Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (594. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Monitör 2k 27 inç hocam,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Göreceli bır durum.1080 pe de daha çok oluyor o göruntu ama 2k da açınca bana yetiyor.Ama oyunun renkleri için reshade kurmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 14 Mayıs 2020; 2:7:32 >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam reshade ile bir deneyeyim
  • Aga bu nasıl karmaşık bir oyun böyle efendi efendi oynayalım görev yapalım diyoruz hemen saldırıyor millet paramıza çöküyor sürekli yeniden paramı kasıcam ben böyle

• Special olarak satın aldım.... kıyafet, silah, at neredeler... online başladım.... çok karışık geldi.
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Valla grafik olarak ne istediğinize bağlı sonuçta bir oyun olduğunu unutmayın gerçek dünyada yaşamıyoruz oyun içinde.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu zamanında standart aldığımdan tam bilmemekle beraber, oyunda oyun sırasında hediye verilen şeyler postaneden alınabiliyor. En yakın postaneye gidip bir collect reward a basın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Ben oyunu zamanında standart aldığımdan tam bilmemekle beraber, oyunda oyun sırasında hediye verilen şeyler postaneden alınabiliyor. En yakın postaneye gidip bir collect reward a basın.
    teşekkürler bilgi için. akşam deneyeceğim.
  • Sanırım ben şu Special 'dan gelen benekli atı kaybettim. Geri getirme şansım var mı ?

Birde ölünce saçma sapan yerlerde spawn oluyoruz. bunun çaresi nedir ?
  • Ryzen 5 2600 ve rx 580 ile stabil 60 fps alan var mı herhangi bir ayarda?
  • Xbox one x ayarları ile hemen hemen ona yakın bir değer veriyor , bende de aynı combo vardı.
    RX 580youtube
    Red Dead Redemption 2 : Best Graphic Settings for 60 FPS ( RX 580 Ryzen 5 2600 )
    https://www.youtube.com/watch?v=DMj7nNlIV1Y

Youtube da bunun ile ilgili video var zaten. Ayarları ona göre yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkn89 -- 14 Mayıs 2020; 17:33:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Xbox one x ayarları ile hemen hemen ona yakın bir değer veriyor , bende de aynı combo vardı.
    https://www.youtube.com/watch?v=DMj7nNlIV1Y

Youtube da bunun ile ilgili video var zaten. Ayarları ona göre yapın
    İyi bari indirim görürsem alırım korkmuştum oynatmaz diye.
  • şunu anladım rockstar suda yürüse yüzme bilmiyor diyecek insanlar var bence rdr dünyanın en iyi animasyonlarına, açık dünyasına ve yapay zekasına sahip oyunu hatta bana göre en iyi hikayelerden birine ve en iyi karakter aktarımına sahip oyun. ben normalde pek oyun oynayan biri değilim, açarım sıkılır bırakırım, witcher 3'ü bile oynamadım ısınamadım hele şu an o oyunları açtığımda bana oyuncak gibi geliyor, sistemim kaldırır mı diye bile düşünmeden aldım, açtım bi baş yapıt film izler gibi oynayıp bitirdim. ne oyunun grafik ayarlarıyla uğraştım hikayeyi bitirene kadar ne fpsye baktım ne de başka bir şeyle uğraştım, yok at oraya düştü, yok şurda doğdum ne yapayım, yok şu önümü kesti yok para nerde yok at öldü kuş geçti diyen arkadaşlarım, az sabredin oynayın öğrendikçe bağlanacaksınız oyuna biraz keyif almaya çalışın

• Oyunu 2 gün normal oynadıktan sonra fps düşüşü ve takılma sorunu olan var mı ilk 2 gün birşey yoktu en azından takılmadan 35 40 fps de oynuyordum 2 gün sonra haritada farklı yerlere gittikçe ve özellikle çatışmalarda aşırı derecede takılıyor kasıyor sistemi geri almıştım düzelmişti yine aynısı oldu ne yapdıysam düzeltemedim bi türlü.

Sistemim

i7 8750H

GTX 1050 4GB

8 GB RAM
  • Evet size güzel haberlerle geldim oyun epic gameste indirimde şuan 239,20tl fiyatı. Durun daha bitmedi saat 18:00 itibarıyla gta5 premium sürümünü ücretsiz 1 haftalığa satışa sunan epic games yanında verdiği 60 tl lik kuponla ekstra indirim ile 179,20 tl ye almak mümkün.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Şuan site ve launcer yoğunluktan dolayı çökmüş olsada sorun etmeyin 1 hafta süresi var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

şunu anladım rockstar suda yürüse yüzme bilmiyor diyecek insanlar var bence rdr dünyanın en iyi animasyonlarına, açık dünyasına ve yapay zekasına sahip oyunu hatta bana göre en iyi hikayelerden birine ve en iyi karakter aktarımına sahip oyun. ben normalde pek oyun oynayan biri değilim, açarım sıkılır bırakırım, witcher 3'ü bile oynamadım ısınamadım hele şu an o oyunları açtığımda bana oyuncak gibi geliyor, sistemim kaldırır mı diye bile düşünmeden aldım, açtım bi baş yapıt film izler gibi oynayıp bitirdim. ne oyunun grafik ayarlarıyla uğraştım hikayeyi bitirene kadar ne fpsye baktım ne de başka bir şeyle uğraştım, yok at oraya düştü, yok şurda doğdum ne yapayım, yok şu önümü kesti yok para nerde yok at öldü kuş geçti diyen arkadaşlarım, az sabredin oynayın öğrendikçe bağlanacaksınız oyuna biraz keyif almaya çalışın
    Tw3 ü rdr2 den sonra alıp oynayayım dedim taş çatlasın 6 saat sonrası yok gelmiyor sıkıcı grafik desen cilalı parlak görüntü hiç sevmem

• Oyunu Epic üzerinden satın alırsak RSGL üzerinde tanımlanıyor mu? Yani sadece RSGL üzerinden giriş yaparsak bundan sonra yeterli olur mu?
    Bi aralar Ubisoft oyunları için böyle bir şey vardı. Uplay üzerinde tanımlı görünüyordu. Bu oyun da bu şekilde oluyor mu?
  • PhyTech kullanıcısına yanıt
    Sanmam epic game üzerinden oynanır sanırım belki rockstar social cluba erişim isteyebilir.

• Arkadaşlar Xbox one S kullanıyorum görüntü ayarı olarak oyun içerisinde ayrıyeten bişey yapıyor muyuz?televizyon 4K

• quote:

Orijinalden alıntı: PhyTech

Oyunu Epic üzerinden satın alırsak RSGL üzerinde tanımlanıyor mu? Yani sadece RSGL üzerinden giriş yaparsak bundan sonra yeterli olur mu?
    Bi aralar Ubisoft oyunları için böyle bir şey vardı. Uplay üzerinde tanımlı görünüyordu. Bu oyun da bu şekilde oluyor mu?
    Tanımlanıyor ama RSGL üzerinden oynayamıyorsun. Oyunu kendi RSGL üzerinden başlatınca hata veriyor epic üzerinden açın diye.
  • 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.