Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • treasure hunter gıysısını acmama 1 scrap kaldı black jackten anlamıorum kolay bı yontemı varsa yardım edersenız sevınırım
  • baya bi yer kaplıcak ama bunlar zorlu olan trophyleri en kolay şekilde yapmamızı sağlar

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI]
    High Roller
    not PS3 de olmuyor / evet eğer elinizde xbox 360 varsa bunu direk kazanabilirsiniz oyunu tamamlamış olanlar
    Stats a gelip Lucky In Love görevini yapıcaksınız, burda direk poker oynarken görüyoruz ve bize 1000 chip veriliyor direk all in yapacaksınız ve 1025 chip iniz olacak sonraki el gene all in yapacaksınız ve bir tane adam daha all in yapacak ama siz kazanacaksınız ve bingo ödülü aldınız

Gold Medal
    bu iki konsoldada oluyor gene en kolay kazanılacak bölüm Lucky In Love
    Görevde pokerden sonra adam bize hile yaptığımızı sölicek ve duel zamanı gelecek adama direk head shot çekeceksiniz , sonra başka bi adam gelicek ona da duel da head shot ve sonra adamlar gelicek şimdi yapmamız gereken Repeaterımızı alıcaz ve bütün adamlara headshot çekeceksiniz en kolayı Dead Eye kullanarak eğer bütün adamlara headshot çekerseniz gene bingo ödülü aldınız

Frontiersman
    evet oynun en zor trophylerinden birini kazanmak için şimdi size 9 partlık video vereceğim bunları uygulayarak Treasure Hunter ı fullemiş olacaksınız ve zorlanmıcaksınız yerlerini bulurken

bu videoda bu treasure map in bir side questte kazanıldığını anlatıyor nası alacağınız gösteriliyor

umarım yararlı olmuşumdur. çok yer kapladığım için özür dilerim

• arkadasım saol ıyı koydunda bunları saten konuyu paylasan arkadas bunları eklemıstı konuyu arastır ole yardım et
  • oyunun %99.5 tamamladım %0.5 ne klmıs olabılır nerden bakcam nasıl yapcm yardım edersenız sevınırım
  • 3 adet Advanced Co-Op trophy'sini almak için, normal co-op missionları bitirmiş partner aranıyor.
  • Posse up trophy'sini nasıl alsak yahu? 8 kişi toplamak zor.
  • Rockstar'ın meşhur 'arkadaşlarınızla toplanın' temalı trophylerinden. MC:LA'in T-Mobile'ı kadar olmasa da zorlayacaktır. T-Mobile'da listenizde ekli arkadaşlarınızla toplanmanız gerekiyor, bunda davet ettiğiniz herhangi bir kişi size katılıp 8 kişi olunca alıyorsunuz. Oyun şu sıralar oynanıyorken almakta fayda var, daha sonra uğraştırır...
  • Saolasın kardeş rehber çok iyi olmuş. (Oyungezer haziran sayısında bütün hazinelerin yerini haritada tarif etmişlerdi...)
  • Teşekkürler
  • Çoooooook faydalı olmuş. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Instinto Asesino - Complete Fort Mercer and Nosalida Hideouts in Single Player.

Tek kişilik oyunda Fort Mercer ve Nosalida 'Gang Hideout'ları birer kez tamamlayın.

..
    arkadaşlar bu trophy'de fort mercer'i tamamladım Complete dedi
    Nosalıda bölgesinde ki düşmanlarıda temizledim fakat.. complete demedi ve
    evlerin bulunduğu yerde aksiyon müziği çalmaya devam ediyor..
    haritada kırmızı düşmanda yok.. heryere bakdım..
    yapmamız gerekn farklı birşey mi var..
  • Eksik olan üç adet co-op trophy resmi vardı, onları ekleyip listeyi tamamladım. Oyunun co-op dahil tüm trophylerini almam için online'da level 50 olmak kaldı sadece.
  • Spurred to Victory - Complete 20 story missions without switching to a new horse at a hitching post.
    arkadaslar bu thropy icin aldigimiz sari kentucky sandleri aldiktan sonra atim 2 kere ucurumdan dustu bende belki sayilmaz diye sonra kendimde suya falan atlayip oldum. suan oyunun %46sinda falanim sanirim bi 20 mission daha yoktur. simdi oyuna bastan mi baslamak lazim bunu almak icin yoksa stranger tasklari falanda sayilirmi
    bi de oyunu bitirince istedigimiz missionlari tekrar oynama gibi bi sansimiz var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyozcan -- 1 Ağustos 2010; 21:51:01 >
  • güzel rehber teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyozcan

Spurred to Victory - Complete 20 story missions without switching to a new horse at a hitching post.
    arkadaslar bu thropy icin aldigimiz sari kentucky sandleri aldiktan sonra atim 2 kere ucurumdan dustu bende belki sayilmaz diye sonra kendimde suya falan atlayip oldum. suan oyunun %46sinda falanim sanirim bi 20 mission daha yoktur. simdi oyuna bastan mi baslamak lazim bunu almak icin yoksa stranger tasklari falanda sayilirmi
    bi de oyunu bitirince istedigimiz missionlari tekrar oynama gibi bi sansimiz var mi acaba?

Tam olarak hangi görevdesin? %46'daysan daha story görevi kalmış olabilir. Stranger taskl'lar sayılmıyor. Oyunu bitirdikten sonra istediğin görevleri tekrar oynayabiliyorsun ama sadece istatiksel olarak işe yarıyor yani Spurred to Victory için oynamayı düşünüyorsan işe yaramaz. Kaçırırsan oyun bittikten sonra yeni oyuna başla ilk görevler kolay olduğu için fazla uzun sürmez alman...

• thropyi yaktim valla neyse tekrar oynarim. bisey daha sorcam atlarin turunu nasil anliyoruz?
  • Ben de sahip olduğumuz atın türünü öğrenme yolu var mı diye bakınmıştım ama yok galiba. Atın rengine ve tipine bakıp internetten karşılaştırarak anlayabilirsin. Örneğin ben bize verilen sarı atın Kentucky Saddler olduğunu baya bir sora öğrenmiştim.
  • Rehber için teşekkürler. Oyunu yeni aldım, bu rehber çok işime yarayacak.
  • rehber için teşekkürler.
  • @C-TRanger ,

Mowing Them Down trophy'sini nasil aldin? Youtube'da 2 yontem var denedim ama olmadi. Detayli yazarsan sevinirim.

Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.