Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (632. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.083
Cevap
153
Favori
788.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    Radeondan netliği %100 yapmak görüntüyü çok düzeltmiyor ama performans olarakta eksi yönde etkilemiyor.
    Radeon ayarlarından %50 keskinleştirme bile açsan görüntüde çok bariz noise oluşuyor. Daha keskin, daha net görüntü elde edeyim derken daha kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. O yüzden tek çözüm oyun içinde ki resolution scale.
  • Bu arada online hakkında bilgisi olan varsa bugün bounty hunter ilan tahtasından 10 golda lisans aldım. Sanırım BH mesleğini açtım? ama 15 gold diye biliyordum yanılıyor muyum?
  • geçici olarak indirim yapmıştırlar ondan 10 goldtur.
  • Online da daily challenge ta baya ilerlemişim iki gün daha yaparsam görev başı 0.5 altın olacak.
    Bir gün bile yapmasam bütün döngü bozulup başamı dönüyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Servisler yok ben de giremedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu oyunu hala oynayamadım. 1 aydır aynı sorun. Oyunun hikaye kısmına tıklıyorum. Yükleme ekranında fotoğraflar dönüyor. Sonra birden masa üstüne atıyor. Çözümü de yok. Amd ekran kartlarıyla mı alakalı? İnternetteki çözümlerin hepsini yaptım olmadı. Paramız çöpe gitti.
  • Kartla alakalı değil amd hakkında nasıl bi algı oluştuysa herkes amdye suç buluyor sistemini bi yazsaydın keşke. Güncel olmayan sürümlerin varmı yok mu onuda bir söyleseydin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    631. Sayfadaki mesajımda yazdım sistemimi. Windows 2004 sürümü kurulu. Ekran kartı sürücüsü güncel. Tarattırıyorum. En güncel versiyonu kurulu diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05BCBF09E -- 26 Haziran 2020; 12:7:34 >
  • tam oyundan zevk alacam TAA nın bulanıklığı her şeyin içine ediyor ortada böyle bir bulanıklık varken nasıl grafikler harika diyip zevk alıyorsunuz anlamıyorum herkes 4k da oynamıyordur herhalde
  • Çözünürlük 2k yapılınca o bulanıklık azalıyor.

    Bende 1080p oynarken çok rahatsız olmuştum. Ekran kartı kaldırıyorsa, resolution scale 1.25 yapın oyun ayarlarından. Taa medium, sharpness tam açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.25 res i denedimde fps 40lara kadar düşüyor öyle diğer ayarlardan da çok kısmak istemedim şimdi nvidia freestyledan filtre ayarladım biraz keskinlik biraz renk verdim böyle oynayacam artık
  • Oyunu almayı düşünüyorum en boş sürümü alacağım mecburen. Steam summer sale'de 229 lira. Sizce ekim gibi daha ucuz olur mu yoksa almak lazım mı? Birde daha da ucuzlatacak yöntemler var mıdır? Ölücü arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • Arkadaşlar oyunu steamden alacağım, hangi sürümü almalıyım special edition hikayede sunduğu şeyler önemli mi, ultimate online üzerinde çok mu artı sağlıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Hocam ukrayna vpn ile epicte 114 liraya alanlar var ölücülük istiyorsan, benim steam cüzdanda para olduğu için steamden alacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustem1905 -- 26 Haziran 2020; 20:1:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu online oynamaya başladım, grind işi rahatsız etti biraz, zar zor birşeyler yapıyorum.

    Bu aralar bounty hunter için event var, daha fazla altın para ve xp veriyor. 29'una kadar sanırım, ayrıca bounty role 10 gold'a düştü.

    Şimdi nefret ettiğim olay, oyunda bounty görevi aldığınız anda zaman tutmanız gerek (görevi bounty tahtasından aldıktan kısa süre sonra görev aktif olunca gizli süre başlıyor, sonradan çıkan sürenin bunla alakası yok, o görevi en son bitirebileceğin süre), yaptığınız görevi muhakkak 12 dakika dolunca bitireceksiniz, o zaman 0.32 gold veriyor, 12 dk öncesinde biterse 0.24, fakat sonrasında biterse, git gide verdiği altın miktarı azalıyor, yani görevi 12 dakika altında tamamlamayın, gidiyorsunuz adam sırtınızda 12 dakika dolmasını bekliyorsunuz. Sanırım legendary bounty için en çok para verdiği 30 dakika, görevi 15 dk bitirsen bile 30 dakikayı beklersen (adamı şerife teslim etmeden) daha çok para kazanıyorsun, daha doğrusu gold. Bounty hunter için vazgeçilmez olan, "reinforced lasso" adamlar ipleri daha zor çözüyor. 2 bounty için eğer sadece bir atın varsa, 1 tanesini bağlayıp ata koyuyorsun, diğerine kement atıp onu sürükleyerek götürüyorsun, kolay değil. Genelde tek adamlı bounty tercih ediyorum.

    Bir de twitch prime'e üye olunca bayağı bir hediye veriyor (butcher masası 5 gold indirim, %40 indirim stable ayda silah, 1000 dolar para vs), ben üye oldum, kredi kartı bilgisi veriyorsun, 7 gün bedava, 7. gün iptal edeceğim.
    https://twitch.amazon.com/tp/loot/reddeadonline?ingress=amp-reddeadonline

    Oyunun en gıcık olduğum tarafı, aptal süre tutma, grind işini bir tarafa bırakınca. Oyunun donması ve kopması. Evet bir süredir serverdan kopma yaşamıyorum, fakat her birkaç saate bir oyun donup kalıyor, ne görev ne bounty kalıyor, herhalde sırf bu yüzden birkaç gold barım yalan oldu.

    Hatta oyun donunca kapatamıyorum bile, bilgisayar normal çalışıyor, crtl-esc yapıp, kutuya cmd yi admin olarak açıyorum, sonra tab ile göremeden oraya geçip, "taskkill /im rdr2.exe /f" yazarak donan salak oyunu kapatıyorum. Bu da problemin tamamen oyundan olduğunun bir göstergesi. Herşey normal, hatta oyunu bir daha açarsam normal çalışıyor.

    Öte yandan bulanıklık olayı çok rahatsız edici, oyunu 1440p'de oynuyorum yine bile biraz bulanıklık oluyor, tabii 1080p ile kıyaslanmaz bile. 1080p için taa medium, sharpness %30'lada, amd image sharpenning açarak daha iyi oluyordu. En azından oynayabiliyordum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rustem1905

    Hocam ukrayna vpn ile epicte 114 liraya alanlar var ölücülük istiyorsan, benim steam cüzdanda para olduğu için steamden alacağım
    O ölücülük işi sıkıntılı diyorlar hocam. Çalıntı hesapları veriyorlarmış 1-2 ay sonra iptal olabiliyormuş vs vs . öyle saçma şeylerle uğraşmak istemiyorum. Ben legal yoldan indirim kuponu vs şu bu varsa diye merak ettim
  • arkadaşlar ultimate ile standart arasında fiyat farkı değer mi ?
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Yok hocam senin dediğin plati.ru falan herhalde, bu yöntemle sapına kadar senin olacak kendi hesabına alacaksın zaten, hesabını daha sonra türkiyeyede çevirebilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.