Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlerim dolayısı ile 10 gündür bakamıyordum.yine uzatmışsın süreyi dün aksamdan beri bakıyorum hala doyamadım.cok güzel olmus.hani tipo adam olur mu diyenlerin lafını yedirdin.demek ki emek sarfedince oluyormuş.hakikatten allah kaza bele vermesin.güle güle kullan.dergilere poz vereceksen bizlerede haber verki efsaneyi yanlız bırakmayalım.arşive koyalım dergimizi.ama sencede arka tampon biraz sıradan olmamışmı?öndekine benzer tampon cok hoş olacaktır.tabi bu benim görüsüm.bu arada gezerken video'yu da unutma.EMEGİNE SAĞLIK.

• +18 videosu , biraz kötü örnek teşkil edebilir diye +18 . Nasıl bi video derseniz , Drift tarzı diyebilirim , izleyenleriniz arapların sonata ile yaptıgı drift gösterisini bilir. Ona yakın bişi olucak. Hep yan , çok gaz da denilebilir ...
  • Aracın motorundakı teknık Karşılaştırma varmı elınde sedici dostum öncesi ve sonrası adı altında Ayrıca Arka Tarafı çekmemişin orasıda kaplama mı .. ? (Arka Koltuk Arka Yanlar vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 19 Haziran 2006; 12:11:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Aracın motorundakı teknık Karşılaştırma varmı elınde sedici dostum öncesi ve sonrası adı altında Ayrıca Arka Tarafı çekmemişin orasıda kaplama mı .. ? (Arka Koltuk Arka Yanlar vs.)

Arabanın içi tamamen deir döşeme , fotoğrafları indirirsen orda fotoğrafı var.

Araba ilk alındığında dyno ya sokuldu verileri var , motor yapıldıktan sonra, belli bi rodaj döneminden sonra tekrar dyno ya sokulucak ve herşey meydana cıkıcak.
  • Tamam İndiriyorum ; Teşekkürler.
  • Öncelikle arkadaşımıza hayırlı olmasını diliyorum,kazasız belasız kullansın inşallah

Bu şekilde trafik izin veriyormu?
    muayeneden nasıl geçiyor diye cinsomatik sorularımdan sonra...

Atmosferikde son nokta gerçekten,turbo,supercharger uygulamaları yok, nos yok sanırım...
    buda motoru koruyor..en az 100 bin daha gider.
    Araç hala 2.0 mı yoksa 2.2 oldumu?,bir hacim büyümesi yapıldımı?

Kutlarım,araç gerçekten dehşet olmuş.
  • şükürler olsun kavuşturana
    vay bee 7 ay geldi geçti
    ama araba muhteşem,harika,olağanüstü,acayip bişi olmuş
    çok güsell
    kazasız,belasız inşallah
    oktay kardeş seni degilerde de görmek isteriz hem de posterli olanından
  • waaayyyyy kelimein tam manasıyılaa
    beklediğimize deydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 19 Haziran 2006; 12:41:33 >
  • güzel olmuş allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • BENDE BIR TİPO KULLANICISI OLARAK OKTAYA ABI COK SAGLAM BI ALET OLMUS ALLAH KAZASIZ BELASIZ CEZASIZ KULLANMAK DİLEGIYLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim iyi dilekleri için Kötü olsada teşekkür ederim Sabırla beklediniz
    Başından beri söylemişimdir çewremde herzaman Dış görselliğin benim için fazla bir önemi olmadığını
    Aracın Motor ve yurur aksamındaki Modifikasyonlar benim için Keyif verici olan Ama Dışıda Oyleeee bi oldu Levent ustaya Teşekkürler
    Zaman konusundada en çok canımızı yakan arkadaştır kendisi
    Ayrıyetten Gkhn kardeşime de bravo yani Sanada teşekkür ederim İİ olmuş Dizayn Zaten sonuçta S-Dizayn
    Herkese iyi forumlar

sakın yarısmaya kalkma kardes bu arada arabnı cızebılırmıyım

[ Edit : Fotoğraflı postlardan alıntı yapmıyalım başlık şişmesin ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moja -- 19 Haziran 2006; 19:04:16 >

• Arabayı çizme fikrin warsa Kendine bir mezar ayarla
  • Artık dergilerde bol bol gözükürsün :)

Caddede denk gelirsek seninle bir ara kapışırız maksat geyik olsun , beyaz bi GOLF şeffaf arka stoplar görürsen o biziz

Bu arada rica etsem, ayrıntılı bir masraf tablosu çıkarır mısın ? Şuna şu kadar verdik, şuna şu kadar gitti diye...

Bu tarz işlere girecekler için neyin ne olacağını az çok görmek için...

Hayırlı uğurlu olsun...

Ama ilk günlerde fazla zorlama yavaş kullan ki nazar filan değer , ilk bi kaç gün dikkatli kullan
  • Hayırlı olsun. Sizin için beklemek daha zor olsa gerek. İyi günlerde kullanın.
  • yaw kaç beygir oldu şimdi bu?
  • walla ben de çok uzun zamandır takip ediyorum ama yorum yazmamıştım bekle-gör politikası işte... bekledim ve muhteşem bir şey gördüm. ancak kafama takılan rengi oldu.. keşke parlement falan olsaydı deyip duruyordum...neyse bu da güzel...güle güle kullan...
  • müthiş olmuş gerçekten süper
    kardeş gerçekten bir kaç kez sordıum kaça patladı sana bu nedir maaliyeti bi yazarmısınn
  • biras kullan hırsını at zevkini cıkar ama daha sonra arka tarafa bi mudahale lazım..bilhassa arka cam üssü bi spoiler acaip guzel olurdu ya..
  • olmuş sonunda bea kaç aydır bekledik dimi
    ama deymiş yane 10 numara olmuş makinne güle güle kullan oktay abi
  • yaww arabanın sadece 2.0 16V olduğunu biliyoz başka özellikleri yokmu bunun mesela 0-100 km kaç saniyede çıkıyo ayrıca tepeye spoyler ön kaputada spoyler arkayada kanat taktırabilirdin mesela ama ama harbiden PERFECT olmuş mükemmel Güle güle kullan abi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.