Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Envanteri sattık, bakiye yaptık. Tek beklediğimiz artık Steam'e gelmesi. Gel hadi gözünü seveyim bizde oynayalım.
  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    kısmen çözüldü. tam çökecek gibi oluyo oyun devam ediyordu birkaç kez, ama yine çöktü... :) hatta bi çöküşte komple pc kitlendi
  • Dostlar bende sadece çökse gene iyi bide pc komple kilitleniyor ve restart atıyor, dünden beri tüm çözümleri denedim malesef bir sonuç yok, max 5 dk oyunda kalabiliyorum.
  • Hocam hangisiydi preset ayarı? Nvidia güncellemesinide yaptım değerleride düşürdüm ama karlı bölgedeyim oyun başında halen 25-32 arası gidiyor. Karlı bölge diyemi böyle acaba ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rockstar dan almıştım oyunu bonuslarımı nerede alacağım?

• ben bu hafta steamle ilgili bir duyuru bekliyorum artık, bende bu kadar bekledikten sonra steam için alacağım artık.
  • Çökme sorunu bende de başladı, 2 gündür bir şey yoktu. Yukarıda arkadaşın dediği gibi pc kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum, oyun açıldıktan 2-3 dk sonra oluyor bu dediğim, bir anda bozuldu ilginç
  • Red Dead Redemption 2 – SUPER LOW vs. Max PC Graphics Comparison

• R-10 kullanıcısına yanıt
    iki farklı oyun biri 1999 diğeri devam oyunu 2019

• bende de artifactler olmaya başlladı özellikle güneşin yansıma yaptıgı sahnelerde ekranın sağında garip garip renkler parlayıp sönüyor

tilt oldum iyice. sorun ekran kartından mı oyundan mı anlamıorsun da iki saat stres test attım kombustorla artifact aradım bişey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

bende de artifactler olmaya başlladı özellikle güneşin yansıma yaptıgı sahnelerde ekranın sağında garip garip renkler parlayıp sönüyor

tilt oldum iyice. sorun ekran kartından mı oyundan mı anlamıorsun da iki saat stres test attım kombustorla artifact aradım bişey çıkmadı
    Oyundan kaynaklı, bendede oldu. 1 kaç ayar değiştirdim düzeldi. Sağ bölüm rengarenk oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 26 Kasım 2019; 3:53:7 >
  • Bende Nvidia 441.12 yüklü herhangi bir çakılma kapanma yok. Driverla alakalı olabilir sorununuz DDU ile 44.12'ye geri dönün.
  • Bende ciddi bir problem yok ama bir anda flaslar patlama olayı var. Gece gidiyorum mesela bir anda gunduz gibi oluyor aydınlanıyor. Kamerayı biraz çeviriyorum hemen düzeliyor. Cok rahatsız etmese de görüntü kirliliği yapıyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 26 Kasım 2019; 7:24:0 >
  • Son güncelleme sonrası oyunda çökme tarzı bir hata ilk defa almadan uzun süreli oynadım bakalım bu şekilde devam edecek mi..
  • bende de oyun donup cokuyordu nvidiayi guncelledim dun de patch geldikten sonra sorunsuz oynadim fakat onlineda 0x21002001 hatasi aliyorum yarim saat surmuyor. ati full postla doldurduktan sonra da oyundan atinca kudurtuyor. yok mudur bunun bir cozumu? serverlar yogun diye mi oluyor bu?
  • skyline_gt S kullanıcısına yanıt
    ilk defa dün pc kilitlendi benim. BIOS a girdim işlemciyi 4,8e çıkardım "turbo enhanced" özelliğinide kapadım.

Bir yerde görmüştüm onu uyguladım daha hiç birşey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thonci08

kaçtan almak istiyorsunuz yardımcı olayım :D

Alıntıları Göster
    Pc için 200 de olsa kafi

• Beyler çok iyi olmamış mı şu mod;

jedijosh920youtube
    Zombies in Red Dead Redemption 2
    https://www.youtube.com/watch?v=4eTGyWJhtQo&feature=youtu.be

• Rx 580 ile sorunsuz oynuyorum ne çökme nede oyundan atma maşallah deyin nazar değmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: 007messi

Rx 580 ile sorunsuz oynuyorum ne çökme nede oyundan atma maşallah deyin nazar değmesin
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Oyunda problem yaşayan oyuncular temsili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 26 Kasım 2019; 13:0:49 >
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.