Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2005 Clio Sym. dci 140
    1998 Ferrari 360 Modena F1
  • eline koluna kesene zamanına beraket kardeş...
    güzel olmuş güle güle kullan...

Orjinalden alıntı: no_fate

helal olsun yakışırrrrrrrrr

imzanda gördüğüm araç.. ? senin mi? forumda bir ferrari sahibi mi var?

birde symbol dci 140ps mi? o nasıl oluyor? göremedik senin şu arabalarıda bir... full modifiye clio+ ferrari in var koca forumda kimsenin haberi yok... resim felan yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 22 Haziran 2006; 17:38:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

quote:

birde symbol dci 140ps mi? o nasıl oluyor? göremedik senin şu arabalarıda bir... full modifiye clio+ ferrari in var koca forumda kimsenin haberi yok... resim felan yok mu

+10000000000000000000000+1000000000000000000000=200000000000000000000000000000000000000000

• arkadaşlar neler oluyor oralarda yavvvvvvvvv.forumu kirletmenin alemi yok ortada güzel arkadaşlıklar var kendini bilmezin teki geliyor lama cımı ediyor yakışmaz kardeşim oktay ve onun gibilerini tebrik etmek lazımmmmm.kıskanmanın anlamı yok .
    herşeyi ilerliyen zamanlarda göreceğiz kim kimi geçiyor...dereyi görmeden paçaları sıvamayalım kardeşimmmm.
    herkese iii forumlar ve hayırlı muhabbetler......

• quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Günaydın Noluyor be kardeşim Geceleri amma Kızıştırıyosunz Topiği hee

Walla 0-100 6 sn bekliyorum bakacaz bu akşam dinamo sonucunuda alcaz
    Herzaman başından beri söylediğim gibi Arz edene gider ona göre
    Neyse gene Allahtan beni 306 Gtı Astra GSI larla bir tutmuyorsunuz

Kim gene Fake yaptı yenimi oldu olay noldu anlamadım hee
    Herkese iyi forumlar

biri kıskancından dayanamamış buraya saydırıp gitmiş işte..
    kaybetdiğim herşey;
    gözyaşımda saklı....
  • emeklerine sağlık,kesene bereket

cihaz gerçekten çok fena olmuş..

güle güle kullan,allah kaza bela vermesin
  • ustadim cekemeyenler mi vardir nedir ya da bilip bilmeden konusuyorlar. boswer sen onlari Dyno sonuclari ne oldu rodaj bitti mi ? bu arada 100-0 kac metrede duruyor merak ettim kimse tinlamiyor sanirim.

Frenleri ne durumda aracin ?

Bu arada gule gule kullan

Golf GTI DSG şanzımana birşey diyemem, zira turbolu araç, elma ile armudu karşılaştırmamak lazım.

Gençler yıllarım TOFAŞ ile geçti, 2 kapı tipoları iyi bilirim. Türkiye'ye sadece 48 adet ithal edildi.

Beygir gücü standart 142'dir. Aynı motor coupelerde 139 beygirdir.

Bizde ilk çıkan seri 2.0 16v tipolar sadece kağıt üzerinde 148 hp'dir. O yıllardaki düşük kalite benzinle ancak 128 hp veriyordu araçlar dinamoda. Bu yüzden Tofaş'ı mahkemeye veren birini hatırlıyorum tüketiciyi aldatıyorsunuz diye.

Oktay'ın makine 180 hp üzerinde güç verecektir. Kısa şanzıman ve bu hafif kasası ile araç çok iyi performans verecektir.

Bu arada Golf GTI DSG'nin de ilacı var merak etmeyin. Kırmızı, 2 kapı, dış görünümü tamamen orijinal 34 SLT 56 plakalı eskiden Saffet Üçüncü'nün olan (sattı diye duymuştum) 94 Tipo.

Bu arabanın tüm hikayesini bilirim. Önce üzerinde 4 silindir 2.0 16v turbo motor vardı ve 210 beygir civarındaydı.

Sonra Saffet abi bu araca 2.0 20v 5 silindir turbo motor taktı (coupeden alınma) 6 ileri viscodrive kilitli şanzıman+ön diferansiyelli araç 240 hp idi.

Oktaycım, zevkler ve renkler tartışılmaz, bence aracın çok güzel olmuş, kazasız belasız kullan. Biz tüm forum bu arabayı sahiplendik, sanki kendi arabamızmış gibi heyecanla takip ettik, emeği geçen herkesin ellerine sağlık, senin de kesene bereket :)

Evet arkadaşlar, bu iş önemli bütçe istiyor maalesef, ancak böyle çalışmaları bekliyoruz, umarım başka arkadaşlar da yapar. Araba hazırlayan tanıdığı olan varsa, o arkadaşlar da foruma katılsın, böyle eğlenceli oluyor.

Bu aralar ufak ufak 2. el aldığım Mercedesi topluyorum. Modifiye değil ama yenileme diyelim hafiften. Ankara'ya dönünce bir 131 toplama projem var. 2.0 16v motor ve çift yatık 45'lik weber karbüratörlü "old school" bir araç yapmayı planlıyorum. Kısmet olur inşallah, burada sizinle paylaşırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: topgear

"At sahibine göre kişner." Oktay kardeşimin kullandığı araca binmiş biri olarak söylüyorum, rodajı bitsin, Type R ancak bu Tipo'nun gidişini seyreder arkadan.

Golf GTI DSG şanzımana birşey diyemem, zira turbolu araç, elma ile armudu karşılaştırmamak lazım.

