Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (549. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürekli int bağlantısı istediğinden çıkmaz bknz NFS 2015 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Rdr2 oyununu arkaşımın hesabını alarak bilgisayarıma kurdum, oyun sıfırdan değilde arkadaşımın kaldığı yerden devam ediyor,

Sıfırdan nasıl başlayabilirim hikaye moduna, new game v.s gibi bir yer bulamadım.

Yardımlarınız rica olunur.
  • Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim, ama ben sizden daha iyi grafik settings'i istemiştim. Oysa siz bana daha iyi fps ayarları yolladınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montella411

Arkadaşlar merhaba,

Rdr2 oyununu arkaşımın hesabını alarak bilgisayarıma kurdum, oyun sıfırdan değilde arkadaşımın kaldığı yerden devam ediyor,

Sıfırdan nasıl başlayabilirim hikaye moduna, new game v.s gibi bir yer bulamadım.

Yardımlarınız rica olunur.
    Oyundayken ESC'ye basın, story sekmesine girdikten sonra new game seçerseniz oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF

Oyundayken ESC'ye basın, story sekmesine girdikten sonra new game seçerseniz oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    üstad yanlışım varsa düzelt lütfen,

Story, settings v.s yazan ilk sayfada esc basıyorum, orada new game çıkıyor doğrumu anladım ?

Çünkü ben ilk sayfada story bastığım gibi oyun kaldığı yerden devam etti, herhangi bir seçenek çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF

Alıntıları Göster
    Bu ekranda esc basımca new game mi çıkıyor, oyun önümde değil kusura bakma.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• montella411 M kullanıcısına yanıt
    Hayır burada değil, oynanış ekranında iken ESC'ye basın. Oradan Story seçeneğine girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Hayır burada değil, oynanış ekranında iken ESC'ye basın. Oradan Story seçeneğine girin.
    tamamdır üstad, buldum, çok teşekkür ederim.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    Biraz emeğe saygı gösterip ücretli alsanız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    saygı gösterecek olsa bunu yazar mıydı? :D
  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Yani mantıklı cevap

• Şu oyunu bitiren biri hesabını 2-3 günlük verse oynasam kardeş olsak iyi olmazmı ya
  • Merhabalar. AMD Rx 580 8gb ekran kartı R5 2600 işlemci 16gb RAM sistemim var. Araştırdım ama kafam çok karıştı. 60 altına düşmeden en iyi görüntü ayarları için öneri verir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aOnn1453

Merhabalar. AMD Rx 580 8gb ekran kartı R5 2600 işlemci 16gb RAM sistemim var. Araştırdım ama kafam çok karıştı. 60 altına düşmeden en iyi görüntü ayarları için öneri verir misiniz
    2 gündür araştırıyorum. Benim de GTX 1070'im var, çok büyük bir farkımız yok yani. Her kafadan bir ses çıkıyor. hHngisinin doğru konuştuğunu bilebilmek için bu işin detaylarına hakim olmak gerekiyor. Xbox One X Settings'i olarak paylaşılan 3-4 AYRI ayar buldum mesela. Ulan hangisi Xbox X ayarı şimdi? Hepsi de Xbox One X ayarı olamaz herhalde?

En iyisi oyunun kendisinin programlamasına izin vermek. Zaten gayet iyi ayarlıyor bence. Balance'ın 1-2 tık üzerini denerseniz 60 fps alırsınız. Bunun dışında ''RDR 2 RX 580 optimal settings'' diye aratarak da pek çok sonuca ulaşabilirsiniz.

