quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı bu arada arkadaşlar cevap +18 değildir kesinlikle burun değilmi arkadaşım
quote:Orijinalden alıntı: Leak_55 quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı bu arada arkadaşlar cevap +18 değildir kesinlikle burun değilmi arkadaşım hayır
quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı quote:Orijinalden alıntı: Leak_55 quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı bu arada arkadaşlar cevap +18 değildir kesinlikle burun değilmi arkadaşım hayır Allah allah google'de aratmıştım halbuki
quote:Orijinalden alıntı: Leak_55 quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı quote:Orijinalden alıntı: Leak_55 quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı bu arada arkadaşlar cevap +18 değildir kesinlikle burun değilmi arkadaşım hayır Allah allah google'de aratmıştım halbuki bu soruyu işyerimdeki sekretere sormuştum cevabı:terbiyesiz senden hiç beklemezdim olmuştu bende senin için fesat kızım demiştim
quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı quote:Orijinalden alıntı: Leak_55 quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı quote:Orijinalden alıntı: Leak_55 quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı bu arada arkadaşlar cevap +18 değildir kesinlikle burun değilmi arkadaşım hayır Allah allah google'de aratmıştım halbuki bu soruyu işyerimdeki sekretere sormuştum cevabı:terbiyesiz senden hiç beklemezdim olmuştu bende senin için fesat kızım demiştim hocam cevabı söylermisiniz ?
dolma kalem arkadaşlar sizde sorarsınız arkadaşlarınıza direk yanlış anlasılsın diye yapılmış bi bilmece zaten
quote:Orijinalden alıntı: makarnacanavarı dolma kalem arkadaşlar sizde sorarsınız arkadaşlarınıza direk yanlış anlasılsın diye yapılmış bi bilmece zaten hocam burun cevabını gördüğüm bi sitede dolma kalem gördüğümü söylesem?