Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (634. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-19A4F5308

https://crackwatch.com/game/red-dead-redemption-2

kırılma yok :) bu oyun ve fifa 20 kırılsaydı şimdiye kadar kaç kere kırarlardı. Ben uğraştıklarını bile düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Mantıklı lakin msjıda silmişler zaten çokta umurumda değil zaten zamanında parasını verip alan kesimdenim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

beraber oynamak isteyen varsa steam : btrlp_ksrgl
    bu aralar full collector kasıyorum deli para veriyo
    Dün bende collector yaptım güzel para bıraktı ama exp kısmı biraz sıkıntılı her bulduğun parçada 100 exp veriyor tabi teslim ederken de veriyor ama yine de baya az. Para kısmı güzel sadece onda da en güzel parayı dedektörle coin topladığın zaman veriyor 500$

Collector 20 lvl olmasına az kaldı bugün yine coin toplayıp 20 olduğum gibi collector atını alıcam. Halen daha oyunun ilk verdiği atla oynuyorum

• Arkadaşlar 4k da görüntü çok güzel ama Fps diplerde oluyor.
    4k ile nasıl yüksek fps alabilirim sizce? Hangi ayarları düşürmek gerekir?

Edit:Oyunda bir de bug var ayarları değişince uygulama ekranında Fps 1 2 oluyor. Oyunu alta alıp tekrar açınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnInvited_Guest -- 28 Haziran 2020; 13:38:7 >
  • btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Bende collector ile baya para yaptım hem toplarken hem satarken xp geliyor biranda 60 lvl buldum kendimi, 20lvl criolo atını da aldım güzel at.
    Şimdi daily challenge yapıp çıkıyorum altın biriktiriyorum
  • ugrpkr arkadaşım forumda donanım haber de o tür içerik paylaşmak yasak o sebeple silinmesi normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Haziran 2020; 14:32:46 >
  • PC'de oynayanlar için bir sorum olacak.

Bir arkadaşım ile oyunu ortaklaşa almak istiyoruz pahalı olduğu için. Tek hesapla 2 kişinin oynaması mümkün mü? Aynı anda oynamaktan bahsetmiyorum tabi ki.

Yani birimiz hikaye modunu bitirdikten sonra diğeri kendi bilgisayarında aynı hesapla oyunun hikaye modunu en baştan oynayabilir mi?

Online modunda da böyle bir şey mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Bende collector ile baya para yaptım hem toplarken hem satarken xp geliyor biranda 60 lvl buldum kendimi, 20lvl criolo atını da aldım güzel at.
    Şimdi daily challenge yapıp çıkıyorum altın biriktiriyorum
    60 lvl? nasıl ya

Ben dün saatlerce collector parçası toplayıp madam nazara 6 set sattım 2 lvl bile vermedi. Collector lvl i de toplarken 10 olmuştu satınca anca 13 lvl yaptı. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum
  • Oyunu su videodaki ayarlarla kullanan var mi? Xbox ayarlari mi daha iyidir yoksa bu mu? Özellikle rx580 gibi ekran karti kullanan arkadaslara soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Tarik -- 28 Haziran 2020; 15:2:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hikaye modunda yüzde 47 lerdeyim.

Online mod nasıl hiç bilmiyorum. Amaç ne ? Rehber tadında video vs var mı ?

Online oynamak istiyorum ama hiç bilgim yok. Collector, moonshine fln dolanıyor internette baktım ama pek bı şey anlamadım.

• Sonunda masaüstü bir pc toplayabildim. Oyun şu anda en ucuz nereden temin edebilirim? Steam'de 239 Tl. 60 Tl üzeri alımlarda 10 tl indirim uyguluyor. Epic'te ise 299tl den kupon ile 239 tl ye düşüyor. Bulduğum alternatifler bunlar şimdilik.

