arkadaşlar oyunun trophy lerini türkçe ye çevirecek arkadaş var mı aramızda ??
çık artık insafsız
çıkmasına daha 11 gün var ama 1 hafta sonra oynarız diyerek avutmak istiyorum kendimi
quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini
çıkmasına daha 11 gün var ama 1 hafta sonra oynarız diyerek avutmak istiyorum kendimi
aradım rockstar'ı, 14 mayısa kadar size süre, o oyunu adresime bekliyorum dedim. bakalım ne kadar kaale alacaklar
Pre-order'ı verdik bakalım inşallah 15 güne kadar çıkar.
oyun çok zevkli olacak kesin özellikle Multiplayer oynamak için sabırsızlanıyorum açıkcası
arkadaşlar ilk inceleme geldi artık bir efsaneyle karşı karşıya olduğumuzda kesinleşti.
Game Informer 9.75 puan vermiş
quote:
Orijinalden alıntı: eribanez
arkadaşlar ilk inceleme geldi artık bir efsaneyle karşı karşıya olduğumuzda kesinleşti.
Game Informer 9.75 puan vermiş
Az kaldı görmemize bakalım balonmu efsanemi görecegiz
Valla balon olacağını hiç düşünmüyorum şu dakikadan sonra. belki GTA gibi bir seri daha başlatmış olabilir rockstar
valla oyun sektörüde garipleşti yani gerçekten zevk için mi verdiler bilmiyorum çünkü kane&lynch için oyuna yüksek puan verin demiş adam vermediği için kötü oyun oldugu için adamı işten atıyolar dediğini yapmadığı için bunu oyungezerde okumuştum eskiden o yüzden oyunun videosunu izlemediğim sürece almam.
quote:
Orijinalden alıntı: servetbugra
valla oyun sektörüde garipleşti yani gerçekten zevk için mi verdiler bilmiyorum çünkü kane&lynch için oyuna yüksek puan verin demiş adam vermediği için kötü oyun oldugu için adamı işten atıyolar dediğini yapmadığı için bunu oyungezerde okumuştum eskiden o yüzden oyunun videosunu izlemediğim sürece almam.
Oyunun videosu var harikada iş oynanışda bakalım umarım iyi çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: servetbugra
gameplay ler konu baslıgı altında mevcut zaten ROCKstar
yok oyun çıkınca alacam o kesin benim dediğim notlara kanmam mesela lotrc benim için çok güzeldi ama puanı düşüktü burdan çıkaracağımız ders zevkler ve renkler tartışılmaz
shoptoya red dead redemption limited edition pro order geçtim benim sormak istedigim bu oyunun normal versiyonu ile limited edition arasında ne fark var normal versiyonda oynadıkça açılan bir kaç özellik varsa limited almaya degermi arada 15 ytl den fazla fark var.
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
shoptoya red dead redemption limited edition pro order geçtim benim sormak istedigim bu oyunun normal versiyonu ile limited edition arasında ne fark var normal versiyonda oynadıkça açılan bir kaç özellik varsa limited almaya degermi arada 15 ytl den fazla fark var.
altın etkili bir silah giyisiler hızlı bir at ilk sayfalarda yazıyrdu..
quote:
Orijinalden alıntı: ControlYourDream
Wowww ne oyunmuş ! İyi de bir arkadaş çevren varsa ( ps3lü ). Sabahlara kadar nasıl online oynanır,kasılır ya.İçim gitti vallahi..
Oyun bi çıksın alın oynayın da güzel olursa bende alcam.Online için Bad Company çetesi olarak toplanırız. :D
Bu oyunu ilk videodan beridir 4 gözle bekliyorum.Müthiş bişey olacak
kül bulutu sebebiyle büyük ihtimalle 21inden bile sonraya kalabilirmiş
quote:
Orijinalden alıntı: defected
kül bulutu sebebiyle büyük ihtimalle 21inden bile sonraya kalabilirmiş
Yapma böle kötü haberler verme bu oyun için bekleme olmaz LBP için 25 gün bekledim şoptuyu zaten bunda olmasın bari pro order verdim onuda kaldırmışlar zaten dua etmekten başka çaremiz yok
Red Dead Redemption'a co-op DLC
Haziran ayında PlayStation Network ve Xbox Live'da aynı anda yayına girecek ücretsiz Outlaws to the End yardımlaşmalı görev paketiyle altı yeni görev, ek deneyim puanı ödülleri ve yeni Trophy'ler gelecek.
Rockstar Games'in kurucusu Sam Houser bu konuda şunları söyledi:
"Red Dead Redemption'da multiplayer yarattığımız devasa açık dünyayı tanımanın yepyeni bir yolunu sunuyor, ama bu deneyimin yardımlaşmalı oyun olmadan tam olamayacağını düşündük. Bu görevlerle oyuncuların bu muhteşem ortamda yaşadıkları deneyimi paylaşabilmeleri için yeni yollar sağlamak istedik."
Rocktar bu görevlerden üçü hakkında ayrıntılı bilgi verdi. İlkinin adı 'Walton’s Gold'. Bu görevde oyuncuların altın madeni kampından bir araba altın çalması ve maden ocağı patlamadan önce kaçması gerekiyor. İkinci görev olan 'Ammunition'da amaç düşmanların kontrolündeki Tesoro Azul (Mavi Hazine) kasabasını basıp buradaki top bataryalarını yok etmek. Rockstar tarafından ayrıntıları verilen üçüncü görev 'The River'. Bu macerada oyuncular bir sal üzerinde isyancı kamplarını yok etmeye ve mitralyöz taşıyan düşman sallarından kaçınmaya çalışıyor. Neticede amaç bir düşman üssünü ve burada bulunan silah deposunu ele geçirmek.