Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hit the Trail trophysini saat kaç ile kaç arasında yapmamız gerekiyor ?

ve

Oyunda Twin Rock nerede ? ben bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

@C-TRanger ,

Mowing Them Down trophy'sini nasil aldin? Youtube'da 2 yontem var denedim ama olmadi. Detayli yazarsan sevinirim.

Tesekkurler.

Online public free roam. El Presidio'daki kaleye gidiyorsun. Olay çıkartıp bounty alıyorsun. Yola bakan taraftaki toplardan birinin başına geçiyorsun ve Meksika ordusu askerleri geldikçe indiriyorsun. Ben bu şekilde aldım. Zor olmayan ancak vakit alan bir trophy. Boş serverda yapmayı dene yoksa diğer oyuncular gelip seni bol bol öldürüyor...^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 9 Ağustos 2010; 22:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

Hit the Trail trophysini saat kaç ile kaç arasında yapmamız gerekiyor ?

ve

Oyunda Twin Rock nerede ? ben bulamadım.

Belli bir saat aralığında yapmana gerek yok. Bahsettiğim rotada gidersen rahatlıkla alırsın. Ben öğle vakti falan başlamıştım...

Twin Rocks Armadillo'nun kuzeybatısında...
  • Bu arada rehberdeki trophy resimlerinde görünmeme sorunu var mı arkadaşlar?
  • cevap icin tskler, resimleri ben gorebiliyorm sorun yok
  • Son çıkan ücretli iki eklentiyi almadığım için onların trophyleri ilk mesajda yok. Bunlarla ilgili çeviri yapabilecek arkadaş varsa ilk mesaja ekleyebilirim...
  • süper rehber dostum sağol
  • Mowing Them Down - Kill 500 enemies with a mounted weapon in any game mode.

Bu trophy'de takıldım. Single ve Multiplayer'ı toplarsam o silahlarla 550 kişi öldürdüm. Acaba sadece tek silahla mı 500 kişi öldürmem gerekiyor? Yoksa sadece multide veya single'da mı?

Platinum'u almama 4 trophy kaldı.
  • mounted weapon ile (şu 500 mermili dönen silah olması lazım) 500 kişi öldür diyor,tek bir silahla yani...

+ any game mode diyor yani single multi farketmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 6 Ocak 2011; 21:18:25 >
  • Tpolam değil. Ya single'da 500 kişi öldüreceksin, ya multide. Silah farketmez. Sabit herhangi bir silah olabiliyor. Top, minigun... Birkaç mesaj üstte kolay yolunun yazmıştım.
  • gta 4 ile karıştırmışım konuyu 500 mermili silah falan anam anam

Neyse yapılış şeklini vereyim bari :)

• Burada yapmak yıllar sürer. Ben denemiştim burayı vuracak adam bulamıyorsun. En kolayı El Presidio'daki kalede topun başına geçip gelen Meksika askerlerini öldürmek...
  • bazı trophylerde honor kaybı yaşanabilir yazıyor, eğer onu önlemek isterseniz bandana takın. Suçu kimin işlediği belli olmadığı için honor kaybı yaşanmıyor. General Store'dan alınıyordu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Burada yapmak yıllar sürer. Ben denemiştim burayı vuracak adam bulamıyorsun. En kolayı El Presidio'daki kalede topun başına geçip gelen Meksika askerlerini öldürmek...

Doğrudur ben denemediğim için bilmiyorum
  • bu oyunu almak istiyorum henüz vaktim olmadı,konuyu saklayacağım eline sağlık:)
  • Üst üste 3 FFA maçı kazanmamız gerekiyor ya hani trophy için. Onu benimle birlikte yapmak isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Üst üste 3 FFA maçı kazanmamız gerekiyor ya hani trophy için. Onu benimle birlikte yapmak isteyen var mı?

Ben yaparım.

psn id:alihan777
  • Oyunu %99.5 tamamladım. 5 tane daha bounty öldürünce %99.9 olacak. 00.1 ne acaba? Savy Merchant kıyafeti olabilir mi? Onu daha açmadım da?

alihan777 eklerim bugün seni.
  • Teşekürler.
  • 99.7 oldu stats. Redeemed ile 50 level olma trophy'si kaldı bir tek. Level'ı en hızlı yükseltebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.