Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx 960m merhaba kartla dx 12 ile oyuna girebiliyorum fakat bu sefer de 2 dakika oynadıktan sonra oyun donuyor ve mecburen laptop u reset atmam gerekiyor. Tam olarak sorun çözülmemiş yani
    Vulkan da hala çözünürlük değiştiremiyorum. 1080p çakılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Ne güzel DX12 muhabbeti dönüyor. SLI kullananların gözü yaşlı
  • Thrzgn T kullanıcısına yanıt
    system.xmlden değiştireceksin eğer vramden dolayı değiştiremiyorsan
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Silahla nişan almazsan dead eye çalışmaz, eagle eye çalışır. Dolayısıyla seni rolling blockla dibindeyken vuran ya şansa vuruyordur yada hile kullanıyordur.
  • disnoy D kullanıcısına yanıt
    bir gece bir otelde konaklayıp geri gel aynı yerde bulursun.
  • Hocam 4gb vram var onunla alakalı değil maalesef

• Açıkçası DX12 vs Vulkan konusunda hemfikir değilim. Vulkan hala bu oyun özelinde DX12 ye kıyasla daha stabil. Az evvel DX12 ile yine crash yedim. Görüntüde ise bence hafif blurluk dışında bir fark göremiyorum. Nvidia'nın devri bitiyor. AMD ile artık mücadeleye giremiyor. Intel de ekran kartını piyasaya sürdüğünde, Nvidia'nın can çekişerek yok olmaya başlayacağı bir döneme gireceğiz.
  • Dx12 ve Ms sağ olsun sli tarafına kazık çaktı.

Vulkan her ne kadar sli destekli olsa ve bir şekilde oyunda sli aktif edilse de dx12 ile aynı görüntü deneyimini sunamıyor.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Kamp falan kurup uyumustum ama olmamıştı bide öyle deneyeyim teşekkür ederim.

• Bu oyunun level mantığı nedir? 100 level ile 500 level olmak arasında bir fark varmı?
    GTA5 ilk çıktıgında acaba SLI destekliyormuydu onu araştırdım ama bulamadım. Belki bir ümit acırlar bizede DX12 için bir güzellik yapar SAM HOUSER amca :)
  • Greatwall kullanıcısına yanıt
    Nvidia'nın üst segmentte yer alan grafik işlemcilerindeki hükümranlığı umarım son bulur. Nvidia 2000 serisi ile global pazarda fiyat politilkasında değişikliğe giderek kartların taban fiyatlarını da arttırdı.
    AMD son yııllardaki başarıları sayesinde CPU pazarında intel ve GPU pazarında ise Nvidia'nın hükümranlığını bitirecek gibi gözüküyor. Umarım Nvidia pazarda istediği gibi at koşturamaz da rekabetin faydalarını görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 26 Kasım 2019; 20:57:44 >
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Hotfix'i kurdum hocam ormanlık alanda çok fark göremedim ama kasabalarda FPS biraz daha stabil görünüyor. Custom ayarlarda 52'lere düşebiliyordu. Şimdi ise 57'nin altına pek düşmüyor. Tabi bu ormanlık alanlar için geçerli değil.
    Umarım ilerleyen günlerde hem Rockstar tarafından hem de Nvidia tarafından performans artışı olur ki oyunu 2K ayarlarda oynayabilelim. 2304*1296 çözünürlükte oynuyorum oyunu.
    Ben de Samsung NU7500 var hocam. Vulkan'da HDR soluk oluyor zaten. Puslu ve evet griye kaçan bir ton veriyor. Ayrıca Vulkan'da HDR açınca 5-6 fps düşüş oluyor. HDR kullananlar Vulkan'da açmasın.

Dx12 de ise HDR tarafında sorun yok. Renkler gayet canlı. HDR Calibration'da Game ayarlarda 1100'e 200 kullanıyorum. Özellikle gece efsane görünüyor.

Üst model TV'lerde daha da güzel görüntü alınacaktır tabi ki.
  • Ben çıktığı ilk gün dx12 ve oyunun durmadan hata vermesi üstüne vulkan denedim ama böyle rezil bir HDR deneyimi görmedim, HDR kapatsam bile dx12 ile aralarında verdiği özellikle gökyüzü teması çok daha soluk gözüküyordu.

Şimdilik dx12 ve atma sorunları düzeltildi gibi, ben ise oyun içinde HDR game seçili 1800-180 tv'de HDR oyun mod aktif kullanıyorum cidden oyunu başka havaya büründürüyor.
  • Nvidia sürücüsüne yeni güncelleme geldi. Nvidia denetim masasında ki keskinleştirme ayarı Vulkan desteklemiyordu. Artık destekliyor. RDR2 yi Vulkan ile açıp deneyebilirsiniz.

Dx12 ile oyun daha net gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR251 -- 26 Kasım 2019; 22:19:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR251

Nvidia sürücüsüne yeni güncelleme geldi. Nvidia denetim masasında ki keskinleştirme ayarı Vulkan desteklemiyordu. Artık destekliyor. RDR2 yi Vulkan ile açıp deneyebilirsiniz.

Dx12 ile oyun daha net gözüküyor.
    Hocam bu denetim masasından keskinleştirme olayı tam olarak nasıl yapılıyor anlatabilir misin akıcı oynamak icin scale düşürüyorum ise yarar diye öğrenmek istiyorum

• ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Nvidia denetim masaından "3D ayarlarının yönetilmesi" sekmesine girin. RDR 2 için yapacağız sadece o yüzden "Program ayarları" kısmına gelin ve Özelleştirilecek programı RDR2 olarak ayarlayın. Gerisi görselde ki gibi hocam.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Şuan benim kullandığım ayar Sharpen 0.30 ve altındaki 0.05.
  • Beyler dediğiniz gibi DX12 daha iyi görüntü kalitesi veriyor ancak hareket eden noktalarda karıncalanma oluyor ya da Vulkandakinden daha belirgin oluyor bu karıncalanmalar diyebilirim. Sadece at kuyruğu yelesi adam saçı sakalı ve çevresi karıncalanıyor hareket eden nesneler karıncalanıyor. Bu Soft shadowsun sebeb olduğu siyah noktalar şeklinde değil karıncalanmalar şeklinde? Onu hangi ayarla giderebiliriz? Res. Scale ve Nvidia sharpening kapalı Motion blur açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR251

Nvidia denetim masaından "3D ayarlarının yönetilmesi" sekmesine girin. RDR 2 için yapacağız sadece o yüzden "Program ayarları" kısmına gelin ve Özelleştirilecek programı RDR2 olarak ayarlayın. Gerisi görselde ki gibi hocam.

Şuan benim kullandığım ayar Sharpen 0.30 ve altındaki 0.05.
    Cok teşekkür ederim uygulayayım ben de hemen

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.