Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler ilk oyunu spotçuda 50 liraya buldum fiyat iyimi sizce? iyiyse haftaya alayım.
  • İlk oyun? Red Dead: Revolver'ı mı diyorsun? Sanmıyorum onu kastettiğini Red Dead Redemption için 50 TL çok uygun hemen al.
  • evet rdr yi kastediyorum kırmızı kapaklı olan:) diğeri dahamı eski?
  • ya benim ilk başta yakaladığımız sarı atım kayboldu,ıslık çaldığımda kahverengi bir at geldi birde meksika tarafına geçtim ama bu zamana kadar 4 trophy alabildim başlarda az trophy mi var? anlamadım.
  • Ben oyunu bitirdiğimde trophylerin oranı %23'tü düşün artık. Sonradan geliyor çoğu trophylerin.
  • Oyuna DLC lerle beraber 40 tane trophy eklendi, 91 trophy si var oyunun toplamda. Ben 70 tanesini aldım bana yetti, platinum u da kaptım tadından yenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cooler_king -- 21 Ocak 2011; 22:53:26 >
  • Çok güzel olmuş da bence oyunun tadını çıkarmaya bakın yine de siz bilirsiniz tropyhy kasmaktan hoşlananlar olabilir.
  • posse up trophy sini almayan varsa birlikte alabiliriz.

psn id: alihan777

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozz -- 27 Ocak 2011; 0:07:03 >
  • C-TRanger hocam ellerinize sağlık.Oyunum geldi , yakın zamanda story mode'u bitirip Trophy kasmaya başlayacağım.Tekrar emeğinize sağlık. Arkadaşla ortak görevlerde desteğinizi esirgemeyin
  • çok teşekkürler bir ara bende yapmıştım tekken 6'nın çevirisini, çok uzun zaman alıyor yahu iyi emek vermişsin belli.
  • Go Team! ve Slow on the Draw trophylerinde yardımcı olabilecek arkadaş varsa ekleyebilir.

psn:alihan777
  • Yukarı alayım konuyu, yeni başlayanlar/başlayacaklar var faydası olur isteyene...
  • Co-Op için eleman arayan var mı?
  • C-TRanger

Hocam şu 100% olayında stranger dan aldığımız 19 yan görevden I KNOW YOU adlı olanı hariç yazmışsınız.
    Onu yapınca ne oluyor? Ben yaptım sanırım.
    Adamın arkadaşına 15 $ verip hayat kadınıyla ilişkiye girmesine ön ayak oluyoruz :D (Buydu galiba)

EDIT:Hızlı yazınca imla hatası :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 28 Mart 2011; 13:22:36 >
  • Kaynakta öyle yazıyordu ben de öyle çevirdim. 'I Know You' görevi esrarengiz bi görev. Yapılsa da oluyormuş yapılmasa da. Hani takım elbiseli bir adam var. Arada bir karşımıza çıkıyor. John Marston hakkında konuşup duruyor ama John onu tanımıyor... 3-4 kez çıkıyor böyle karşımıza. En sonuncusunda 'Fade Away' şeklinde ortadan kayboluyor esrarengiz bir şekilde...

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI]

18 out of the total 19 Stranger missions count as 0.5%, for a total of 9%. ("I Know You" mission does not count toward 100% completion)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 28 Mart 2011; 13:35:26 >

• Anladım teşekkürler.
    Sürekli kurtarıyoruz bu adamı hatırladım.

Arkadaşlar Kurt_85 ekleyebilirsiniz oyunu 3-5 gündür oynuyorum.
    Online'a başlayacağım.
    CO-OP görevler ve MULTI için ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Anladım teşekkürler.
    Sürekli kurtarıyoruz bu adamı hatırladım.

Arkadaşlar Kurt_85 ekleyebilirsiniz oyunu 3-5 gündür oynuyorum.
    Online'a başlayacağım.
    CO-OP görevler ve MULTI için ekleyebilirsiniz

Dostum posse up trophy'sinde Allah kolaylık versin, 8 kişilik posse kurmak mesele.Onu halledersen zaman içinde diğerlerini de yaparsın zaten.

Dün platinum'u aldım sonunda oyundan.Yukarıda konusu geçmiş de, moving them down trophy'si Undead dlc'sinde El Presidio'da çok rahat yapılıyor.Dlc'ye sahip olanlara orayı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 28 Mart 2011; 14:23:36 >
  • C-TRanger: Baska oyunlar icin ne zaman trophy rehberi hazirlayacaksin? / Keske ps3trophies.org un TÜRKCE si acilsa ^^ Rehberi gectim hadi 1000 lerce oyunun Türkce trophy listesi bile yok. Elin gâvuru tabii alir 100-200 platini.
  • Bu trophyleri Free Roam modunda da alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Bu trophyleri Free Roam modunda da alabilir miyiz?

Hepsini değil ama bir kısmını yapabilirsin. Mesela uzun namlulu silahla 500 adam öldür, sabit silahla 500 adam öldür gibi. Ancak bunları yaparken ya single'da 500 kill yapacaksın ya da online'da. Yani atıyorum single 300 kill online free roam 200 kill yaparsan olmuyor...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.