Ben de hala aramadayım. Xbox One X ayarı olduğu iddia edilen ayarlarla oyun içinde deneyeceğim şimdi de. Bakayım farkı görebilecek miyim? Ama sıkıntı şu, RDR 2'de New Game seçeneğini bulamıyorum. Bence sadece ben değil, kimse bulamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Xbox one x ayarları ile oynarsan fazla kayıpta yaşamazsın. Fps artar baya ultra ayar ile öyle aman aman bir fark yok. Rx470 4gb ile oynuyorum 50 fps yer yer genelde 60 civarı.

https://www.youtube.com/watch?v=krt9U0CH85E&feature=youtu.be
    Şurda bi vidyo paylaşmıştım

@onerol arkadaşımızın paylaştığı grafik ayarlarıyla oynuyorum açıkcası grafik anlamında ultradan farkı yok denecek kadar az.
    Vulkan yerine dx12 ayarlı bende sadece tek fark.
    Gpu rx470 4gb linkteki vidyo bana ait referans olması açısından paylaştım bakabilirsiniz.

PC settings equivalent to Xbox One X:
    Texture Quality: Ultra
    Anisotropic Filtering: 4x
    Lighting Quality: Medium
    Global Illumination Quality: Medium/Low
    Shadow Quality: High
    Far Shadow Quality: Low/Lower Than Low
    SSAO: Medium
    Reflection Quality: Low/Lower Than Low
    Mirror Quality: High
    Water Quality: Custom
    Volumetrics Quality: Custom
    Particle Quality: Medium
    Tesselation Quality: High/Medium
    TAA: High/Medium
    FXAA: Off
    MSAA: Off
    Advanced Settings: Unlocked
    Graphics API: Vulkan
    Near Volumetric Resolution: Low/Lower Than Low
    Far Volumetric Resolution: Low/Lower Than Low
    Volumetric Lighting Quality: High/Medium
    Unlocked Volumetric Raymarch Resolution: Off
    Particle Lighting Quality: Medium
    Soft Shadows: High
    Grass Shadows: Medium/Low
    Long Shadows: Off
    Full Resolution SSAO: Off
    Water Refraction Quality: High
    Water Reflection Quality: Medium
    Water Physics Quality: 1/6
    Resolution Scale: Off
    TAA Sharpening: Off
    Motion Blur: On
    Reflection MSAA: Off
    Geometry Level of Detail: 5/5
    Grass Level of Detail: 2/10
    Tree Quality: Low/Lower Than Low
    Parallax Occlusion Mapping Quality: High/Medium
    Decal Quality: Medium
    Fur Quality: Medium

• Bugün itibariyle Epicten 60 tl kuponu kullanarak oyunun standart versiyonunu almış bulunmaktayım

Türkçe yama çıkana kadar öylece köşede bekleyecek bakalım.Türkçe yama çıktıktan sonra sindire sindire artık 3 ayda falan bitiririm
    Hocam ekran kartınız biraz sıcak çalışmıyor mu acaba? Bende de Rx 470 4GB var fakat Msi gaming modeli. RDR2 yok elimde ancak diğer oyunlarda bende de normalde 75 dereceleri görüyordu kart undervolt yaptım şuan en fazla 65 dereceyi görüyor. Sizde deneyin isterseniz frekanslar ile oynamadan sadece voltajı düşürerek sıcaklık değerlerini aşağıya çekebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Sürekli int bağlantısı istediğinden çıkmaz bknz NFS 2015 gibi
    gta 5 de int bağlantısı istiyordu,kırıldı. er geç kırılacaktır,türkçe yama çıkmış olur o zamana,çifte beleşcilik naysss
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Yoo 3,5 yıldır bu şekilde çalışıyor zaten kartların belli bir sıcaklık limiti var. 77-78 görüyorum max bu beni rahatsız etmiyor açıkcası. Takıntılı bir insan olmadığım için 85-90 dereceye kadar yolu var.
    3,5 senedir ne macun değişti nede tornavida değdi. Sadece fanları dıştan havayla temizledim hep başka bşy yapmadım.

Hayır hocam çalışır zaten ben bozulur ya da çalışmaz demedim sadece rx serisi kartlarda gereksiz bir voltaj durumu var bakarsanız daha serin çalıştırabilirsiniz o açıdan söylüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.