Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çalıştı teşekkür eder,m
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Noldu yav oyun çıkmadan gta 5 1060 4k videoları atıp bunun aynısı olacak diyordun. Utancından pm kapamıs birde

Anlat da millet öğrensin 1060la 4k oynamayı.
    Allah allah 1060 ile 4K mı ? :) sanırım pro ya da one x ile karıştırmış arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bir sorum daha var...cloud save aktif..bu dosyalari serverden istedgim zaman çekebiliyormuyum, oluyorsa nasil...

• İade isteğime şimdi cevap geldi. (İade isteğini hiç oynamadan önce oluşturmuştum, şuan toplam 21 oynama saatim var).

Hello ,

Thank you for contacting Rockstar Support.

On review of your issue, we have refunded your purchase of Red Dead Redemption 2 that was made on your account. Please note that refund should be processed back to your account within 5-7 business days.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us again.

Ama oyun hala hesabımda . Para yatınca mı silecekler oyunu hesabımdan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 8 Kasım 2019; 1:55:14 >
  • Yuh. Ciddi ciddi hala oyuna giremeyenler mi var? Ve hala Rockstar bunun için update çıkarmadı?
  • Bu eleman mediumda baya yeterli fps alıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 8 Kasım 2019; 2:1:28 >
  • Geçtiğimiz günlerde çıkan Nvdia Image Sharpening yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi bu oyunda inanılmaz işe yarıyor. 0.25 gibi bir değere getirip TAA ile kullanırsanız ne blur kalıyor ne de tırtıklanma. Cam gibi net görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR251

Nvidia denetim masasında ki şu ayar hocam;

TAA high ve TAA sharpening en sonda + FXAA açık.
    Bende diyorum bende niye yok sürücüyü güncelleştirmemişim baktigim videolara göre bu özellik yeni gelmiş bayagıda iyi ve fps pek düsürmuyor testlerde

• ---------------------------
    Error
    ---------------------------
    The Rockstar Games Launcher exited unexpectedly.

halen buna bir çözüm yokmu çıktığı dakikadan beri denemediğim yol kalmadı ama çalışmadı
  • Taa high dami sizin ? Bide nvidia keskinligi 25demi kullaniyosun birisi 20 diyordu da forumda.
    Ve malum soru sizde hic crash veriyormu oyun?

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    rockstarin da tavsiye ettigi bilinen klasik yontemlerin hic biri bende ise yaramadi...bunlarin disinda sorunu cozulenlerin hemen hepsi bios update veya versiyon dusurme ile cozdu yani bir cok kisinin sorunu da bios...bu durumda sorumluluk kimde oluyor tam bilemiyorum sahsen ama tabi rockstarin gerekki testleri yapip onlemleri almasi gerekiyordu...anakart ureticilerinin bir kac günde beta bios yayinlamalari bununla alakali diye dusunuyorum yani muhakak aralarinda irtibat olmustur...

• quote:

Orijinalden alıntı: pepe7115

Error
    The Rockstar Games Launcher exited unexpectedly.

halen buna bir çözüm yokmu çıktığı dakikadan beri denemediğim yol kalmadı ama çalışmadı
    anakart ve işlemcin nedir?
  • emmare kullanıcısına yanıt
    İşlemci rayzen 5 2600

Anakart gigabyte b450m s2h

Ekran kartı rx 590

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepe7115

İşlemci rayzen 5 2600

Anakart gigabyte b450m s2h

Ekran kartı rx 590
    farklı biosları denediniz mi?
  • emmare kullanıcısına yanıt
    Denedim en güncelini birden bundan öncekini

• The Rockstar Games Launcher exited unexpectedly.

Hatasına kendimce çözüm buldum inanılmaz bir şekilde kulaklık takılıyken oyuna girmiyor!

Kulaklığı çıkarıyorum oyuna giriyor!

Böyle SAÇMA SAPAN birşey olamaz herhalde diye tam 20 kere denedim en az. Masaüstündeyken kulaklığı takıyorum, oyuna girmiyor launcher hata veriyor The Rockstar Games Launcher exited unexpectedly şeklinde. Ardarda 5 kere denedim kapadım açtım laptopu aynı girmiyor.

Tam yatacaktım kulaklığı kaldırdım son kez deniyim dedim girdi 30 dk kadar oynadım oyundan da atmadı şaka gibi.

Çıktım oyundan bır daha gırdım cıktım gırdım hıcbır sorun yok.

Kulaklığı takayım gıreyım dedım yıne gırmedı. Kulaklıgı cıkardım gırdı.

Inanılmaz ya saçmalığa bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmare

farklı biosları denediniz mi?

Alıntıları Göster
    zannımca sizin sorununuz da yeni bios ile çözülecek benim ki gibi...msı dün beta bios yayınladı da girebildim ben de...agesa 1.0.0.4 bekleyin...
  • zaferya5 kullanıcısına yanıt
    Ben de kulaklığı çıkardığımda ne yaparsam yapayım ses tekrar geri gelmiyor. Kulaklığa karşı bir oyun sanırım.

• pepe7115 kullanıcısına yanıt
    Gamepad,kulaklık veya benzeri şeyleri söküp öyle deneyin aynı sorunu gta5 de yaşayan arkadaşım gamepadi çıkartarak çözmüştü zamanında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Taa high l,25de kullaniyorum,hiç crash almadim.

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.