Hocam sen haklısındır inşallah valla çocuk gibi moralim bozuldu bu duruma herkes oynayacak biz Kemal sunal gibi ekmek banıcaz yoksa😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam sen haklısındır inşallah valla çocuk gibi moralim bozuldu bu duruma herkes oynayacak biz Kemal sunal gibi ekmek banıcaz yoksa😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı hocam aynı. Sata yerine m2 ssd kullanıyorum ben tek fark bu. Gayet güzel sisteminiz gule gule kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kaç fps alabilirim mediumda tahmini? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Saolasın kanka ama youtubdakilerle benim ekran kartı uyuşmuyor en iyisi indiriyim fps ve oyun iyiyse oynarım.Saol bu arada cevap verdiğin için :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
her saat başı girip yapılan yorumları okuyorum :) kafayı yedik iyice |
|
son 1gün |
hocam playstationda çalışacak mı yama? |
Hocam Yama dosyasını common klasörüne kurduktan sonra oyunu rockstar games launcherdan çalıştırmam gerekiyor mu steamden çalıştırınca olmuyormu şimdi siz denemişsinizdir hiç steamden çalışma imkanı yokmudur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İndir kısmı neden aktif değil. |