Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten Arka cam ustu çok cici bir rüzgarlıgımız wa yaptık ama boyacının azizliğine ugradık yakın zamanda takıcaz
    Aracın teknik bilgileri bu hafta içi geçicek elimize şimdilik bişey diyemiyorum
    Aracın maliyeti konusundada Açıkcana yaptıgım harcamayı söylemek istemiyorum boş werin bende kalsın oda.
    Teşekkürler tekrar iyi dilekler konusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Arabayı çizme fikrin warsa Kendine bir mezar ayarla

siftahı ben yapıyıım dedım yoksa baskaları cızer

kotu konusuyorum ama turkıye bura bız yenı araba aldıgmız ılk gun bastan sona kadar adamın tkeı cızmıs

• Araba manyak olmuş emeğinize sağlık

Bi kurban kesin arabaya derim ben
  • Çok güzel olmuş ama jantlar daha güzel olabilir.
  • Hayırlı olsun arkadaşım.
    Kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Bu arada avatarını da değiştir artık.
  • Saolun warolun arkadaşlar Ama Jantlar yatar Bunları kırana kadar değiştirmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Saolun warolun arkadaşlar Ama Jantlar yatar Bunları kırana kadar değiştirmem

o zaman biz forumca para toplayıp bi jant alalım
  • öncelikle....oktay kardeşime allah kaza bela ve şer vermesin....dediğim gibi en sonunda aranılan heybetli ve deli makine piyasalara çıktı...allahımıza şükürler olsun...
    vallahi beklediğimize deydi açıkçası bundan iyisi can sağlığı...oktay kardeşimeve heybetli makinede emeği geçen herkese şahsım adıma teşekkür ederim...çünkü bu gibi heybetli makinelere yolların ihtiyacı var be kardeşim....neyse fazla uzatmayalım kalem bitecek yoksa)))allah kaza bela ve şer vermesin...herzaman iyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle...allaha emanet ol kardeşim oktay.....
    yani bu saatden sonra ALAYINA GİDER demek düşüyor öylemiiiiiiii.

• Hayırlı uğurlu olsun araba cengaver olmuş. Bence adı;

Red Warrior

olmalı idi.
  • bence gösterge panelinide değişsen iyi olur...içi buhalde kalacak deme sakın
  • bu gunleri de gordum ya artik olebilirim:Pp hakkaten guzel olmus rengi inanilmaz yakismis gulegule kullan aman trafikte karsima cikma sediciye bakicam diye ustune cikabilirim sedicinin farketmeden
  • güzel olmus..işçilik baya kalite olmus kazasız belasız ii günlerde kullan
  • gözlerime inannamıyorum bitmiş

demek 10 gün foruma girmeyince bu bile degişebiliyomuş ;)

güle güle kullanmanı dilerim.
  • Hayırlı olsun...

0-100 7 sn civarı olucaktır tahmini. Standart olarak 9.3 sn Max sürat 202km. İsteyen olursa Autoshow testini koyabilirim buraya. Tabi Oktay izin verirse.
  • hocam çok kral oldu ilerleyen zmnlarda bide müzik tesisatı gzl bı jant yaparsın hayran hayran gezerız artık arabana
  • quote:

Orjinalden alıntı: tipo16v

Hayırlı olsun...

0-100 7 sn civarı olucaktır tahmini. Standart olarak 9.3 sn Max sürat 202km. İsteyen olursa Autoshow testini koyabilirim buraya. Tabi Oktay izin verirse.

standart olarak ;

0-100'ü 8.4 sn
    max hızı 207
  • arkadaşlar derecelinin rodajını bekleycekler :) kaç km rodaj için gaza basmamaya dayanacaksın:) 1000 km?

kaça mal oldu toplamda? mtv deki pimp my ride tarzı birşey olmuş, ntv de bir araba süsleme programı var, oraya başvursan tv ye de çıkar bence :)
  • ya hakkaten oraya süsletilebilir ama

orada inanılmaz sıra varmış...

Anadoluda köylerde filan Reno12 , Murat 131-124 dolu

Yurdum insanı nerede beleş oraya yerleş
  • hayırlı olsun Sedici Allah kaza beladan korusun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.