Şimdi Ara

Red Dead Redemption --Multiplayer Konu-- [HD] Multiplayer Video!!(yeni video cıktı 2. sayfada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Arkadaşlar oyunun multiplayer'ındaki free world olayı max kaç kişi destekli,bilen varmı?

8

Abi ciddimisin çok azmış ya.Ben 50-60 kişi destekler diye hayal etmiştim oysaki.

vallahi hocam video da eight players diyor.yanlış duymadıysam 50-60 çok kasar yahu ama d.match ler filan 12 yada 16 kişi olacak.free roam zaten 50-60 kişi olsaydı büyük ihtimal bu oyun gelmiş geçmiş en iyi tps oyunu ünvanını alırdı.keşke olsaydı ama çok kasardı wow gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunun multiplayer'ındaki free world olayı max kaç kişi destekli,bilen varmı?

8

Abi ciddimisin çok azmış ya.Ben 50-60 kişi destekler diye hayal etmiştim oysaki.

vallahi hocam video da eight players diyor.yanlış duymadıysam 50-60 çok kasar yahu ama d.match ler filan 12 yada 16 kişi olacak.free roam zaten 50-60 kişi olsaydı büyük ihtimal bu oyun gelmiş geçmiş en iyi tps oyunu ünvanını alırdı.keşke olsaydı ama çok kasardı wow gibi.

Ben kendimce fantezi yapmıştım işte baya kalabalık olur millet çetesini kurar birbirine dalar diye.Utanmasam devasa online isteyecem bende.Neyse ya 8 kişide oynarız,oyun bariz kalite.

• arkadaşlar çete olayı 16 kişi destekli.
    herkes özgür tek tabanca modu ise 64 kişi destekli.
    videoda söylüyor.

çeteler 4er kişi. yani koca haritada 4 çete birbiriyle kapışabilecek.
    ama herkes serbest moduna girerseniz 64 kişiymiş. rockstars ın yalancısıyım

YEŞİLORMANCİNİ abi benim baglantılar var. sabır et seni bilgilendircem.tamam?
  • Tam devasa online olacak oyun. Keşke yapımcılar buna göre hazırlasalar süper ekmek yerler bu oyundan daa.... kimin aklına gelecek...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

8

Ben kendimce fantezi yapmıştım işte baya kalabalık olur millet çetesini kurar birbirine dalar diye.Utanmasam devasa online isteyecem bende.Neyse ya 8 kişide oynarız,oyun bariz kalite.

dur ben dün adam gibi izleyemediğimden hiç bir şeye dikkat etmedim sadece ortama bakmıştım en başından en sonuna kadar full ses açıp dinleyeceğim sonrada tam olarak ne neymiş yazarım.

• @MrStark iyi olur dostum,ben dün izlerken,itunes'un sesi sonuna kadar açık olduğu için duymadım hiçbişey.Arkadaş yukarıda yazmış zaten.Süper olacak ya off.
  • @kumandanasker

konuşalım hocam bana ulaşırsın sana zahmet.
  • -Oyunda koca haritayı keşfe çıkabiliyoruz.
    -Diğer oyuncularla çatışma yapabiliyoruz.
    -Organize edilmiş çeşitli challange oyunlarına dahil olabiliyoruz.
    -Online da tek başımıza da takılabiliyoruz ya da çete halinde de.
    -Suçlularla çatışabilir ya da death match yapabiliyoruz istediğimiz zaman.
    -Çete halinde avlanmaya çıkabiliyoruz.
    -Kendimizi çete savaşları içinde bulabiliyoruz.
    -Tüm bu challange modlarında deneyim puanı kazanıyoruz, serbest dolaşımda 50 seviye var. Seviye atladıkça daha iyi ve yeni silahları, yeni mücadele modları, yeni karakterleri açabiliyoruz.
    -Topluca çete halinde ya da tek başımıza kasabaları basabiliyoruz.

Yukarıdaki yazıları BERGX benden aynısını almış.

Benim yazılarımda bu:

Oyunda ki online serbest dolaşım hakkında yeni video.

-Oyunda koca haritayı keşfe çıkabiliyoruz.
    -Diğer oyuncularla çatışma yapabiliyoruz.
    -Organize edilmiş çeşitli challange oyunlarına dahil olabiliyoruz.
    -Online da tek başımıza da takılabiliyoruz ya da çete halinde de.
    -Suçlularla çatışabilir ya da death match yapabiliyoruz istediğimiz zaman.
    -Çete halinde avlanmaya çıkabiliyoruz.
    -Kendimizi çete savaşları içinde bulabiliyoruz.
    -Tüm bu challange modlarında deneyim puanı kazanıyoruz, serbest dolaşımda 50 seviye var. Seviye atladıkça daha iyi ve yeni silahları, yeni mücadele modları, yeni karakterleri açabiliyoruz.
    -Topluca çete halinde ya da tek başımıza kasabaları basabiliyoruz.
    -Multiplayer serbest dolaşım tarzına ilişkin tüm mevcut standartları bu oyun tamamen değiştiriyormuş.

Çoğunu alıp kopyalamış. BERGX konuyu 1 gün öncesinde açmış olabilir belki videoyu da kendi eklemiş olabilir ama benim özenle video içinde geçen konuşmaları çevirip yazdığım metni kendisi yazmış gibi kopyalamış ve yapıştırmış. Ben bunu kast ettim esasında. Ben insanlar faydalansın diye önemli cümleleri çevirip yazdım, insanlar altyazı beklemeden yararlansın diye. Zaten ben konuyu girdikten yaklaşık 2-3 saat sonra mesajı editleyip benim yazımı KOPYALAMIŞ.