Gençler yıllarım TOFAŞ ile geçti, 2 kapı tipoları iyi bilirim. Türkiye'ye sadece 48 adet ithal edildi.

Beygir gücü standart 142'dir. Aynı motor coupelerde 139 beygirdir.

Bizde ilk çıkan seri 2.0 16v tipolar sadece kağıt üzerinde 148 hp'dir. O yıllardaki düşük kalite benzinle ancak 128 hp veriyordu araçlar dinamoda. Bu yüzden Tofaş'ı mahkemeye veren birini hatırlıyorum tüketiciyi aldatıyorsunuz diye.

Oktay'ın makine 180 hp üzerinde güç verecektir. Kısa şanzıman ve bu hafif kasası ile araç çok iyi performans verecektir.

Bu arada Golf GTI DSG'nin de ilacı var merak etmeyin. Kırmızı, 2 kapı, dış görünümü tamamen orijinal 34 SLT 56 plakalı eskiden Saffet Üçüncü'nün olan (sattı diye duymuştum) 94 Tipo.

Bu arabanın tüm hikayesini bilirim. Önce üzerinde 4 silindir 2.0 16v turbo motor vardı ve 210 beygir civarındaydı.

Sonra Saffet abi bu araca 2.0 20v 5 silindir turbo motor taktı (coupeden alınma) 6 ileri viscodrive kilitli şanzıman+ön diferansiyelli araç 240 hp idi.

Oktaycım, zevkler ve renkler tartışılmaz, bence aracın çok güzel olmuş, kazasız belasız kullan. Biz tüm forum bu arabayı sahiplendik, sanki kendi arabamızmış gibi heyecanla takip ettik, emeği geçen herkesin ellerine sağlık, senin de kesene bereket :)

Evet arkadaşlar, bu iş önemli bütçe istiyor maalesef, ancak böyle çalışmaları bekliyoruz, umarım başka arkadaşlar da yapar. Araba hazırlayan tanıdığı olan varsa, o arkadaşlar da foruma katılsın, böyle eğlenceli oluyor.

Bu aralar ufak ufak 2. el aldığım Mercedesi topluyorum. Modifiye değil ama yenileme diyelim hafiften. Ankara'ya dönünce bir 131 toplama projem var. 2.0 16v motor ve çift yatık 45'lik weber karbüratörlü "old school" bir araç yapmayı planlıyorum. Kısmet olur inşallah, burada sizinle paylaşırım.

Walla Olgun Abi şu kelimeleri kullanmasaydın Dolar Dalgasını bozulan moralim yerine gelmezdi.
    İnşallah Alayına Duman attırırız İstanbula geldiğinde.
    Senin yapacagın projelerin yanında Bizimkiler hiç kalır eminimm. Gel bi an önce başlada Bizde Heyacanla Takip edelimm
    Kendine ii bak görüşürz Sağol..

• eline saglık
    resmen pimp my ride programını gerçeklestırmıssınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 24 Haziran 2006; 10:27:55 >

quote:

quote:

+10000000000000000000000+1000000000000000000000=200000000000000000000000000000000000000000

ben sedici kardeşime pm ile yazmıştım bazı şeyleri
    imzadaki araçlardan birinin galerinin önünde çektiğim bir iki fotosu vardı
    onları koyarım buraya
    bide dci140 nasıl oluyor demişsin söyleyeyim modla oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fate -- 23 Haziran 2006; 11:32:37 >

2005 Clio Sym. dci 140
    1998 Ferrari 360 Modena F1

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben sedici kardeşime pm ile yazmıştım bazı şeyleri
    imzadaki araçlardan birinin galerinin önünde çektiğim bir iki fotosu vardı
    onları koyarım buraya
    bide dci140 nasıl oluyor demişsin söyleyeyim modla oluyor

80 lik sanırım clio dci.. nasıl 140 çıkardın o motordan helal sana..
    modenanında foto+sürüş izlenimini aktarırsan sevinirimm

• No fate arkadaşımız Fransada Modifiye ettiğini söylemişti arabasını Ama bir de resimleri görsek de zewklensek biraz
    Modena yıda Taxi plakası Satarak almış para babası nolcak
  • @alysentr

zorlama tamam ya varsa vardır .

Ama bende isterim modenanın capslerini . Mümkünsede ilk kendi vesikalıgını sonra senin arabanın içinde ve dısında 2 tane resmin bize yeterli olur

Ama 80 lik clio yu 140 yapmak gercekten zor iştir yaptıgın mod. ları bize teker teker yazabilirmisin.?

Ne kadara mal olduklarını nerden aldıgını fln .

Hem bundan sonra o işi yapcaklar içinde ii bir rehber olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

@alysentr

zorlama tamam ya varsa vardır .

Ama bende isterim modenanın capslerini . Mümkünsede ilk kendi vesikalıgını sonra senin arabanın içinde ve dısında 2 tane resmin bize yeterli olur

Ama 80 lik clio yu 140 yapmak gercekten zor iştir yaptıgın mod. ları bize teker teker yazabilirmisin.?

Ne kadara mal olduklarını nerden aldıgını fln .

Hem bundan sonra o işi yapcaklar içinde ii bir rehber olur.

+1000000 aynen

sana ve sediciye katılmamak mümkün değil...

hepimiz beklemedeyiz

@nofate
    bir ara 2006 m5 alıyordun o noldu vazgeçip modena aldın sanırımm

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.