Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun, kazasız belasız sürersin in$allah.

biz de muradımıza erdik sonunda
  • EMEĞİNE SAĞLIK AMA BEN BEĞENMEDİM DAHA GÖSTERİŞLİ OLABİLİRDİ İÇİ VE DIŞI
  • quote:

Orjinalden alıntı: turusan

EMEĞİNE SAĞLIK AMA BEN BEĞENMEDİM DAHA GÖSTERİŞLİ OLABİLİRDİ İÇİ VE DIŞI

Doğrudur Zewkler we renkler Tartışılmıor biliosunz
    Begenmiyecekler çıkacagını biliodum kimilerinden
    Siftahı da sen yaptın
  • quote:

oktay gösteriş istemiyordu bildiğim kadarı ile.o motor gücüne merklıydı.istese fiberciler zaten arkadası.istediğin şekilde kasa ve aksesuar yapabilecek duurumda.sıradan tipo ile nal toplatmak istiyor herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavis717

quote:

oktay gösteriş istemiyordu bildiğim kadarı ile.o motor gücüne merklıydı.istese fiberciler zaten arkadası.istediğin şekilde kasa ve aksesuar yapabilecek duurumda.sıradan tipo ile nal toplatmak istiyor herhalde.

Bravo Walla Mavis Ben açıklamıorum artık Bilen biliyor

• araban çok güzel olmuş kazasız belasız ...
  • gerçekten çok güzel olmuşşşşş

ama kapı sanki biraz az açılıyormuş gibi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdil

quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: tipo16v

Hayırlı olsun...

0-100 7 sn civarı olucaktır tahmini. Standart olarak 9.3 sn Max sürat 202km. İsteyen olursa Autoshow testini koyabilirim buraya. Tabi Oktay izin verirse.

standart olarak ;

0-100'ü 8.4 sn
    max hızı 207

Verdiğin değerler 91 92 model ve 148 hp 5 kapı olanlar için geçerli. Bu araç 93 sonrası tek kapı ve 142hp standart olarak. Türkiyedeki 5 kapılar 139hp malesef onlarda 148hp değil.

91-92 senesinde tr'ye 2.0 tipo gelmedi zaten 94'de başladı.
    eğer oktay abi'nin aracı 94'se dediğin gibi 142 hp ama ben daha yeni diye biliyorum.
    ayrıca 5 kapılı tipolar 148 hp ruhsata bakabilirsin.
    bizde 97 model 5 kapı 2 tane vardı

• nedemek sedici gönüller bir olunca.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavis717 -- 21 Haziran 2006; 11:34:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavis717

quote:

Zaten en duygusal deprem yaratan olayda bu nokta.
    Adam bilmem kaç bin lira yatırmış makinesine...
    Ama fiat beslemesiz bir makinenin plakasını bile okuyamıyor

Hatta ben dahada ileri gideyim(yada çoğunuza göre geri)...
    Ben olsam sedici kardeşimin yerine...
    dış görünümde tamamen orjinal tipoya sadık kalarak sadece motor işlemlerimi yapardım...
    Otobanda normal bir klasik araba ile o muhteşem italyanın sesini dinleyerek,dinleterek,dürbünle plaka okutarak ilerlemek...

Düşünün orjinal bakımlı bir tipo,sadece kaputunun altındaki 200 hp ye uygun jant,performans amortisör vs. ile hiç bir anahtar alıcının ihtimal bile veremediği bir hızla çıkıyor:)...

Fakat günüzmüzde kaput uzatma,logo(FİAT) iptaliki en kızdığım şeysanki fiat dan utanıyorum demek anlamında,kanat,kol vs takma,yukarıdan kapı açtırma vs.. modası modcuları esir almış vaziyette...

Tabiki zevk meselesi..oktay kardeşimiz en makulde ilerlemiş görsel modda(logo iptalini saymazsak)...

Benim idealim de mareamı full atmosferik,sade görünümlü 150 hp civarında yapmak...
    İnşallah bir gün....

• ben sade araçları severim ama bu araçtada sadelikten pek fazla taviz verilmemiş sade ye yakın bir görünümü var
  • Gerçektende Sadelikten yanayım herzaman ki arka tarafı Sade yap dedik ustamız oyyyle sapsade yapmış

Ön ızgaraya da Fiat yazdırıcam Kırmızı Spreyle
  • orjinallik bozulmamış süper olmuş kazasız belasız kullan inşallah
  • Ne olursa olsun sade bir powerbox olsun
  • bu aracın bir type-r bir golf gti gibi gitceğini sanmıyorum olurda yolda karşına çıkarlarsa arkadaşım nalları sen toplarsın haberin olsun araban yine de iii olmuş eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bu aracın bir type-r bir golf gti gibi gitceğini sanmıyorum olurda yolda karşına çıkarlarsa arkadaşım nalları sen toplarsın haberin olsun araban yine de iii olmuş eline sağlık

Bu Tipo onların yanından bile geçemz... dost acı söyler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

bu aracın bir type-r bir golf gti gibi gitceğini sanmıyorum olurda yolda karşına çıkarlarsa arkadaşım nalları sen toplarsın haberin olsun araban yine de iii olmuş eline sağlık

Bu Tipo onların yanından bile geçemz... dost acı söyler...

Arkadaşlar golf gti turbo beslemeli bir araçtır..typre yi bliemiyorum ama 180 hp küsür standart gücü vardı.

Bu 94 model(Tipo) 2.0 litrelik beslemesiz atmosferik araç (orjinalde 145 hp olması gerekir yanlışım varsa düzeltin.)
    yapılan beslemesiz modifiyeyle ben dyno.da 185-195 arası bir güç tahmin ediyorum...

Araç beslemesiz...

Modsuz golf Gti ve typre bu aracı ancak benzincide görür.Birdaha da göremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 22 Haziran 2006; 5:13:17 >

• @gkhn_

videodan yana bir gelişme yok mu.. dün verdiğin 3 sn lik video beni gerçekten meraklandırdı... geriye kalanı ne zaman geliyor??
  • quote:

Walla arıyorum deneyecek bir Type-r warsa Arkadaşında sağda solda tanıdıgı olan istanbulun her semtine gelir deneriz
    Golf Gti ı hiç düşünmedim
    Sen Aracın Nal Topluycagını Düşünerek yanlış düşünüosun emin ol
    Söylediğim gibi DENERİZZ warsa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.