Hiç değilse BERGX delikanlı gibi çıkıp evet ben bu cümleleri VCX den aldım diyebilirdi. Diğer savunmaya geçen arkadaşlar da esas sizler bilip bilmeden işin detayını öğrenmeden yorum yapmayın.

• evet gelelim tartışmaya konuyu kitletmemni senin konundan devam edilmesini istiyorsan önemli degil brda bende sende herkesin amacı paylasım sende bende biryerlerden haberi alıp paylasıyoruz

senin ilk ben sabaha karsı haberı verdım sana neoluyor demene tabiki arkdslar tepkiverecek cunku haksızsın bu 1
    2.si ben konuyu tabiki yeni birseyler gordukce ekleme yapmak ıcın degıstırecegım Red Dead Redemption ilgili googledan aratmlar yapıp varsa yenı vıdeo yazı resim ekleyıp konu baslıgını boş bırakmamaya calısıyorum rhatsız ettiyse yazıları silebilirim kaynak vermemişssin ben ugrastım dememişssin ben sadece daha kapsamlıolsun dıye arrtıgmda yazıyı gorunce acıklayıcı olur dıyıp ekledım

yoksa bolumsonucanavari ndan

Dergide yazan ilk bilgilere göre oyunda "multiplayer lobisi" olmayacağı bunun yerine oyuncuların özgürce oyunun haritasında dolaşabilecekleri (Free-Roaming) belirtildi. Oyunu oynarken denk geleceğiniz diğer oyuncular ile çete kurulabileceği de derginin verdiği bilgiler arasında yer alıyor.

Bunun yanısıra dergide, oyunun Multiplayer kısmında "Gold Rush" modu bulunacağı belirtiliyor. Bu modda amaç; oyuncular birbirleriyle yarışarak en çok altın torbasını toplamaya çalışıyorlar.

Diğer modlar arasında geleneksel "Deathmatch" ve "Capture The Flag" olacağı da açıklanan bilgiler arasında...

Tabiri caizse tam bir "Vahşi Batı GTA'sı" olacak olan Red Dead Redemption için şimdiden kolları sıvayın, çünkü çok sıkı bir oyunla karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz.

yazısını almam da yeterli olurdu ve hrzamnda kaynak gösterırım yazı alıyrsm eger

aynen şöyle üstteki yazı kaynagı : http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemption_Multiplayer_Modu_Bilgileri-5302.htm

öyle bi haksızları oynuyorsunki sanki malını mülkünü üstüme yaptım yani hem bakmadan olan konunun aynısı acıyorsun hemde hala cevap yetıstırıyorsun ben sana delikanlı gibi cık ve söyle evet konuyu bergx acmıstı baktım gzle benzıyor aynısı actım egolarım var bnm konum dolsun amaclı actım de demenı ıstıyormuyum sacmalık olurdu bu yani neyi uzattıgınıda anlamıs degılım

oyunu ben tanıtacam meraklısı degılım arayan bulur ınceler netten zaten kötü niyetim olmadı senin gibide oyuzde n rahatım

• Valla zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak böyle olsa gerek. Elbette ki herkes paylaşım yapıyo ama ben birisinin yazdığı mesajı alıp aynen yapıştırmadan önce sorarım ya da not düşerim ama bakıyorum sen ısrarla haklıymışsın gibi davranmaya devam ediyorsun alt tarafı bir yazı için evet aldım demek varken demiyorsan ve işin içeriğini bilmeyen insanları da bu yolla kandırabiliyorsan karakterin buymuş derim.
  • harika bir oyuna benziyor mayısta çıkacakmış alınırr oyunnn
  • Rockstar firmasının GTA daki başarısını bir çıta daha yukarı çekeceğini düşünüyorum. Çete kurma imkanı çok hoş bir özellik olmş. Vahşi batı da geçen bir oyunda da herhalde olmazsa olmaz bir detay.
  • BERGX kardeşim bırak uğraşma boşuna onun konusuna yazlınca ne oluyor madalya mı takıyorlar sanki
  • WTF!!! BU OYUN ALMAK FARZ OLDU
  • Saygısızca tabirleri kullanarak kendini büyük zanneden insanları bir kenara bıraktığımızda oyunun hem single hem de online da sürükleyici bir yapısının olması oyunu uzun süre oynatacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

BERGX kardeşim bırak uğraşma boşuna onun konusuna yazlınca ne oluyor madalya mı takıyorlar sanki

aynen krdsm zaten su oyunu gordukten sonra hele multiplayer modu ve brda birlikte oynayabilecegımız buyuk ceteler olusturacagımızı dusundukce ne keyfini kaçırabılır ınsanın
  • gtanın grafiklerıne 1000 basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: robocop5555

gtanın grafiklerıne 1000 basar

Öyle bi dedin ki sanki başka firma yapmış oyunu
    GTA IV , Nisan 2008'de çıktı , bu oyun ise 2010'un Mayıs'ında çıkıyor...
    Olsun o kadar demi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 9 Nisan 2010; 20:02:02 >
  • Rockstar efsaneleri yaratmaya devam ediyor

GTA V DE eminim müthiş gelecektir yani 2tane daha bu tarz oyun yapsalar millet baska oyun almaz heralde
  • Süper.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.