Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: tipo16v

Hayırlı olsun...

0-100 7 sn civarı olucaktır tahmini. Standart olarak 9.3 sn Max sürat 202km. İsteyen olursa Autoshow testini koyabilirim buraya. Tabi Oktay izin verirse.

standart olarak ;

0-100'ü 8.4 sn
    max hızı 207

Verdiğin değerler 91 92 model ve 148 hp 5 kapı olanlar için geçerli. Bu araç 93 sonrası tek kapı ve 142hp standart olarak. Türkiyedeki 5 kapılar 139hp malesef onlarda 148hp değil.
  • Araba gerçekten çok hoş olmuş ama arka taraf ve için fazlaca sadece kalmış. Biraz daha agresif bir arka düşünülebilirdi. Bunun yanında bence jantlar çok iyi. Arabaya çok yakışmış. Belki başka bir arabada bu kadar hoş durmayabilirdi ama sanki Tipo için üretilmiş gibi duruyor.

Ellerinize sağlık, Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdil

quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: tipo16v

Hayırlı olsun...

0-100 7 sn civarı olucaktır tahmini. Standart olarak 9.3 sn Max sürat 202km. İsteyen olursa Autoshow testini koyabilirim buraya. Tabi Oktay izin verirse.

standart olarak ;

0-100'ü 8.4 sn
    max hızı 207

Verdiğin değerler 91 92 model ve 148 hp 5 kapı olanlar için geçerli. Bu araç 93 sonrası tek kapı ve 142hp standart olarak. Türkiyedeki 5 kapılar 139hp malesef onlarda 148hp değil.

iide benim araba standart + chip warken 158 hp werdi Şu an belli değil ama buyk beygirler bekliorum

Herkese Teşekkurler sağolun
    Darısı Başınıza

• tanıtım videosu ne oldu?
  • Sedicivalvole sonunda emeğinin karşılığını aldın.allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin........

HADİ GEÇMİŞ OLSUN...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

tanıtım videosu ne oldu?

+1905

evet ne oldu? 1 saate hazırdı
  • Arkadaşlar video yu profesyonel hazırlamaya karar verdik , içinde driftler falan olucak . Hızlı VE Öfkeli Tokyo Dirftten önce sinemalarda vizyona giricek dersem inanmayın

Ama her zaman oldugu gibi sizi heycanladırıcak ve sabırsızlandırıcak bişi yolluyorum.

http://rapid-share.de/files/23575660/123.wmv.html

bu videoyu ızlerseniz olusucak video hakkında biraz fikir sahibi olursunuz .

Bekleyin gelicek...

• videoda sadece bir kız elinde kamerayla üstümüzü geliyor. arkadada araba var .

Arabayı kız mı sürcek ? Bende sahsen o fikir olustu .
  • hehe

güzel olacağa benziyor..

kendimi nfs most wanred oynuyormuş gibi hissettim.. fikir orj. olmuş..umarım bir an önce biterr
  • Sedicivalvole, harika olmuş araban

Kazasız belasız iyi yanlamalar sana
  • Beklediğimize değmiş gerçekten. Oktay kardeşim güle güle kazasız belasız kullansın inşallah. Ufak tefek eksikler zamanla halledilir. Bu da benden bir hediye olsun
     // RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\
  • bu tokyo drift ne zaman geliyor ya
  • kazasız belasız ii yarıslar dılerız
  • ben o programa örnek süslü araç olarak çıkarılmasını teklif etmiştim:)
    arabanın süslenmeye pek ihtiyacı kalmamış maşallah :)
    sunroof yok di mi :)
    çok koyu olmayan içeriyi gösteren hafif aynalı cam filmi de iyi olurdu, polisler birşey demiyor çok koyu olmayınca...

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

ya hakkaten oraya süsletilebilir ama

orada inanılmaz sıra varmış...

Anadoluda köylerde filan Reno12 , Murat 131-124 dolu

Yurdum insanı nerede beleş oraya yerleş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 20 Haziran 2006; 19:42:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

ben o programa örnek süslü araç olarak çıkarılmasını teklif etmiştim:)
    arabanın süslenmeye pek ihtiyacı kalmamış maşallah :)
    sunroof yok di mi :)
    çok koyu olmayan içeriyi gösteren hafif aynalı cam filmi de iyi olurdu, polisler birşey demiyor çok koyu olmayınca...

Polis illa sorun çıkartıcaksa egzos , önde plaka olmaması gibi şeylerede sorun çıkartabilir. Polisle haşırneşir olunucak bi araba değil bu . Filmli de gider filmsizde. Ama tabiki film gerekiyor.
  • ne zaman ıslatıcaz

şöyle bir turlasaydık
  • Gkhn_, bu video nedir ya

Başı komik olmuş, ama bayağı profesyonel olunacak gibi Hadi kolay gelsin.
  • bu ne ya araba mı bu rezil berbat inanılmaz derecede kötü.rezalet bi durum ya olmaz bu kadar.yazıklar olsun

DİYELİMKİ NAZAR DEĞMESİN DEMİ

MAAŞALLAH

SAYGILAR...
  • Hayırlı olsun iyi günlerde zevkle kullanmanı dilerim.
  • ne kadara mal oldu bu canavar?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.