Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugrpkr

1,5mb ile 20 saatte inmişti o kadar şe etmeyin
    8 mbit bağlantı var hocam modeme bağlı telefonlar, internet kullanımı falan derken ben 1 hafta bile iyi söylemişim. 8 mbit diyorum ama 800 kb/s'le çekiyor kullanım olmadığı zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Nisan 2020; 16:14:41 >
  • Ozaman kullanımları kapatıcan malesef hocam 36-38 saatte indirir. :) corona olmasa hariciyi getireyim yükle dicem anlarım halinden :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ozaman kullanımları kapatıcan malesef hocam 36-38 saatte indirir. :) corona olmasa hariciyi getireyim yükle dicem anlarım halinden :))
    Evde savaş çıkar hocam. İşin kötü tarafı altyapı 12 mbite kadar destekliyor.

Eyvallah hocam düşünmeniz bile yeterli.
  • Valla bizde port yok bizde komşudan çekiyoruz wifi ile bide :)

• quote:

Valla bizde port yok bizde komşudan çekiyoruz wifi ile bide :)
    Yıl 2020 ülkemizin durumu bu maalesef.
  • 2 3 yıldır Türk Telekom u iyi sömürdüler içine ettiler alt yapı çalışmaları yapmıyorlar normal hocam. Fiyatlar desen hallaç pamuğu 5g çıkacak neredeyse biz hala 2-3 mb upload 16mb netten yukarı zor çıktık eski evimdeki netim iyiydi 36 ydı ama 4,5mb çekiyordu 50mb desteklediği için ordan taşındık fiber geldi şansıma tüküreyim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 12 Nisan 2020; 20:40:6 >
  • ploff kullanıcısına yanıt
    hocam yazinizi spoiler olarak isaretleyin. spoiler vermeyin lutfen daha bitirmeyenler var oyunu.

• Rx 570 ile nasıl performans alacağıma dair şüphelerim vardı ama xbox one x ayarlariyla gayet iyi görüntü/performans aldım. Oyunun atmosferi oldukça iyi. İyi bir İngilizce bilmeden oyuna girişilmemesi gerekiyor bence. Şahsım adına konuşacak olursam yüzeysel olarak bazı noktaları anlıyorum ama genel anlamda İngilizcem yetersiz kalıyor. Tam anlamıyla anlamadan ilerlemenin bu oyuna haksızlık olacağını düşünüyorum. Chapter 2de oyuna ara verip Türkçe yamanın çıkmasını bekleyeceğim.

• Peaky kullanıcısına yanıt
    İngilizcem açıkcası yerlerde ona rağmen bile oynamak zevkli. Çok merak ettiğim yerlerde pause alıp çevirici kullanarak devam etmekte fena değil.

Ne kadar zamandır girmiyorum bilmiyorum ama şuan 126mb lık bi güncelleme var ne için bilmiyorum.

Girip biraz free takılıp bounty hunter lık yapayım

• Ben 46mbps ile gece pc yi inmeye bırakmıştım öğlen civarı inmişti, o gün ttnet aradı efenim kullanımınızla ilgili size avantajlı kampanyamız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Ben 46mbps ile gece pc yi inmeye bırakmıştım öğlen civarı inmişti, o gün ttnet aradı efenim kullanımınızla ilgili size avantajlı kampanyamız var
    400'e sabitledim hızı artık ne zamana inerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

400'e sabitledim hızı artık ne zamana inerse.

Alıntıları Göster
    Corona biter hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Corona biter hocam

Alıntıları Göster
    Bu oyunun yenisi çıkar.
  • Arkadaşlar oyun harika, ama kartım oyun kadar harika değil maalesef. GTX 1070 r5 2600 kullanıyorum. Oyun ssd'de kurulu. Başka gerekli bilgi var mı bilmiyorum. İnternetten baktım ama herkes kafasına göre bir şeyler yazdığından en doğruyu kim söylüyor bilemedim. Şuandaki grafik ayarlarım oyun tarafından otomatikman maksimize edildi ama genellikle 40 fps üstü alıyorum. 45 fps diyebilirim.

30 fps'in altına kesinlikle drop olmaması koşuluyla benle aynı kartı kullanan biri ve bilgili arkadaşımız settings verebilir mi? Önceliğim grafik, fps değil.
  • Hardware Unboxedyoutube
    Red Dead Redemption 2 Optimization [Part 2] Advanced Settings Tested for Even More Gains
    https://www.youtube.com/watch?v=C3xQ33Cq4CE

Bu videoda yanlış hatırlamıyorsam 16. dakika civarı ayarları veriyor en az fps düşmesiyle maksimum görsel kalite için bir kontrol edebilirsiniz.

• Xbox one x ayarları ile oynarsan fazla kayıpta yaşamazsın. Fps artar baya ultra ayar ile öyle aman aman bir fark yok. Rx470 4gb ile oynuyorum 50 fps yer yer genelde 60 civarı.

Uğur Pekeryoutube
    Red Dead Redemption 2 - Good Bye
    https://www.youtube.com/watch?v=krt9U0CH85E&feature=youtu.be

• https://youtu.be/VotkSnr4R1s

Vidyoyu kim yaptıysa güzel yapmış.

• Epic Games ile görüşerek ülkeyi Ukrayna'ya aldırdım, bu haliyle kupon ile birlikte 103 liraya geliyor oyunun standart sürümü. Daha önce bu şekilde alan var mı acaba?
  • aylar oldu hala korsan surum cikmadi pffff. yapacaklari isin yaa

• 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.