Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlara hiç bakmadım desem yeridir nerden bakılıyor buna? Bakınca söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    hocam oyunu %100 bitirmek icin bunlari yapmak gerekiyor da arthur ile kacirdim mi onu soracaktim. pc de xbox kolu ile oynuyorum ama klavyede hangi tus bilmiyorum. xbox kolunda sol ok aciyor bu menuyu.

• Xbox 360 gamepad var bende de ama klavye ile oynuyorum. Bakarım ona sol ok derken analog mu dpad mi?

dpad. tek sol tik bu menuyu aciyor. basili sol dpad arthur un gunlugunu aciyor. journal defterini nasil aciyorsaniz ona birkere basip deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Oda bşy mi ben telefon kılıfı yaptırmıştım :)

Buda maltepe yada kartal sahili olması olması ordan bi görüntü

Alıntıları Göster
    ah be dışardaki durumlar sıkıntı olmasaydı, bisikletle gidebilirdim kartal tarafına ama işte çok güzel yapmışlar grafitiyi arkadaşları tebrik ederim.

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Bunlar gözüküyor ama haritada gideceğin nokta göstermiyor mesela. 🤔

• yunalir kullanıcısına yanıt
    Az önce denizbank sanal kartı ile VPN ile birlikte alabildim. Ukrayna Epic üzerinden aldığım oyunu bağlayacağım Rockstar hesabının da mı Ukrayna olması gerekiyor, bilen var mı?
    hocam cantanizda legendary fish mapi var ordan gidip o baliklari avlayip adama yollayacaksiniz. bones gorevi icin de ben internetten rehber kullandim yoksa kendiniz bulmaniz mumkun degil. sigara kart lari da premium sigaralardan cikan kartlar ya da haritadaki etraftaki evlerden sigara karti koleksiyonunu tamamlamaniz lazim ya da marketlerden premium sigara satin alcaksiniz. butun setleri tamamlayinca o gorev de bitiyor. exotic gorevini de kendiniz bulup yapmaniz cok uzun surer netten bakin derim. wildlife art gorevini de ustune tiklayinca gosteriyor ne istedigini. ama wildlife art gorevini bitirince yeni poster gorevlerini post office lerden birkac kere daha almaniz gerekiyor sanirim.

oyunu %100 bitirince oyunda bir sinematik daha izleme sansiniz oluyor.

• Fark etmiyor

• Legendary fish görevlerini yapmıştım oysaki 🤔

• Başka görevmiş o

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

hocam cantanizda legendary fish mapi var ordan gidip o baliklari avlayip adama yollayacaksiniz. bones gorevi icin de ben internetten rehber kullandim yoksa kendiniz bulmaniz mumkun degil. sigara kart lari da premium sigaralardan cikan kartlar ya da haritadaki etraftaki evlerden sigara karti koleksiyonunu tamamlamaniz lazim ya da marketlerden premium sigara satin alcaksiniz. butun setleri tamamlayinca o gorev de bitiyor. exotic gorevini de kendiniz bulup yapmaniz cok uzun surer netten bakin derim. wildlife art gorevini de ustune tiklayinca gosteriyor ne istedigini. ama wildlife art gorevini bitirince yeni poster gorevlerini post office lerden birkac kere daha almaniz gerekiyor sanirim.

oyunu %100 bitirince oyunda bir sinematik daha izleme sansiniz oluyor.
    Bu harita nereyi gösteriyor hiç anlamış değilim benzer yer bulamadım 🤔

hocam 1 tane legendary fish yok. satchel i acin. orda documents-maps-legendary fish map var. her gölde neredeyse legendary fish var. eger gölün yanindan vs geverseniz de kendi normal mape de ekleniyor hayvan resmi uzerinde taç isaretli sekilde gozukuyor mapte. onlarin hepsini tutup post office lerden o adama gondermeniz lazim. hepsini gonderince gorev tamamlaniyor. cok uzun suren islemler o collectibles gorevleri. ama ben koydum.kafaya yapicam hepsini. bu arada legendary animals mapi de ayni sekilde cantanizda. efsanevi hayvanlari kesince de unique item.veriyor. onla da fence shop larda uniqeu item yapabiliyorsunuz saglik azalmanizi azaltan itemler falan. bir de challange lar var ayni menude resmini attiginiz E tusuna basarasaniz her kategoride belli seyler yapmanizi istiyor. eger onlari da level 10 a kadar cikarirsaniz, ornek olarak ektra ozellikler ekliyor ornegin saglik bariniz 10 level oluyor. normalde max 8 bar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 13 Nisan 2020; 23:7:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonShine07