Edit: Xbox GamePass PC de ekstra ücret verip mi alıyoruz? Bu kısmı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 28 Haziran 2020; 15:18:25 >
  • Hocam haritadaki neredeyse herşeyi toplayınca 2 tur yapsanız zaten 70 lvl olursunuz ben 7-8 set sattım sanırım tek turda
  • quote:

Hocam haritadaki neredeyse herşeyi toplayınca 2 tur yapsanız zaten 70 lvl olursunuz ben 7-8 set sattım sanırım tek turda
    Hocam dün 6 set teslim ettim, biraz önce 2 set teslim ettim total de 8 set eder. Bu 8 set beni 34 lvl den 39 lvl yaptı. 2 tur falan 70 lvl imkansız ötesi. 8 set de 5 lvl verdi işte. Zaten setlerin her biri 1500 collector, 1500 normal xp veriyor. Ben 39 lvl de 4600 exp ile lvl atlıyorum. Nasıl bir karakteri 70 lvl yapacak? imkansız gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 28 Haziran 2020; 15:22:33 >
  • set değil tur diyor. komple yani tüm setleri toplayıp vereceksin. bunu 2 kere yapınca 70 çok rahat olursun artık tüm silahları falan alırsınn
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Xbox gamepass ile bu oyunu pc de oynayamiyorsunuz. Ekstra ucret verdeniz bile. Epicde indirim yanlis hatirlamiyorsam 240-60 180 oluyor. Epic games uzerinden Ukraynadan alirsaniz 110 tl gibi bir fiyata geliyordu. Ben oyle aldim. Ama su an epic de indirim mevcut degil ne yazik ki

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

set değil tur diyor. komple yani tüm setleri toplayıp vereceksin. bunu 2 kere yapınca 70 çok rahat olursun artık tüm silahları falan alırsınn
    Anlatamadım galiba. Zaten total de 14 set var. 8 set teslim ettim 34 lvl den 39 yaptı. 2 tur yapıp tüm setleri yapsan 28 set eder benim verdiğimin 3 katı o da 15 lvl ediyor. Her sete 1500 XP veriyor işte. 10 tur yapsan belki 70 lvl olursun o da belki.
  • Hocam ilk haritayı turlayıp topladığımda hemde öğrenirken öyle oldu bende de sadece tarot kartlar yumurta ve çiçeklerle bi 8-10lvl almışımdır, sonra para olunca kürek ve dedektörü de aldıktan sonra kayıp takıları, ok başlarını ve madeni paraları da toplayınca (haritayı 2 tur kadar) hem toplarken hem satarken istemesem bile baya level atladım.

• quote:

Hocam ilk haritayı turlayıp topladığımda hemde öğrenirken öyle oldu bende de sadece tarot kartlar yumurta ve çiçeklerle bi 8-10lvl almışımdır, sonra para olunca kürek ve dedektörü de aldıktan sonra kayıp takıları, ok başlarını ve madeni paraları da toplayınca (haritayı 2 tur kadar) hem toplarken hem satarken istemesem bile baya level atladım.
    Peki madam nazara toplu olarak mı satıyorsun? bir de post office den gönderiliyormuş galiba hiç denemedim ama.
  • Tabiki set olarak satıyorum, aynı şekilde postacıdan send mail ile de satılıyor.
    Buradan collector itemlerinin ve madam nazar hanımefendinin konumlarını görebilirsin güzel site yapmışlar ben burayı kullandım.

https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/

• Englisher E kullanıcısına yanıt
    Oyunun alındığı hesabı iki farklı bilgisayara kurarak aynı zamanda olmamak koşuluyla oynanabilir.
    Benim Steam hesabım kardeşimin bilgisayarında yüklü. Steamdeki pes serisini oynuyor.
    Rdr2 epic hesabımda , onu denemedik
    Ama mantık böyledir

• quote:

Tabiki set olarak satıyorum, aynı şekilde postacıdan send mail ile de satılıyor.
    Buradan collector itemlerinin ve madam nazar hanımefendinin konumlarını görebilirsin güzel site yapmışlar ben burayı kullandım.

https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/
    Bende bu siteden yapıyorum hocam. Bu site olmasa çekilmez zaten

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.