Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (409. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.400
Cevap
148
Favori
842.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de şimdi sizin dediğiniz gibi yaptım deniyorum şu anda
    Eskisine nazaran ben de de gözle görülür bir netlik var ya tekrardan çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Dx12 ye geçince benim oyun sapıtıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Schi20phrene Rica ederim hocam. İşe yaradığına sevindim.

Keşke Reshade kullanabilsek. Nvidia Sharpening'den daha kaliteli ayar yapılabiliyor. Ama Reshade mod olarak görünüyor ve Rockstar affetmez, ban verebilir diye vazgeçtim. Çünkü Reshade kurduğumda Launcher direkt uyarı verdi.

High Pass Sharpen, Adaptive Sharpen, Filmic Anamorphic Sharpen gibi seçenekler var. Çok daha kaliteli seçenekler. Banlanma riski olmasaydı keşke.
  • nvidia control panelden x16 anisotropi filtresini zorlayın arkadaşlar. oyundaki açık kalsa da olur, fark etmez. override ediyor zaten. nvidianınki çok daha iyi ve kapsamlı

bir başka nokta: arkadaki tentedeki gölgelerin tırtıklarını görüyosunuz. o tırtıklar maalesef sadece ultra shadowda gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 27 Kasım 2019; 7:40:23 >

• 441.41 nvidia sürümünden sonra 3.5 saat aralıksız çökme olmadan oynadım, önceki gün max 10 dk oyunda kalabiliyordum. Aksi olmadığı sürece sorun çözülmüş gibi duruyor.

MSI Z270 SLI PLUS / ZOTAC RTX 3080 / Intel i7 7700K / Crucial Ballistix Elite 16GB / Acer Nitro VG270U QHD

YAMAHA FAZER 800 ABS
  • Oyunu hem Ps4 pro,hem Pc de oynadım.
    Ps4 Pro da online'da level 105 Char'ı bırakıp PC ye geldim.
    Değdimi diye soracak olursanız,elbette değdi.
    Pc de ASUS TURBO-RTX2080-8G ile oynuyorum.
    Tüm ayarlar high ve Ultra arası 35-45 arası FPS ile oynanıyor oyun.
    Sizin anlayacağınız oyunun 4K sında büyük sıkıntı mevcut.
    Bir an önce performans yaması yayınlanmalı.
    2080 altı bir kartınız var ise 4K imkansıza yakın.
    Ben o kadar denememe rağmen Vulkan ile Dx12 arasında çok büyük farklar göremedim.
    Vulkan biraz daha stabil olduğu için onu tercih ettim.
    Asıl kararsızlığı ise HDR'de yaşadım. Ps4 pro'da HDR ile oyun bambaşka görünüyordu. Fakat PC de 4K oynadığımız içinmidir bilmiyorum HDR off daha cazip geldi bana. Renklerin canlılığını HDR sanki öldürüyor pc'de.
    Akşam'ları HDR bir adım daha iyi olsada gündüzleri renkleri boğup öldürüyor. Zaten bununla ilgili youtube'ta birçok video mevcut. RDR2'nin HDR sinin ne kadar sorunlu olduğunu anlatıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 27 Kasım 2019; 12:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Vallaha ya git PS4 RDR2 konusunda gez daha iyi hocam, yok kürek çıkcakmı yok dx12 yok trex11 vulkan volkan diye diye konu resmen teknik hatalarla doldu buna özel bir başka konu açılmalı bence ve orada insanlar bu sıkıntılarını konuşmalı

Orijinalden alıntı: GentlemanEngineer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Beklemekten başka çare yok. Millet 60 birim paraya alırken 225 birim para vermem.

• _____________________________
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    Oyun fiyatı, korsan vs gibi konulardaki bugüne kadar okuduğum en ilginç düşünce açık ara. Garibim japonlar ne yapsın onların parasına göre 6500 küsür yen'e geliyor, sizin tabirinizle 65.000 birim paraya alıyorlar.

