AMD ekran kartın var, oyun vulkan'da iyi çalışıyor, ne diye directx ile uğraşıyorsun? Bırak oyunu yapanlar çözsün, başka oyunlarda directx'de sorunun var mı, yoksa yani canın falan mı sıkılıyor, al vulkan'a çıkar zevkini... |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (729. sayfa)

-
-
AMD ekran kartım mı var?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DATAMD ekran kartım mı var?
Pardon kafa karıştı...
Ya boşver işte, vulkan takıl, ben de 5700xt varken ve hatta yanılmıyorsam rtx 3070 ile bile directx sıkıntı yapıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 22 Ocak 2021; 16:45:34 > -
Beyler bu arap atı (beyaz at) haritanın bir yerinde yakalıyorduk, o at ölür yada satarsak vs bir şekilde yok olursa tekrar o yerden yakalama şansımız var mı ?
-
Online ı satın alınca en başta meslek açmak için biraz altınımız oluyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 13 Nisan 2021; 0:16:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeus1905Arkadaşlar ps4 konusuna yazdım ama cevap gelmedi oyunu proda online oynuyorum anlık takılmalar oluyor oynarken bu normalmi yoksa benim cihazdamı birşey var özellikle atla dolaşırken ve şehirlerde oluyor bu olay
Playstation bilgisayar gibi hız kesme lüksü olan bir cihaz olmadığından, ilk hatada oyun kapanır. Büyük ihtimalle genel olarak optimize ile alakalı bir problemdir diye düşünüyorum hocam. Tek sizde olan bir sorun değildir. Çözülür mü peki derseniz emin değilim ama uğraşacaklarını sanmıyorum, GTA 5 ps4'de onlineda 20-25 fps görüyordu. Tek çözüm pc gibi duruyor yada böyle devam edeceksiniz. Ha birde aklıma gelen olay eğer tv'de görüntü hızlandırma gibi şeçenekler açıksa onları bir kapayın deneyin derim. Çok fps düştüğünde bendeki Philips pus6501 tv takılma yapar gibi oluyordu. Kapatınca fps düşüyor malum ama hem tepkime artıyordu, hemde takılma düzeliyordu.
-
Online oynamak isteyen arkadaşlar için aramıza katılırlarsa eminim çok memnun kalacaklar. Düzenli olarak çekiliş yapılıyor sunucumuzda ve discord botları ile verimliliğinizi arttırabilirsiniz.
Ayrıca online için trader rehberi hazırladım ilginizi çekebilir veya belki yardımı dokunabilir göz atarsanız sevinirim..
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2359863508
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krytrn -- 23 Ocak 2021; 1:6:14 >
-
Oyun pek sarmadı beni. Hikaye için devam etmek istiyorum da aslında oynanış eğlenceli gelmedi. Hikayenin 3'te 1 birlik kısmı bitmiş ama oynanış yüzünden oyuna devam etmek istemiyorum. Oyunun sonuna bir 30 saat falan daha var heralde.
Hikayeyi öğrenmek için birkaç video buldum ama izlemeye başlamadım. Sizin önerebileceğiniz kaynak var mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LycYa oyun iyi güzel hoşda, aşırı fazla uyuşukya.
Sürekli biriyle yan yana gitmek zorundasın aşırı yavaş yürüyorlar, dayanamayacağım gibi.
Sürekli yanımda biri var, gel sana birşey göstereceğim diyor 5 saat yavaş yavaş takip ediyorsun sonraki içerik 1 dakika sürüyor.
Tek başına yapabileceğim görevlerde fazla az. Özellikle oyunun başında sinir krizi geçirecektim, bitsede başlasa dedim düzelir dedim, oynda 15'i saatteyim, aynı kafa devam ediyor, inşallah aksiyonun bol olduğu görevler gelir.
Az önce fotoğrafcı görevinde Tekne sürerken bile delirdim, acayip daralttı o uyuşukluk beni.
Oyun genel olarak FAZLA YAVAŞ. Hani bi gerçek dışı hızlılık beklemiyorum ama gerçeklikten bile baya yavaş.
Ve görevlerin 20 dakikası at sürmek, 1 dakikası görevin içeriği. Biyerden biyere gitmek fazla zor, ışınlanacağım desen 2 saat kamp kurar(kamp animasyonu) ,gideceğin yeri seçersin, yolculuğu gösterir vs.
ahhhh içimi döktüm ^_^
İşte alışıla gelmiş oyunlardan farkıda bu :) o yüzden herkes sevmez. Alışılmış oyunculuk var çünkü hopla zıpla koş vs vs. Bu oyunun gerçekle bağlantısı yavaş olması. Bi arkadaşın dediği gibi oyunu oyun gibi oynamak yerine anlayıp hissederek karakteri benimseyerek oynarsan zevk alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
var hocam -
Kullanabiliyorsunuz hocam, nasıl batırıyorsunuz -
Silahlar satılmıyor hocam, atında duruyo aldığın silahlarıda yere atma gibi bir durum yok belki vardır ama bilmiyorum -
arkadaşlar rx570 ile xbox ayarlarında yaptım oyunu 55 fps felan alıyorum ama karşı ama havada inanılmaz çamur gibi görüntü var. yani yakındaki çimler felan iyi ama orta mesafede sürekli bi kahverengi sis perdesi var gibi. yani amd ayarları yada oyun içi ayarlarında varmı bi önerisi olan.. çözünürlük 1250 yaptığımda da yine düzelmediç bi keskinlik sorunu yaşıyorum
-
Oyun içi grafik ayarlarından;
TAA > Medium, TAA Sharpening > 20/100, Resolution Scale > x1.25 yapın.
Amd sürücüsünden;
Oyun sekmesi altında RDR2'yi seçip "Görüntü Keskinleştirme" ayarını %30 %40 seviyelerine getirin. Keskinleştirme ayarının uygulanması için oyunu yeniden başlatmayı unutmayın. Resolution Scale ayarını açtığınız için performans birazcık düşecek fakat blur problemi bir nebze de olsa çözülecektir.
-
Arkadaşlar oyuna başlıyorum 15 dk sonra hata vermeden oyundan atıyor sebebi nedir AMD ekran kartı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir böyle düşünen ben değilmişim demek ki :) ben de aynısını hissetmiştim, oyunu daha en başında bıraktım bana göre olmadığını anlayınca. sen yine 15 saat oynamışsın. genel olarak yavaş oyunlara tahammülüm yok. ben de herkes gibi zevk almak isterdim şu oyundan ama olmayınca olmuyor.
-
silahları silah kasasaına hangi tusşla koyuyoruz yardım edin
-
quote:
Orijinalden alıntı: GATIRCANOyun pek sarmadı beni. Hikaye için devam etmek istiyorum da aslında oynanış eğlenceli gelmedi. Hikayenin 3'te 1 birlik kısmı bitmiş ama oynanış yüzünden oyuna devam etmek istemiyorum. Oyunun sonuna bir 30 saat falan daha var heralde.
Hikayeyi öğrenmek için birkaç video buldum ama izlemeye başlamadım. Sizin önerebileceğiniz kaynak var mıdır?
neden sarmadı ? Bende almayı düşünüyordum.
-
Birde ana görevleri mesela bir yere kadar yapıp yan görevlere odaklanmak içi hangi chapter'a kadar sadece ana görev yapmak lazım ? Şimdiden bilgi toplayayım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X