Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (659. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum geçen 5 gb güncelleme gözüküyordu bendede güncelledim bi sorun yoktu.

Alıntıları Göster
    Oyunda hiç bir sorun yok. Uzun zamandır online takılıyorum ne bir atma ne bir donma ben çıkmadığım sürece oyun kapanmıyor
  • Rdr2 menüde veya oyun içinde steam Shift+tab yapınca buga giriyor shift tab kapanmıyor öyle kalıyor ne yapabilirim önceden böyle bişey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Oyunda hiç bir sorun yok. Uzun zamandır online takılıyorum ne bir atma ne bir donma ben çıkmadığım sürece oyun kapanmıyor

Alıntıları Göster
    Online sevemedim bi türlü bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar sonra birdaha başlayayım dedim oyuna ,hemde fallout 4 ü hiç oynamamış birisi olarak fallout 4 ü oynayıp baya bir ilerlemişken.
    Hem fallout 4 hem rdr2 , bu sefer rdr2 yi heralde 3-4 ay sonra bitiririm.
    Ancak ne kadar oynarsan oyna , her seferinde hep aynı heyecan ve her seferinde yakaladığınız farklı bir dialog, nasıl bir oyun yapmışlar valla helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Online sevemedim bi türlü bende

Alıntıları Göster
    Online çok iyi bu arada. Bende ilk başladığımda bu ne deyip quit çekmiştim sonra tekrar başladım ve bırakamadım halen daha oynuyorum. Üstelik oyun posse yani ekiple çok daha zevkli oluyor fakat ben oynayacak adam bulamadım solo takılıyorum.
  • quote:

Online çok iyi bu arada. Bende ilk başladığımda bu ne deyip quit çekmiştim sonra tekrar başladım ve bırakamadım halen daha oynuyorum. Üstelik oyun posse yani ekiple çok daha zevkli oluyor fakat ben oynayacak adam bulamadım solo takılıyorum.

Alıntıları Göster
    Bi kere sevmediğim için daha girmem bana göre değil çok dengesiz banlanmak isteyen hileciler uğraşacak vaktim yok onlarla en iyisi girmemek kendimi gereksiz yere sinir edemem

• bu oyun için en iyi görüntü ayarları nelerdir? nasıl olmalı? forumda bir konu ya da mesaj vardı bununla ilgili bir sürü ayar yapılıyordu yardımcı olur musunuz?
    msi optix mag 241cr monitörüm var ekran kartı rtx 2060 super işlemci r5 3600x
  • Erasmus Muharrem kullanıcısına yanıt
    Hocam kabaca reflection-volumetric-water medium alın gerisini ultra alabilirsiniz. Anti Alaising TAA dışındakileri açmayın.

Tabii kişiden kişiye değişir internetten xbox one x rdr2 settings yazarak onları uygulayıp sonra istediğinz fps e düşene kadar yükseltebilirsiniz ayarları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Tum ayarlar ultrada reflection water volumeteic vs ne varsa hepsini ultra yaptim yujseltilebilecek ne varsa hepsini fulledim ortalama 55-60fps arasi aldim benchmark testinde.
    Fpsi daha da yukseltmek ama ayni zamanda kaliteden de odun vermemek istiyorum.

Hocam aynen öyle oluyor ama onlineda tren üzerinde filan fps düşüyor. O durumda düşürmek gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Hocam aynen öyle oluyor ama onlineda tren üzerinde filan fps düşüyor. O durumda düşürmek gerekebilir.
    online oynamayacağım
    O zaman tamamdır hocam dediğim gibi tren-vagon yakınlarınsa düşme olursa sadece reflectionu high almanız yeterli olacaktır o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus Muharrem

Tum ayarlar ultrada reflection water volumeteic vs ne varsa hepsini ultra yaptim yujseltilebilecek ne varsa hepsini fulledim ortalama 55-60fps arasi aldim benchmark testinde.
    Fpsi daha da yukseltmek ama ayni zamanda kaliteden de odun vermemek istiyorum.
    rtx 2060 la ultrada 55-60 alman imkansız gibi bir şey :) asus rog rx5700xt kullanıyorum ben bile sabit 60 alamıyorum ultrada
  • bu oyunu epic mega sale + kuponuyla alsam zamanı gelince , en ucuz kaça kapatırım ? zamanı dediğim mega sale başladığı zaman ileri tarihlerde yani
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    239'a düşüyor 60 lira kuponla 179'a alabilirsiniz. Daha fazla düşeceğini sanmıyorum yakın zamanda. GTA V bile yıllar geçti bedava verildi hala 84 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

239'a düşüyor 60 lira kuponla 179'a alabilirsiniz. Daha fazla düşeceğini sanmıyorum yakın zamanda. GTA V bile yıllar geçti bedava verildi hala 84 lira.
    ultimate sürümü dimi.
  • 50 saat ana hikaye

• btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Amd fıs

• WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam standart.

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu gfx error state midir nedir bunun çözümü nedir canı sıkıldıkça hata veriyo

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.