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

Oyun fiyatı, korsan vs gibi konulardaki bugüne kadar okuduğum en ilginç düşünce açık ara. Garibim japonlar ne yapsın onların parasına göre 6500 küsür yen'e geliyor, sizin tabirinizle 65.000 birim paraya alıyorlar.
    asgari ücret 2000 iken oyuna 7 de birini veremem yani. Düzgün fiyat versinler ülkeye göre. Fortnite chapter 2 ile zam geldi papellere mesela Türkiye’de. Bir daha kuruş vermeyeceğim, çevremdekiler de vermiyor.
    Amerika’da da çalıştım 1 gün çalışarak alınabilen oyun. 10 usd/h

Alım gücümüz özellikle son 1-2 yılda düştü evet bu konuda haklısınız, oyun fiyatları olsun donanım fiyatları olsun aldı başını gitti lakin oyun firmalarının problemi değil bu. Mesela rdr 2'yi ele alacak olursak rockstar'a neden rusya'daki, ukrayna'daki tarifeyi bize de uygulamadıkları için kızarım, ilk çıkış yaptığında o bölgelerde oyun dolar bazında 33-35 idi, şu an ise 27-28 civarında satılıyor tl'ye vurursak çıkış yaptığında 210-220, sonrasında ise 150-160'tan satılıyor. Ama adamlardan kalkıpta oyunu 60 tlye, 100 tl'ye satmasını da beklememek lazım. 60 dolara sattığı oyunu burada 9 dolara 15 dolara satacak halleri yok. Tüketicinin bu fiyatlardan (300 tl 400 tl vs) oyun almayıp protesto etmesi çok normal ve doğal karşılıyorum lakin bu fiyatlar üzerinden oyun firmalarına yüklenilmesini de doğru bulmuyorum.

Türkiye'de oyun satışının az olması sebebiyle Rusya'da vs olduğu gibi yerelleşmemelerine bir şey diyemiyorum açıkçası, adamlar ticaret yapıyor yerelleşmeye harcayacakları masrafı satış kanalıyla geri alamayacaklarını düşünüyorlarsa yerelleşmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 27 Kasım 2019; 17:7:0 >

• Bu oyunda hala iyileştirme yok mu? Oyunu sorunlu vaziyetteyken tilt ola ola oynamak istemiyorum. Rockstar oyunu düzeltecek mi? Ön siparişle aldım oyunu ama daha oynamışlığım yok. Oyunu kışın sömestırda oynamaya karar verdim o zamana iyileşir diye

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

Alım gücümüz özellikle son 1-2 yılda düştü evet bu konuda haklısınız, oyun fiyatları olsun donanım fiyatları olsun aldı başını gitti lakin oyun firmalarının problemi değil bu. Mesela rdr 2'yi ele alacak olursak rockstar'a neden rusya'daki, ukrayna'daki tarifeyi bize de uygulamadıkları için kızarım, ilk çıkış yaptığında o bölgelerde oyun dolar bazında 33-35 idi, şu an ise 27-28 civarında satılıyor tl'ye vurursak çıkış yaptığında 210-220, sonrasında ise 150-160'tan satılıyor. Ama adamlardan kalkıpta oyunu 60 tlye, 100 tl'ye satmasını da beklememek lazım. 60 dolara sattığı oyunu burada 9 dolara 15 dolara satacak halleri yok. Tüketicinin bu fiyatlardan (300 tl 400 tl vs) oyun almayıp protesto etmesi çok normal ve doğal karşılıyorum lakin bu fiyatlar üzerinden oyun firmalarına yüklenilmesini de doğru bulmuyorum.

Türkiye'de oyun satışının az olması sebebiyle Rusya'da vs olduğu gibi yerelleşmemelerine bir şey diyemiyorum açıkçası, adamlar ticaret yapıyor yerelleşmeye harcayacakları masrafı satış kanalıyla geri alamayacaklarını düşünüyorlarsa yerelleşmezler.
    60 a satmalarını beklemiyorum da yine uçurum olmamalı. 130-140 derse olabilirdi. Hadi düz 150 olsun. Evet Rusya ve Ukrayna hep düşük fiyata alıyor. 150 yi de vermezdim ben ayrı konu. Gta v 70 civarına almıştım. O kadara düşünce alırdım. Fiyatı düşürse daha çok kazanırdı. 3-4 arkadaşız oynamak isteyen. Hiç birimiz almıyor. 100 TL olsa mesela sırf bizden 300-400 kazanacaktı 0 kazanacağına. Sürümden kazanmak mı deniyor öyle bir şey.

• ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Hangi sorundan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama an itibariyle problem falan yok, dün 1-2 kere crash yedim muhtemelen save ile ilgili bir sorundu tekrar save edince bir daha bir şey olmadı. 30-35 saattir oynuyorum sıfır problem var desem yeridir, yani benim deneyimim bu başkasında vardır onu bilemem.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.