Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (866. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanınızda bilen birileriyle oynamak çevrimiçi tarafını eğlenceli hale getiriyor tabi o da bir yere kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Orası öyle hocam, birkaç arkadaş olsa online eğlenceli hale gelir ama Gta 5 kadar işlevsellik olmadığı için belli bir yerden sonra sıkar. Gta 5 modern bir zamanda geçtiği için oyunu işlevsel hale getirmek kolay oluyor. Sürekli yeni içerik getiriyorlar, araba, malikane, görev vs. çeşitlilik bayağı fazla oluyor ama RDR 2'de öyle bir imkan yok. Sadece yeni görev getirebilirler onun dışında getirebilecekleri bir içerik yok.

• Gelişmiş seçeneklerde kilidi açıp DirectX veya Vulkan'dan hangisini seçersem seçeyim menüden çıktığım gibi tekrar kilitli hale dönüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen aklıma esti lan dedim bunlar Bafta'ya en azından karakter performansı dalında falan katılıyordur, Roger Clark'ı falan görür gülerim belki diye düşündüm ve Youtube'a Bafta Rockstar Games yazdım, rastladığım videoya bakın. Aaron Garbut -çok kritiktir bu adamın görevi, oyunların sanat yönetimiyle ilgilenir, Rdr 2'nin geçtiği dönemi yansıtma başarısı bu adamın eseri denebilir ancak nedense pek bilinmez- Leslie Benzies ve Houser kardeşler bir arada. Bayağı ender bir an yani.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]BAFTAyoutube
    Rockstar Games talk to Julia Hardy backstage at Tobacco Dock after being awarded the BAFTA Fellowship. More about the BAFTA Games Awards here: http://www.bafta.org/games/awards
    https://www.youtube.com/watch?v=l_R_XOZKiHU
  • Ömrümü yiyen oyun.. Bugdan dolayı %99da kalmıştı %100 yapamamıştım. Şimdi farklı bir %80 olan save dosyasını %100 yapmaya çalışıyorum.

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Ben hala oynuyorum. Aylar önce bitirmiştim oyunu. 2. Kez başladım. Sindire sindire yan görevlere ağırlık vererek oynuyorum. Şuan Chapter 4'teyim.

• Gu1mazyoutube
    If Red Dead Redemption 2 was made by Ubisoft...
    https://www.youtube.com/watch?si=Tu6wsr-Rc5OYAudo&v=c1ajikRRCmY&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

463 saat oynama süresiyle oyuna tek kelimeyle doydum ordan seri gta 6 gelsin :)

Hocam benimde 1 tane kaldı. Gold Rush var sadece. Gözümü korkutuyor sizce zor mu yapması ?

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Aslında gözünüzü korkutmasın o görevler içerisinde 70 tane kolay sayabileceğimiz görev dizisi var
    Sadece panik yapmadan dikkatli oynamak gerekiyor ve oynamadan önce youtubedan video izlemek gerek adam orda püf noktalarını anlatıyor
    Ben şu adamı takip ettim altyazıyı otomatik çevirden Türkçe yap öyle izle
    Platinum Chasersyoutube
    Outlaws from the West - Gold Medal Guide - Red Dead Redemption 2
    https://www.youtube.com/watch?si=2bvDQgX6mvnwZBZ7&v=NnBh_S5ONkE&feature=youtu.be

Sağol hocam.

Rica ederim

steam achievement manager ile halledin zaten pc de herkes hileyle açıyor başarımları

• Dayanamadım 5.kez başladım. Strawbery civarında bir kulübeye denk geldim. Gözleri iyi görmeyen bi teyze var yalnız yaşıyor. Bizi başkasıyla karıştırıyo filan. Haritada ayak basmadık yer bırakmadım zannediyodum. Meğer öyle değilmiş. 5. kez oynadığınızda dahi yeni bir şey keşfedebiliyosunuz. 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam bu oyunun online modu hakkında ne düşünüyorsunuz?

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Valla beni pek sarmadı ya. Gerçi beni hiçbir online oyun sarmıyor ben single cıyım. 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 20 Mayıs 2025; 10:43:0 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Ben karakteri istediğim gibi yaratınca sardı. Her şeyi yaptım ve çok eğlendim. Benim için güzel bir deneyimdi🤣
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Oyun steamde indirimde; 15$

• Turkce yamayla modlar uyumsuz sanırım

• 
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.