Bildirim
Reebok Beyaz spor ayakkabı aldım dedeler sizce nasıl ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yaz bitti keske bot alsaydın -
hacı bot var indirimden geçen sene iki çift aldım halen sıfır giyilmedi spor ayakkabı kışında giyiyorum..model nasıl sencequote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
yaz bitti keske bot alsaydın -
genel olarak güzel de ben tabanını beğenmedim yandan tırtıklı gözüküyor ya,ama sen beğendiysen bişey diyemeyiz güle güle kullan.quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
hacı bot var indirimden geçen sene iki çift aldım halen sıfır giyilmedi spor ayakkabı kışında giyiyorum..model nasıl sence
Alıntıları Göster -
Bende sen gibi düz tabancıyım ama bu model yıl itibariyle baya revaçtaydı,benimde hoşuma gitti giydfim ayağa tam oturdu içi çok esnekti.. -
yunuşak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahatsa ve fiyati uygunsa goruntusu de gayet guzel, gule gule giy kardesim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatı uygun geldi kardeşim aynen..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sağolasın -
90 yılların ayakkabı modeli..... biçok marka bunu yapmaya başladı...nike nın aynı bu modelini giydiğimde taş gibiydi, sanki spor ayakkabısı değildi de kundura ayakkabı gibiydi... yarı fiyatına verseler giyilmeyecek ayakkabıydı o -
kaça aldın -
kaç papel?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X