Az önce denizbank sanal kartı ile VPN ile birlikte alabildim. Ukrayna Epic üzerinden aldığım oyunu bağlayacağım Rockstar hesabının da mı Ukrayna olması gerekiyor, bilen var mı?
    Kaç liraya geliyor hocam oyunu fiyatı Ukrayna epicden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

hocam 1 tane legendary fish yok. satchel i acin. orda documents-maps-legendary fish map var. her gölde neredeyse legendary fish var. eger gölün yanindan vs geverseniz de kendi normal mape de ekleniyor hayvan resmi uzerinde taç isaretli sekilde gozukuyor mapte. onlarin hepsini tutup post office lerden o adama gondermeniz lazim. hepsini gonderince gorev tamamlaniyor. cok uzun suren islemler o collectibles gorevleri. ama ben koydum.kafaya yapicam hepsini. bu arada legendary animals mapi de ayni sekilde cantanizda. efsanevi hayvanlari kesince de unique item.veriyor. onla da fence shop larda uniqeu item yapabiliyorsunuz saglik azalmanizi azaltan itemler falan. bir de challange lar var ayni menude resmini attiginiz E tusuna basarasaniz her kategoride belli seyler yapmanizi istiyor. eger onlari da level 10 a kadar cikarirsaniz, ornek olarak ektra ozellikler ekliyor ornegin saglik bariniz 10 level oluyor. normalde max 8 bar.
    Biliyorum tek değil 13 tane var fish artık youtube dan baktım nerelerde olduğuna tek tek yapacaz bi ara saat geç oldu diye girişmedim o işe %100 olunca story sinematik görüntü neymiş onu merak ettim açıkcası. Free takılmaktan iyidir log görevleri yapmak

menude progress sekmesinde gorebilirsiniz neleri eksik yaptiginizi. hepsinde tik olunca 100% tamamlanmis oluyor. ben de bilmiyorum video giriyormus oyunu tamamen bitirice. izlemek ya da ogrenmek de istemiyorum kendim bitirmeden :D

Youtube da var, çok bi video sayılmaz kısacık birşey. Balık tutmak oyunda en sevmediğim faliyetti açıkçası. Gerçek hayatta da sevmem belki onun etkisidir :D

• O kadar harika bir oyun ki bu harikalığı oynuyor olduğuma inanamıyorum. 300 ise 300, 500 ise 500, hiç fark etmez, insanın yeter ki parası olsun, çıktığı ilk gün alıp oynanması gereken bir şahaser. Öyle harikulade görünüyor ki gördüğünüz şey sizi mest ediyor. Etkileyiciliği o seviyedeki ortada hiçbir şey yokken içiniz bi hoş oluyor, neredeyse gözleriniz dolacak! Diyorum ya, anlatmaya kelimeler yetmez, oynamak gerekiyor. VE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE videolarda, fotoğraflarda göründüğü gibi değil. 10 katı daha iyi görünüyor. Bu efsaneyi 4k'da oynadığımı hayal dahi edemiyorum. Hayal gücümü aşıyor. Şu 1080p'de gördüğüm halini bile bu kadar iyi beklemiyordum. Beklediğim seviyeden bile iyi. Sabaha kadar övebilirim. Kışı ayrı ilkbaharı ayrı güzel görünen dünyanın bu 8. harikasına, mevsim geçişi esnasında öylece bakakaldım.

Mest oldum. Bu kadar, mest oldum. Şu oyuna TÜRKÇE eklemek bu kadar mı zor Rockstar? Tek eksik bu. Bu oyun anlanmadan oynanmayı hak etmiyor. Ama oynamamaya buraya kadar tahammül edebildim. Shadow Of Colossus gibi bir sanat eserini oynadım zamanında. Rdr 2 daha ilk 2-3 saatiyle gözümde oynadığım en iyi oyun oldu. Gta 5 ile aynı klansmanda olmadıklarını biliyorum. Ama bu oyun Gta'dan 10 gömlek üstün bir oyun. Gta'nın gördüğü değeri görmemesi tamamen insanların cehaleti.

İnsan oynamaya kıyamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 13 Nisan 2020; 23:53:46 >

• arkadaşlar selam. benim problemim vulkan api kullanırken refresh rate ve çözünürlük ayarı yapamıyorum gri olarak gösteriyor müdahale edilmiyor, dx12 de bu sorun yok. bu sorunu daha önceden yaşayıp çözen oldu mui??
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.