Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (661. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.379
Cevap
148
Favori
818.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bir problemim var yardımcı olabilecek var mı? Öncelikle oyundayken alt+tab yapınca tekrar oyuna dönemiyorum. Oyunun esc halinde donmuş olarak kalıyor. Tekrar devam edemiyorum , kapatamıyorum hiç bir şey yapamıyorum. Mecburen yeniden başlatıyorum pc yi. Diğer bir problemim de şu . Bugün grafik ayarlarını tekrar bakıp düzenlemek isterken ekran çözünürlük ayarı değişti bunu tam nasıl yaptım bilmiyorum ama 1600x900 e çekti. Tekrar düzeltmeye çalıştığımda (1920x1080) yapmaya çalıştığımda onaylamak için gelen ekranda donuyor bu sefer. Bir türlü çözemedim bunu. çözümü bilen var mı? Nette biraz araştırınca tam ekran bildirimler vs. bununla alakalı şeyler buldum ama işe yaramadı. Rdr2 de oluyor böyle diğer oyunlarda böyle bir problem yaşamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • osviceny kullanıcısına yanıt
    Dx12 modunda kullanıyorsan v-sync'i kapat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu yazarken güncelleme gelmişti onu yapıyodum. Güncellemeden sonra hepsi düzeldi. Dediğiniz gibi kullanıyodum. Teşekkür ederim

• Güncelleme öncesi Trader rolüne bir türlü giremiyordum. Güncelleme gelince düzelttiler herhalde diyip günncelledim şu an oyuna hiç girmiyor Pre-purchased yazısı geldi ve hiçbir türlü gitmiyor..:Rockstar çok teşekkür ederim benim için çok iyi güncelleme oldu...

Oyunu ve social club'ı silip geri yükledim oyunu satın al diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 24 Ağustos 2020; 20:32:19 >

• rockstar games customer support
    Rockstar Games Customer Support
    https://support.rockstargames.com/servicestatus

RDR 2 ve GTA 5 girilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Bunu amd sürücüsü yapıyorsa eğer, dx12'de oluyorsa, vulkan'a geçin. Ben de 20.8.1 sürücüsünde dx12 bunu yaptı, grafik ayarlarından vulkan'a geçtim tık etmedi, sorunsuz.

Alıntıları Göster
    Sürücüden kaynaklı mı bilmiyorum ama vulkanda dediğin gibi sorun yaşamıyordum dx12 yapıyordu evet. Tekrar vulkanda çektim bu sorunu vermedi ama bu sefer de 1-1,5 saat sonra anlamsızca pc reset atıyo çözemedim 🤔

Ekleme: bios güncellemeden sonra sorunlar baş göstermeye başladı özellikle. 20,2,2 ve 20,4,2 sürümünde sorunsuz saatlerce oynadığımı bilirim oyunu şimdi windows bile sıkıntılı bu sürümlerde açılışta kasma ve takılmalar bile oluyor masaüstünde bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 24 Ağustos 2020; 23:14:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada rockstar launcher den captcha özelliği kalkması hoşuma gitti her girişte onu yapmaktan sıkıldıydım gerçekten.

• Free roam eventler ne güzeldi gece tam 12 de rail road baron girerdik şimdi değişmiş hep saatler leş olmuş
    https://www.richardwestenra.com/rdr2-free-roam-event-schedule/
  • N20 kullanıcısına yanıt
    Hocam hikaye den bahsediyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Naturalist eventleri falan ne kadar dandik ya... şu R* bi türlü anlayamadı şu oyunda ne yapması gerektiğini...
  • Oyuna bi freecam modu kurayım dedim.Kurdum güzel de çalıştı.Sonra kapattım.Tekrar girmek istedim bir türlü oyuna giremedim.Modu sildim düzelmedi.Epic games launcherı ve social clubı sildim yeniden yükledim temiz kurulum olsun diye.Oyun ana menüye giriyor yükleme ekranından hemen sonra siyah ekrana düşüp kapanıyor.Vulcan ı dx12 yaptım değişen birşey olmadı.

Güncellemeyle ilgili bir durum mu var yoksa yaptığım mod bilmediğim farklı klasörlerde bi değişiklik falan mı yaptı.Niye böyle oldu şimdi.Format mı atsam ?
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Oyunun kayıt dosyalarını yedekleyip silerdim ben olsam config yada ini dosyalarındada birşeyler yapmış olabilir saveler ayrı dosyadır yüksek ihtimal profile klasöründe.
    Hatta oyun klasöründeki küçük dosyalarıda silin mesela baktığımda 200 küsür mb altında birkaç dosya var onlarıda silin sonra epicden dosyaları doğrulayın (varsa böyle bir özellik ama olmalı) küçükleri yeniden indirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ağustos 2020; 3:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Oyunun kayıt dosyalarını yedekleyip silerdim ben olsam config yada ini dosyalarındada birşeyler yapmış olabilir saveler ayrı dosyadır yüksek ihtimal profile klasöründe.
    Hatta oyun klasöründeki küçük dosyalarıda silin mesela baktığımda 200 küsür mb altında birkaç dosya var onlarıda silin sonra epicden dosyaları doğrulayın (varsa böyle bir özellik ama olmalı) küçükleri yeniden indirsin.
    Save dosyalarında sıkıntı varmış.Profile klasörünün yedeğini almıştım.İçinde save dosyalarım var fakat onları görmüyor nedense.Netten farklı save dosyaları indirdiğimde o dosyaları görüp oyunu açıyor.%48deydim.Baştan mı başlayacağım şimdi :(
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Modu tekrar yüklerseniz sizin savelerle açılabilir belki.

• Trader mesleği halen buglı bir türlü alamıyorum üstelik rockstar a bununla ilgili destek talebinde de bulunup video attım adamlar talebe 1 kez cevap verdi üstüne 6 gün geçti daha sonra cevap veren yok. En zevkli mesleklerden biri + güzel de para bırakıyor ama mahrum kaldık
  • Hocam aynı sıkıntı herkeste var bende de tek trader kaldı açılacak sorunun düzelmesini bekliyorum. Rockstar efendi ne zaman düzeltirse artık bakalım.
  • yamadan ses seda yok dimi
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Yok henüz, forumdaki bazı vatandaşlar sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruvhart

Hocam aynı sıkıntı herkeste var bende de tek trader kaldı açılacak sorunun düzelmesini bekliyorum. Rockstar efendi ne zaman düzeltirse artık bakalım.
    Bazılarının söylediğine göre iletişime geçtikten sonra rockstar butcher table ı kendi eklemiş hesaplara. Adam diyor girdim oyuna kamp alanında butcher table var üstelik bedava
  • O zaman ben de yazayım hemen :)

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.