Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (587. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

hocam saddle secerken infoda gozukuyor. stamina ve health i 2 bar arttiran saddle ve ayak yerleri takinca atin ozellikleri 2 bar artiyor. bu arada beyaz arap atini da yakalamayi unutmayin daha guzel gozukuyor. haritanin sol ust kosesinde karli bolgede spawn oluyor.
    Hocam nacogdoches saddle yaptım.ayak yerlerinide taktım.Atın özellikler 3 bar arttı ama stamina ve health barı aynı duruyor.

Birde schofield revorveri regular ammo mu Express ammo tercih edersiniz ?
  • Gamermn kullanıcısına yanıt
    atla aranizdaki bonding dedigi bağ arttikca o barlar da articak hocam. atinizi surekli sevmeyi iyi soz soyleyin besleyin ya da fircalayin kirlendikce. bag artiyor. ozaman health ve stamina bari da articak.

mermi cesitleri de silah barinda gozukiuyor ne etkisi oldugu. silah menusunde mermileri degistirince uzaklik veya hasar artislari gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt
    Oh super hocam bende ayni kasayla oyniycam:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu haritanın belli yerlerinde ki efsanevi hayvanları bulundukları yere geldiğimiz de harita da görebiliyoruz ama nedense bazen görünmüyor napmk lzm

• arman09 kullanıcısına yanıt
    eagle eye moduna gecip ipucuna bakicaksiniz. sonra ipuclarini takip edip hayvana rahat ulasiyorsunuz

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, hala var mı şu yurtdışı kaynak ? :)
  • Kemalistyle kullanıcısına yanıt
    Alanlar görünce cvp verecektir şahsen ben ilgilenmediğim için pek bilgim yok o konuda.

• Mert Çapan LEGTN kullanıcısına yanıt
    ooh adam oynamayanların zevkini ... :D
    mesajını sil
  • Bir dakika spoiler’a tıkladım ben ama olmadı galiba pek anlamıyorum forumdaki özelliklerden yine de özür dilerim 🙏🏻

spoiler'a tıklayınca [spoylır] ***buraya yazı*** [/spoylır] şeklinde yap. ikisi arasına yazman lazım.
  • Arada yazıp sorayım, şu an ki en uygun fiyat nerede?
  • oyunu açarken "Minimum Recommended Hardware Check Failure" hatası alıyorum. yardımcı olaur musunuz ?
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    yardım edebilecek yok mu ????
  • el_jericho kullanıcısına yanıt
    Playstore sanirim hocam.

• Oyunu yüklendikten sonra donma sorunu oldu. Şimdi PC kapatıp açtım. 15 GB güncelleme gelmiş onu indiriyor. Bu nedir , yeni bir güncelleme mi geldi ?

Oyuna baslayamadim bile ?!

• Hikaye bittikten sonra online a başladım ama sarmadı. Girizgahi filan çok uzun tutmuşlar.

• Benchmark ile oyun için fps’in birbirini tutmaması olayını benden başka yaşayan var mı? Benchmark’ta şehirdeki en yoğun aksiyonlu sahnelerde bile 50-55 fps arası alırken oyuna başladıktan sonra daha Chapter 2 başında kampta bile 45-50 fps civarında sonuç alıyorum. Yani kampta böyleyse şehirde 40’a kadar düşecek gibi görünüyor ve benchmark’ta 60 fps akarken oyunda bunu yaşamak çok tuhaf geldi

• Oyun steamda çok güzel indirime girmiş. Benim gibi almak isteyenlere duyurulur.
    Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition 269.40 :)
  • 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.