Zaten Arka cam ustu çok cici bir rüzgarlıgımız wa yaptık ama boyacının azizliğine ugradık yakın zamanda takıcaz Aracın teknik bilgileri bu hafta içi geçicek elimize şimdilik bişey diyemiyorum Aracın maliyeti konusundada Açıkcana yaptıgım harcamayı söylemek istemiyorum boş werin bende kalsın oda. Teşekkürler tekrar iyi dilekler konusunda
quote:
Orjinalden alıntı: sedicivalvole
Arabayı çizme fikrin warsa Kendine bir mezar ayarla
siftahı ben yapıyıım dedım yoksa baskaları cızer
kotu konusuyorum ama turkıye bura bız yenı araba aldıgmız ılk gun bastan sona kadar adamın tkeı cızmıs
Araba manyak olmuş emeğinize sağlık
Bi kurban kesin arabaya derim ben
Çok güzel olmuş ama jantlar daha güzel olabilir.
Hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Bu arada avatarını da değiştir artık.
Saolun warolun arkadaşlar Ama Jantlar yatar Bunları kırana kadar değiştirmem
quote:
Orjinalden alıntı: sedicivalvole
Saolun warolun arkadaşlar Ama Jantlar yatar Bunları kırana kadar değiştirmem
o zaman biz forumca para toplayıp bi jant alalım
öncelikle....oktay kardeşime allah kaza bela ve şer vermesin....dediğim gibi en sonunda aranılan heybetli ve deli makine piyasalara çıktı...allahımıza şükürler olsun... vallahi beklediğimize deydi açıkçası bundan iyisi can sağlığı...oktay kardeşimeve heybetli makinede emeği geçen herkese şahsım adıma teşekkür ederim...çünkü bu gibi heybetli makinelere yolların ihtiyacı var be kardeşim....neyse fazla uzatmayalım kalem bitecek yoksa)))allah kaza bela ve şer vermesin...herzaman iyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle...allaha emanet ol kardeşim oktay..... yani bu saatden sonra ALAYINA GİDER demek düşüyor öylemiiiiiiii.
Hayırlı uğurlu olsun araba cengaver olmuş. Bence adı;
Red Warrior
olmalı idi.
bence gösterge panelinide değişsen iyi olur...içi buhalde kalacak deme sakın
bu gunleri de gordum ya artik olebilirim:Pp hakkaten guzel olmus rengi inanilmaz yakismis gulegule kullan aman trafikte karsima cikma sediciye bakicam diye ustune cikabilirim sedicinin farketmeden
güzel olmus..işçilik baya kalite olmus kazasız belasız ii günlerde kullan
gözlerime inannamıyorum bitmiş
demek 10 gün foruma girmeyince bu bile degişebiliyomuş ;)
güle güle kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun...
0-100 7 sn civarı olucaktır tahmini. Standart olarak 9.3 sn Max sürat 202km. İsteyen olursa Autoshow testini koyabilirim buraya. Tabi Oktay izin verirse.
hocam çok kral oldu ilerleyen zmnlarda bide müzik tesisatı gzl bı jant yaparsın hayran hayran gezerız artık arabana
quote:
Orjinalden alıntı: tipo16v
Hayırlı olsun...
0-100 7 sn civarı olucaktır tahmini. Standart olarak 9.3 sn Max sürat 202km. İsteyen olursa Autoshow testini koyabilirim buraya. Tabi Oktay izin verirse.
standart olarak ;
0-100'ü 8.4 sn max hızı 207
arkadaşlar derecelinin rodajını bekleycekler :) kaç km rodaj için gaza basmamaya dayanacaksın:) 1000 km?
kaça mal oldu toplamda? mtv deki pimp my ride tarzı birşey olmuş, ntv de bir araba süsleme programı var, oraya başvursan tv ye de çıkar bence :)
ya hakkaten oraya süsletilebilir ama
orada inanılmaz sıra varmış...
Anadoluda köylerde filan Reno12 , Murat 131-124 dolu