-BTU/6707-11717/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Vestel-Regal-Seg

pişman olmazsınız

http://www.koctas.com.tr/product/RB-AC-12S-Split-Klima-12000-BTU/6707-11717/

Alıntıları Göster
    hocam bende şuan klima almayı düşünüyorum ama kışlık ısıtması için kullanacağım nedersiniz bu regal alınırmı sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

hocam bende şuan klima almayı düşünüyorum ama kışlık ısıtması için kullanacağım nedersiniz bu regal alınırmı sizce.

mbirolun imzasını oku yerter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

mbirolun imzasını oku yerter.

Alıntıları Göster
    abi kim o imzayı yazsan okusam bana tavsiye verin dedim abi nasihat edin demedim bütcem buna müsait ısıtma için nedir diye yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E.C.A Marka klima Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

abi kim o imzayı yazsan okusam bana tavsiye verin dedim abi nasihat edin demedim bütcem buna müsait ısıtma için nedir diye yazdım

kardeş alma.

klima markası al

alınmayacaklar

arçelik
    beko
    regal
    vestel
    regal
    DD

bunlara bakma bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

quote:

kardeş alma.

klima markası al

alınmayacaklar

arçelik
    beko
    regal
    vestel
    regal
    DD

bunlara bakma bile

Alıntıları Göster
    hocam çok uygun ama yaa şimdi bana diyorsunki git mitsubishi yada toshiba yada daikin al ama onlar çok pahalı yahu.

• quote:

hocam çok uygun ama yaa şimdi bana diyorsunki git mitsubishi yada toshiba yada daikin al ama onlar çok pahalı yahu.

Olurmu güzel kardesim ne alaka.

Bütçene göre mal alcan kim kime daıkın, ME al derki, bakın bunlar sordugunuzdan çok daha iyiler.

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-airfel-as12-0930r2-green-fiyati,441954.html

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-ugur-uac-12-i-fiyati,756277.html

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

quote:

Olurmu güzel kardesim ne alaka.

Bütçene göre mal alcan kim kime daıkın, ME al derki, bakın bunlar sordugunuzdan çok daha iyiler.

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-airfel-as12-0930r2-green-fiyati,441954.html

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-ugur-uac-12-i-fiyati,756277.html

Alıntıları Göster
    bu klimayı alanlar memnun kaldı mı bende şu an almayı düşünüyorum hepsiburada da 950 tl? iş bankası indirimi de var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilzinamuh

bu klimayı alanlar memnun kaldı mı bende şu an almayı düşünüyorum hepsiburada da 950 tl? iş bankası indirimi de var?

Alıntıları Göster
    valla ben bu klımayı yaklaşık 10 yıl kullandım.önceleri ısıtma için de kullanıyordum,dogal gaz gelince sadece serınleme amacıyla kullanıyorum.10 yılda 1 kez arıza yaptı.servısı vestel veriyor.hiç şikayetım olmadı.yeni çıkanların tasarımı guzel..

mekan: izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 26 Mayıs 2015; 21:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

valla ben bu klımayı yaklaşık 10 yıl kullandım.önceleri ısıtma için de kullanıyordum,dogal gaz gelince sadece serınleme amacıyla kullanıyorum.10 yılda 1 kez arıza yaptı.servısı vestel veriyor.hiç şikayetım olmadı.yeni çıkanların tasarımı guzel..

mekan: izmir

Alıntıları Göster
    Eski Regal'ler gibi olduğunu sanarak bu klimayı almayın, Vestel uzun zaman önce klima kalitesini düşürdü bence uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Eski Regal'ler gibi olduğunu sanarak bu klimayı almayın, Vestel uzun zaman önce klima kalitesini düşürdü bence uzak durun

Alıntıları Göster
    Kesinlikle almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberciburda

Kesinlikle almalısınız

Neye göre kesinlikle
  • 2017 modellerin çok iyi olduğu söyleniyor, Ben Bimden aldım, gayet güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 üretim REGAL klimalar LG kompresör ve IPM PFC kontrol kartlı üretime sahip, iyi kalitede ancak market ürünü olması nedeniyle hafif basitleştirilmiş klimalardır.

Bölge servisinin çok sıkışması nedeniyle bir süredir montajlarına destek oluyorum, taktığım ortamlar 35-36 derecede ortamlar ve biz alçı sıva kroşe işlerini yaparken geçen 20 dakikalık sürede ortam ısısını 29-30 seviyelerine çekmeyi başarıyor, emiş ısısı 29.4, üfleme 8.9 düşük fan, 12.8 turbo fan şeklinde ortalama ölçüler aldım hep hemen her montajda.

Ultra mega bir beklentiniz olmasın lakin 6 kademeli iç ünite fan devri oldukça sessizlik sağlamış, buna paralel dış ünite fanı değişken devirli bu da kondanser basıncı ve enerji tasarrufu için iyi bir özellik, basit bir market ürünü olmasına rağmen her ne kadar basit bir sistem de olsa yine de iyonizer koymaları da güzel olmuş. LG kompresörün yarattığı kalori farkı ve sesszlik faktörünü anlatmaya artık gerek duymuyorum zira VESTEL tüm üretimlerde 2017 itibari ile değişikliğe gitti diye daha önce bir çok yerde belirtmiştim.

Kumandası bu üretimlerde market işi olmuş ve basitleştirilmiş, daha önceki serilerde o büyük güzel kumandalardan veriyorlardı.

• Ado kullanıcısına yanıt
    Ado hocam hafifletilmiş market ürünü derken bunu biraz daha açar mısınız? Kumandanın şekli haricinde eksik bir özellik yada donanım varmıdır? İyi fiyata iyi klima aldık derken kafamızda soru işareti oluştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Görsel hafiflik hocam, Ana markalara daha çok para verip AYNI ürünü alanlar isyan etmesin diye

Kumanda sadeleştirilir
    karbon filtre vermezler vs gibi basit şeyler.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    filtre koymak istesek koymamız mümkün müdür? Oldu da görselliği zayıf kumandamız arızalandi diyelim, büyük kumanda alsak sorun olmaz demi? Ucuz yollu çözümü var ise dert etmemize gerek yok :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.