Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arac cok güzel olmus güle güle kullan hayırlı olsun .

aracın rengi cok hos , aynı zamanda kapılar ve iç mekana bittim.

kazasız belasız kullanırsın inş.
  • süper süper süper

harika olmuş... 7 aydır beklediğimize değmiş gerçekten... kasasız belasız iyi günlerde kullanırsın umarımmm..
  • valla ben 7 aydır beklemedim.3 ay önce gördüm bu topic i.ama 3 ay bu kadar zor geçtiyse 7 ay düşünmek bile istemiyorum.

bu arada araban hayırlı olsun.güle güle kullan.kullandıkça bizi hatırla
  • Sedici'ye hayırlı olsun. Forumculara da geçmiş olsun.
    Ayrıca Sedici imzasını şöyle değiştirebilir artık; "Yanlıyorum zevkimden"
  • bi an bitmeyecek sandım yaw
  • Emek, çaba, arzu işte sonuç. Tek kelimeyle ZZZÜPER olmuş. Güle güle kullanın. Emeği geçenlere tebrikler.
  • hayirli olsun MAdem elimizde dyno yok su brembo nun marifetini bir gorelim yawww(rodaj dan sonra dyno da isterim Rodaj kac km surecek?)

100-0 Mesafesini istiyorum Mumkunse eee 7 ay bekledik :) Sukurler olsun kavusturana:)

Bu arada Oktayi tekrardan tebrik ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Haziran 2006; 9:56:45 >
  • ön farlar ve body kit muhteşem.

Öle bir bakışı var ki, kimse önümde duramaz dior alet
  • bu külüstür böyle olduğuna göre bizim o handayı versek uçak yapardınız he çok süper olmuş tebrikler
  • @sedici...

İYİ ANLADIK YETERİNCE GÖRSEL PEKİ BUNUN İŞİTSEL KISMI?

• Allah'ım sonunda bittiiii, oohh bugünleri de gördük, dehşet-ül vahşet olmuş oktay abi yanlamadan fırsat bulursan bi iki video koy nolur
  • Türkiye' ye böyle bir araba kazandırdığın için teşekkürler Oktay. Emeğine sağlık.
  • ön tarafa sözüm yok ama arka taraf çok sade ve düz olmuş.özellikle tamponda, ön tampona göre hiç şekil yok.Hayırlı olsun bu arada..
  • Arka taraf konusunda bende katılıyorum @ugrvw Oktayada söledim hep ama böyle oldu. Arka tampon çok büyük bi iş değiş ilerde değiştirilebilir.

Bu arada spolier takılacak hazır .

Araba yeşil tipodan esinlenilmemiştir. O arabanın yapımına bundan sonra başlandı fakat motor işlemi olmadıgından ve biraz daha seri davranıldıgından bundan önce çıktı.

Bu arada Oktay ın sekreterliğini yapıyo gibi oldum ama ekmek parası işter nabarsın bankıyo bana
  • Gerçekten beklediğimize değmiş Harika olmuş.Birde video us olsaydı çok daha güzel olurdu...Neyse güle güle kullan sedici...
  • Video geliyor . 1 saate kadar hazır.

Tanıtım video su olucak .

Ondan sonra diğer videolarıda koyucam araba ile ilgili +18 olanları
  • Jantlar tek kelimeyle iğrenç...Ama zevk meselesi tabi..

Emeğine sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxu -- 19 Haziran 2006; 11:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Video geliyor . 1 saate kadar hazır.

Yine beklicez yani

quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Tanıtım video su olucak .

Ondan sonra diğer videolarıda koyucam araba ile ilgili +18 olanları

O ne oluyor?? +18 derken

• Ahanda Bir kaç resimde benden
     // RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\

Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim iyi dilekleri için Kötü olsada teşekkür ederim Sabırla beklediniz
    Başından beri söylemişimdir çewremde herzaman Dış görselliğin benim için fazla bir önemi olmadığını
    Aracın Motor ve yurur aksamındaki Modifikasyonlar benim için Keyif verici olan Ama Dışıda Oyleeee bi oldu Levent ustaya Teşekkürler
    Zaman konusundada en çok canımızı yakan arkadaştır kendisi
    Ayrıyetten Gkhn kardeşime de bravo yani Sanada teşekkür ederim İİ olmuş Dizayn Zaten sonuçta S-Dizayn
    Herkese iyi forumlar

• oktay abi bu arada camlara film çekmiycekmisin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.