Şimdi Ara

Reddit'de Dalga Konusu Olmak [Multiplayer vs. SKT T1] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AzameLuN

sizede bişey beğendirilmiyor SKT T1 gibi büyük takım ülkemize gelmiş misafir etmişiz,e-spor alanında yavaş yavaş gelişmekteyiz fakat sizler halen kötülemekle meşgulsünüz.Hata aramaktan ziyade biride cıkıp tebrik etmiyor.İlk defa düzenlenen bir organizasyon elbette ki hatalar olacak ama sizler böyle kötüledikçe düzelmeyecek hiçbir şey.

Unranked adamı faker ın yanına vermek de suç değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Multiplayer yetkiyi kimden aldı?
    Neden riot tr kendisi yapmadı( belkide yapamadı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklilar

• Holy shit what were these things called? I loved this as a kid

• Ben utandım adamların yerine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi abi resmen böyle bir şey yapmaya çalışıyorsun tamam iyi hoş güzel ama neyine senin.Alt yapın sıfır. Türkiye'nin en büyük trollerin'den birini takıma alıyorsun ismini tam bilmiyorum veletin.Şu ekrana yumruk atan işte.

Bundan sonra diğer oyun yayınlarını bile izlemiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Orijinalden alıntı: AzameLuN

sizede bişey beğendirilmiyor SKT T1 gibi büyük takım ülkemize gelmiş misafir etmişiz,e-spor alanında yavaş yavaş gelişmekteyiz fakat sizler halen kötülemekle meşgulsünüz.Hata aramaktan ziyade biride cıkıp tebrik etmiyor.İlk defa düzenlenen bir organizasyon elbette ki hatalar olacak ama sizler böyle kötüledikçe düzelmeyecek hiçbir şey.

Unranked adamı faker ın yanına vermek de suç değil yani

Challenger adamı koyacak halleri yok ya tabi bilmeyen birini koyacaklar ki benim demek isteğidim bu değil,İyisiyle kötüsüyle,yanlışıyla(Oxi konusunda) doğrusuyla desteklememiz gerekirdi.

• Oradakilerden oluşan bir kadro ile maç gerçekleştirebilirlerdi.(LoL101 deki gibi.)Çocugun hesabına girmek yerine rünleri ve şampiyonları full olan bir hesaba girebilirlerdi.

• "10 level TUR player..."
  • Fakerin Jungle oynadıgı maça denk geldim, adamlar el kamerası ile monitorü çekip öyle yayına veriyoyolardı ve ekran bildiğin yamuktu. Diyecek söz yok
  • I wait 30 minutes with these amateurs filming a pc monitor and then the stream goes unwatchably laggy when the real game starts, how the fuck did these amateurs manage to get skt....

• Çöp konu , çöp yorumlar , zaten gösteri maçıydı . Oynayanların da seviyesi belli
  • Bir millet her alanda mı kötü olur arkadaş
  • komik yazıları buraya yazıp çevirin (ingilizce bilmeyenler için)
  •  Reddit'de Dalga Konusu Olmak [Multiplayer vs. SKT T1]

Rezillik. Zaten forumda saçma saçma reklam yapmalarından da anlaşılabilirdi tictoc tayfasının saçma bir topluluk olduğu. Yapılan iş bizi rezil etmekten başka bir işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

–]Squallify [score hidden] 57 dakika önce
    is this greek because if it is i can call a buddy to translate for me.

buna iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Reddit'de Dalga Konusu Olmak [Multiplayer vs. SKT T1]

Rezillik. Zaten forumda saçma saçma reklam yapmalarından da anlaşılabilirdi tictoc tayfasının saçma bir topluluk olduğu. Yapılan iş bizi rezil etmekten başka bir işe yaramadı.

O streami ben yapsam daha sorunsuz olurdu biliyor musun? Ben daha pick ekraninda dedimki "bakin simdi donmaktan maci izleyemeyeceksiniz" ustelik kendimi bile alintiladim bir nevi self defending ve mac baslar baslamaz yayin dondu

• Ben yapsam bile daha iyi yapardım 10 dk araştırmayla. Valla 1-2 dk izleyeyim dedim. Başıboş bir kaç piksel vardı sağda solda. 144p falandı heralde. 2 yayın yapılacaktı hd yayınla, biri İngilizce biri Türkçe. Dp yada başka bir profesyonel takımla anlaşılacaktı, gösteri maçı yapacaklardı. Sonra da Faker'a diamond bir hesap ayarlayıp soloq sokacaklardı yanında tercümanıyla, Faker anlatacaktı tercüman mikrofondan çevirecekti. Tadından yenmezdi. İngilizce stream de en çok izlenen yayın olurdu eminim, Faker görünce kaçırmazdı Twitch ahalisi. Ama nerede işte o vizyon. Adamlar daha dün burada reklam spamlıyorlardı zaten, skt fazla gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 3 Şubat 2014; 21:27:52 >
  • quote:

xd xd. NDS resmen benim yorum atmamı beklemiş :P

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

O streami ben yapsam daha sorunsuz olurdu biliyor musun? Ben daha pick ekraninda dedimki "bakin simdi donmaktan maci izleyemeyeceksiniz" ustelik kendimi bile alintiladim bir nevi self defending ve mac baslar baslamaz yayin dondu

I'm Barzo.ahahahha.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.