Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu keskinleştirmenin amd versiyonunu bulacak olan var mı ? radeon sharpening TAA açıldığı zaman devre dışı kalıyor
  • Bende guncellemeden önce 2 saatte bir olurdu atma ama bugün 10 dakikada da bir atma başladı.Biraz önce 2 saat oynadım gene sıkıntı çıkmadı acaba server yoğunluğu ile ilgili de ola bilir mi o atma sorunu diye düşünmeye başladım.Birde vulkan da sanki daha az hata veriyor yada atma yaşanıyor tamamen tesadüfte olabilir gerçekte denemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Aynen tırtıksız görüntü için TAA şart, medium olarak kullanıyorum yeterli geliyor, TAA sharpening en sonda.
  • emmare kullanıcısına yanıt
    Save için oyunu pause edince "Story" kısmına giriyorsunuz. Extralardan silahlar gunsmith te katalogdan seç 0$ görünür, atlar seyiste onlarda 0$ (seyis chapter 2'deki Hosea görevinden sonra açılıyor), talisman gardrobunda.
  • swashbuckler55 S kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri servisine nerden bağlanıyoruz bulamadım. Sana zahmet yardımcı olursan.
  • Nvidia denetim masasında ki şu ayar hocam;

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

TAA high ve TAA sharpening en sonda + FXAA açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Save için oyunu pause edince "Story" kısmına giriyorsunuz. Extralardan silahlar gunsmith te katalogdan seç 0$ görünür, atlar seyiste onlarda 0$ (seyis chapter 2'deki Hosea görevinden sonra açılıyor), talisman gardrobunda.
    teşekkür ettim...bu arada benim sorunda dun msi yayinladigi beta bios ile çözüldü....

• SayımOmen S kullanıcısına yanıt
    Bulaşma bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayımOmen S kullanıcısına yanıt
    Hocam yakinda gelecek updateler ile cok rahat oynarsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Single'da sain danis bölgesinde çok ciddi teknik sorunlar var.
    FPS 45-50 bandında gezerken bir anda 25-30 lara çakılıyor. Sonra tekrar 45 lere çıkıyor.
    Acil bir yama lazım...
  • F6 tuşu bağımlılık yaptı oyunda

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • 2 gündür denemediğim yöntem kalmamıştı fakat şimdi bir daha denedim girdi oyuna herhangi bir update de yapmadı launcher.

Twitter rockstar support hesabına baktım 1 saat önce bir update yayınlamışlar fakat benim launcher bir update yapmadı.

İlginç valla, oyuna giremeyen arkadaşlar bir denesin bakalım belki siz de girersiniz.

300 TL verip oyuna girebilmeye çalışıyoruz resmen şaka gibi.

Edit: Derken attı oyundan ve bir daha girmiyor launcher hatası veriyor allah belanızı versin rockstar yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 8 Kasım 2019; 1:14:9 >
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    Hocam bir arkadaş bunu yaparak 20 fps daha fazla aldığını iddia ediyorda ondan sordum. Acaba bizdede farkeder mi diye. Bende omen laptop var.

• Noldu yav oyun çıkmadan gta 5 1060 4k videoları atıp bunun aynısı olacak diyordun. Utancından pm kapamıs birde

Anlat da millet öğrensin 1060la 4k oynamayı.
  • ONUR251 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çok net ve güzel fotoğraf, oyun için de hangi tuşla fotoğraf çekiyoruz, f6 yazmışsınız ama bir tepkime olmadı bende?

• OYUNA GIREMEME SORUNU COZDUM GALIBA!

Tabı en az bır kere oyunu calıstırmayı basarıp sonradan gıremedıysenız bu mumkun olacak gıbı.
    Oyunu ılk baslattıgımda oyun gayet guzel calıstı. Ayar yapıp oyundan cıkıp tekrar gırdıgımde sureklı su hata yuzunden (Read Dead Redenption 2 exited unexpectedly) oyuna sabahtan berıdır gıremedım.
    Sırasıyla denedıgım ıslemler:
    Bıos update: ıse yaramadı
    Nvıdıa guncelleme: ıse yaramadı.
    Antıvırus ıvır zıvır kapat: Ise yaramadı
    RDR2 sag tıkla yonetıcı olarak calıstır, Ekran cozunurlugu vs.. , Dpi ayarı tıkla vs. : Ise yaramadı.
    Sımdı gelelım sonuca:
    Belgelerım - Rockstar -Settıngs klasorune gır. Oradakı butun dosyaları sıl. Oyuna gır. 10 saat ugrastıktan sonra bu sekılde gırmeyı basardım.
    2 - 3 kere oyuna gırıp cıktım. Hıcbır sorunla karsılasmadım. Yalnız settıngs den grafık ayarlarını degıstırırsem aynı hatayı verecek mı daha denemedım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 8 Kasım 2019; 1:30:46 >
  • ONUR251 O kullanıcısına yanıt
    vulkandan dx12 ye geçeyim dedim restart dedim biaha oyun açılmadı nasıl çözerim bilen varmı
  • demirtas123 D kullanıcısına yanıt
    Belgelerım - Rockstar -Settıngs klasorune gır. Oradakı butun dosyaları sıl. Buyuk ıhtımal calısması lazım. Gırebılırsen msj at. Ise yaracakmı merak ettım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 8 Kasım 2019; 1:32:41 >
  • F6 ile fotoğraf moduna geçiyor bende. ESC tuşuna basın sağ altta "PHOTO MODE" yazar, yanında hangi tuş olduğunu belirtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

OYUNA GIREMEME SORUNU COZDUM GALIBA!

Tabı en az bır kere oyunu calıstırmayı basarıp sonradan gıremedıysenız bu mumkun olacak gıbı.
    Oyunu ılk baslattıgımda oyun gayet guzel calıstı. Ayar yapıp oyundan cıkıp tekrar gırdıgımde sureklı su hata yuzunden (Read Dead Redenption 2 exited unexpectedly) oyuna sabahtan berıdır gıremedım.
    Sırasıyla denedıgım ıslemler:
    Bıos update: ıse yaramadı
    Nvıdıa guncelleme: ıse yaramadı.
    Antıvırus ıvır zıvır kapat: Ise yaramadı
    RDR2 sag tıkla yonetıcı olarak calıstır, Ekran cozunurlugu vs.. , Dpi ayarı tıkla vs. : Ise yaramadı.
    Sımdı gelelım sonuca:
    Belgelerım - Rockstar -Settıngs klasorune gır. Oradakı butun dosyaları sıl. Oyuna gır. 10 saat ugrastıktan sonra bu sekılde gırmeyı basardım.
    2 - 3 kere oyuna gırıp cıktım. Hıcbır sorunla karsılasmadım. Yalnız settıngs den grafık ayarlarını degıstırırsem aynı hatayı verecek mı daha denemedım.
    denedim olmadı malesef..

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.