Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.305
Cevap
148
Favori
813.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu revolverlar'la seri atışı nasıl yapıyoruz. Hani bi eliyle silahı tutup diğer eliyle horozu çekerek yapılan atış varya ondan bahsediyorum. Birde bu quick draw isminde bir atış var. Düello moduna girer gibi tek atımlık ağır çekim olan bir atış. Bunlar nasıl yapılıyor? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Arkadaşlar bu revolverlar'la seri atışı nasıl yapıyoruz. Hani bi eliyle silahı tutup diğer eliyle horozu çekerek yapılan atış varya ondan bahsediyorum. Birde bu quick draw isminde bir atış var. Düello moduna girer gibi tek atımlık ağır çekim olan bir atış. Bunlar nasıl yapılıyor? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    sol tıka basıyosun direkt, aim almadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

sol tıka basıyosun direkt, aim almadan

Alıntıları Göster
    Hangi atış için dediniz acaba hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Arkadaşlar bu revolverlar'la seri atışı nasıl yapıyoruz. Hani bi eliyle silahı tutup diğer eliyle horozu çekerek yapılan atış varya ondan bahsediyorum. Birde bu quick draw isminde bir atış var. Düello moduna girer gibi tek atımlık ağır çekim olan bir atış. Bunlar nasıl yapılıyor? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Ability karttan point of pain mi neydi Soldaki kırmızı ilk kart hocam ondan bahsediyorsunuz ben de onu kullanıyorum adamın kafasına nişan aldığında direk işaretliyor tek yapman gereken tuşa basmak hangi silah olursa olsun tek mermi de öldürüyor

Ve Altıpatlar tabancaları ile Siri ateş ediyorsunuz eğer nişan alma tuşuna basmadan Bas çek bas çek yaparak silahın elverdiği şekilde seri atış yapıyorsunuz tabi nişan almadan rastgele ateş ettiğini ve için isabet oranı düşük ve hasar az oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde bunu izle dostum.

• Arkadaşlar online da arkadaşımla oynayabilir miyim kendisinde ps4 var. Cevaplayan olursa sevinirim :) birde oyunda ki son durum nedir düzelme var mı?

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Bu da iyimiş, gülmek için zaman ayrılır

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Arkadaşlar online da arkadaşımla oynayabilir miyim kendisinde ps4 var. Cevaplayan olursa sevinirim :) birde oyunda ki son durum nedir düzelme var mı?
    Malesef cross platform desteklemiyor oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Ability karttan point of pain mi neydi Soldaki kırmızı ilk kart hocam ondan bahsediyorsunuz ben de onu kullanıyorum adamın kafasına nişan aldığında direk işaretliyor tek yapman gereken tuşa basmak hangi silah olursa olsun tek mermi de öldürüyor

Ve Altıpatlar tabancaları ile Siri ateş ediyorsunuz eğer nişan alma tuşuna basmadan Bas çek bas çek yaparak silahın elverdiği şekilde seri atış yapıyorsunuz tabi nişan almadan rastgele ateş ettiğini ve için isabet oranı düşük ve hasar az oluyor

Alıntıları Göster
    Cevaplar için sağolun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo90 -- 26 Kasım 2019; 14:57:11 >

• levo90 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum keyifli oyunlar

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Demek beni kafadan tek atışla sürekli ve çok hızlı bir şekilde vuranlar bu Ability kartı kullanıyor öyle mi ?
    Adamda rolling block var ve dürbünüde kapatılamıyor dibindeyken bile bununla öldürüyorlar beni.
  • Yeniada kullanıcısına yanıt
    Çoklu oyunculu oyunlarda sırf bu hilecilerin oyun keyfimi baltalamasından ötürü PS4 Pro satın almıştım vakti zamanında iyi ki de almışım diyorum kafam rahat. Hikaye tabanlı oyunları PC'de multiplayer tabanlı oyunları konsolda oynuyorum. PC platformu konsol platformu gibi kapalı kaynak kodlu bir işletim sistemine sahip olmadığı için oyunlarda hile hurda olaylarının önüne geçmek imkansız gibi bir şey ne yazık ki. Çoklu oyunculu oyunların baş belası bu hileciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 26 Kasım 2019; 15:28:34 >
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Dostum en kötü tabancayla bile nokta Atışı yapabiliyorsun kafaya ama dürbünlü silahlar da bu özellik aktif olmuyor

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Eee peki rolling block rifle ile nasıl nişan almadan hızlıca kafadan tek atıyorlar onunla ? ben at üstünde 4 nala giderken bile?
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Dostum onu ben de çok merak ediyorum bir gün denk gelirsem konudan seni bulduğucam ve bilgi vereceğim eğer sen benden önce bulabilirsen sen de benimle paylaş olur mu
    Çok merak ediyorum ama ben de bilmiyorum hocam

• White arabian lokasyonuna gidip atı buldum binmek yerine ata vurdum kaçtı tekrar aynı lokasyonda gezdim durdum ama bulamadım at ne oldu acaba şimdi yine oradan mı bulunacak?

• Dx12 çökme sorununun düzeltilmesi iyi olmuş oyun daha net görünüyor.
  • bersgurs kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. vulkan net şekilde çözünürlükle ilgili bazı hileler yapıyor. statik görüntüde fark ayırt edemiyorum ama oyun tecrübesi açısından kesinlikle bir değiller. o ekstra fpsleri zaten "daha iyi ehiehi" diye kimse yutturamazdı. bu da üstüne kapağı oldu. ben bu oyunu hayatta vulkan ile oynamam. yapılan hileler ve hurdalar ile daha fazla fps aldırılıyor ama hem daha blurlu, hem de saçma sapan artifactler olup duruyor. sadece oyun ilk yüklendiğinde her yerin ışıklı başlaması garip garip loadingler bile başlı başlına ne kadar kepaze oldugunu açıklamaya yeter
  • Vulkan'da görüntü net daha kötü, blur şikayetleri büyük oranda düşük fps sebebiyle el mecbur vulkan kullananlarda var. Bu arada digital foundry ayarlarını kullanmıyorum artık hemen her şeyi fulledim 45 fps'nin altına düşmüyorum 55-65 arası geziyor genelde. Res scale 1.25 kullanıyordum onu kapayıp ayarları fulledim, blur sorunu yoktu çünkü gereksiz yere fps yiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 26 Kasım 2019; 18:9:58 >
  • VA panel tv'de hdr açıp vulkan deneyin yeşil bildiğin gri oluyor bu kadar berbat bir renk limiti var.

Dx12 ise çökme üstüne çökme yaşatıyordu, artık çözüm geldi tabi uzun oynamalar sonrası bu kesinleşir.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.