Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna ancak bugun baslayabildim sorunlari aşıp ve oyun icin diyebilecegim tek şey sanat eseri...grafikleri falan koyun bir kenara muzikler,cinematik vs sizi tam olarak olayin icine aliyor ve muhtesem ayrintilar...oyuna muazzam bir emek verilmis ama tabi keske bu emekleri birazda olabilecek sorunlara da verselerdi keske:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun hasta eder adamı online'ı ayrı zevkli story'si ayrı hangisini önce oynayacağımı şaşırdım başından kalkamıyorum. Keşke bizde de konsollardaki gibi sonradan açılsaydı online ikilem yaşamazdık

Oyunu almadan önce burdaki çoğu kişinin aksine yüksek hype'ım yoktu oyunu fazla bilmiyordum sadece bol bol övüldüğünü biliyordum, oynayınca anladım ki gerçekten bir sanat eseri. Her ayrıntı ince ince düşünülmüş. Rpg oyunda yaşayan dünya nedir nasıl yapılır ders niteliğinde. Karakterin yorulması, acıkması, at bakımı, silah bakımı gibi şeyler de oyuncuyu bıktırmayacak şekilde çok güzel yedirilmiş. Manzaralar, kuş sesleri, doğa sesleri muhteşem. Özellikle Türkçe yama çıktıktan sonra apayrı bir zevk olucak.

Arada sırada fizik saçmalıyor, ufak tefek bug ve glitchler var. Ek olarak online oynarken bazen kopma oluyor, bunlar da şimdilik gördüğüm olumsuzluklar.

Şuna da değinmeden geçemeyeceğim rockstar bir oyunu daha Türkçe dil seçeneksiz çıkarırsa 1 kuruş vermeyecem yetti artık. CD Projekt babalar gibi Cyberpunk'ı Türkçe çıkarıyor helal olsun adamlara.

• Başından kalkamıyorum, gözlerim acıdı 4. Günün şafağı geldi bitkinim.

• Arkadaşlar oyun indiğinden beri update gelmedi bana siz update attım felan diyorsunuz bende update gelmeme sorunumu var acaba :D sürümüm: 1.0.1207.60.ETU2 sizinde aynımı (oyun epic gamesden alındı)
  • 1 yil önce bitirip sattigim oyunu burdaki yazilanlari okuya okuya gaza geldim one x'ime aldim sizin kadar olmasa da 1 ekran karti fiyatina aldigm cihazla 120hz 2K oynuom

3 olaya deginicem yeni baslayanlar icin

1- Oyunun telefon icin uygulamasi var tabletiniz yada büyük ekran teliniz varsa uygulamayi indirip karakterinizi ve haritadaki olaylari canli olarak takip edebilirsiniz
    Mesela ben oyundaki radari kapatip tableti duvara asip oynamistim baya zevkliydi

2- Oyunda explorer ruhunuzla oynayin gordugunuz evleri gezin arastirn çok degisik surprizler ve filmlere gondermeler var esya item aksiyon olarak.

3- Kampta teleport haritasi var oradan teleport olabilirsinz ( Ben baya gec ogrenmistim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 8 Kasım 2019; 7:50:4 >
  • Arkadaşlar bu atın eyer'ini nasıl çıkartıcaz acaba bilen varmı? Chapter 2'nin başındayım. Karlı bölümden yeni geçtim ama atın eyer'ini bir türlü çıkartamıyorum. Bilen birisi cevap verebilirmi? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Arkadaşlar bu atın eyer'ini nasıl çıkartıcaz acaba bilen varmı? Chapter 2'nin başındayım. Karlı bölümden yeni geçtim ama atın eyer'ini bir türlü çıkartamıyorum. Bilen birisi cevap verebilirmi? Şimdiden teşekkürler.
    Radar'da üzerinde at işareti olan stable adlı yere git
  • 1050 ile oynamak mümkünmü?
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    O şekilde değil hocam. Direk atın üstünden almayı diyorum. Nasıl alınıyo acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

O şekilde değil hocam. Direk atın üstünden almayı diyorum. Nasıl alınıyo acaba?
    Atın yanına gidip "H" tuşuna basarak diye hatırlıyorum. Ya da yine atın yanındayken sağ klike basılı tutarak "H" tuşuna basmayı deneyin.
  • Mobile harita şeysi online oyunda çalışıyor sadece dimi

• Arkadaşlar kimse mi çevrimiçi moda oynamıyor herkes hikayemi oynuyor dün akşam bir şey sormuştum kimse geri dönüş yapmadı
    Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Onlinede tdm moduna giriyorum ancak at yarışına bağlanıyor
    Shootout mod oynayamadım , Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Hocam bu görev online'da mı hikayede mi acaba ve chapter 2 hosea görevini nerden yapacağız bilgi verme şansınız var mı teşekkürler?
  • ONUR251 O kullanıcısına yanıt
    Hocam gösterdiğiniz gibi mi yapalım bu ayarları?
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Deneyeceğim.
  • Anakartinizin tam marka modelini yazarmisiniz rica etsem ?

• Bu rockstarın mobil uygulaması üzerinden oyunu kaç saat oynadığımız gösteriyor doğru mudur bu değerler takip eden oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Arkadaşlar kimse mi çevrimiçi moda oynamıyor herkes hikayemi oynuyor dün akşam bir şey sormuştum kimse geri dönüş yapmadı
    Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Onlinede tdm moduna giriyorum ancak at yarışına bağlanıyor
    Shootout mod oynayamadım , Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
    hocam millet hikaye modu oynuyor sadece koskaca forumda tdm oynayan yok
  • Dostum bu oyunun keyfi zaten bu muhteşem atmosferde online oynamaktır ya

• dün ümidi kesip iade için ticket açtım msı da o saatlerde anakart için yeni bios yayınlamış.

biosu değişince oyun açıldı. iade için ticket attık ama çalıştı şimdi iade de olmasın. bakalım ne olacak. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 8 Kasım 2019; 10:9:52 >
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.