Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şu konuya bi açıklık getirme şansınız var mı? Oyunu Epic Games üzerinden story mod yani tam sürüm olarak satın aldım fakat Rockstar Games Launcher ile açınca görselde gördüğünüz gibi Red Dead Online diye geçiyor ismi , play on epic dediğimde oyun açılınca yine Story mod veya online mod arasında seçim yapabiliyorum ama bu şekilde olması yamanın çalışmamasına neden olur mu? çoğu kişide bu sorun ile ilgili yazmış cevabınızı bekliyoruz, iyi çalışmalar.

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

Bu şekilde hocam sistemim. Sizin de çok farklı değildir sanırım. Rtx2060 ile ryzen 5 3600 birlikte çok kullanılıyor bildiğim kadarıyla
  • BLooDBurN kullanıcısına yanıt
    Komutanım diyeceksin😀😀
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizYLDZ

Hocam şu konuya bi açıklık getirme şansınız var mı? Oyunu Epic Games üzerinden story mod yani tam sürüm olarak satın aldım fakat Rockstar Games Launcher ile açınca görselde gördüğünüz gibi Red Dead Online diye geçiyor ismi , play on epic dediğimde oyun açılınca yine Story mod veya online mod arasında seçim yapabiliyorum ama bu şekilde olması yamanın çalışmamasına neden olur mu? çoğu kişide bu sorun ile ilgili yazmış cevabınızı bekliyoruz, iyi çalışmalar.

Yamayı kurduktan sonra oyunu nereden açarsak farketmez diye biliyorum. Steam ve Epic'te çalışan yamalar var bu da öyle olacaktır.

• Yamanın yarın çıkacağını bile bile sayfayı kontrol ediyorum. Bağımlılık yaptı.

• Yaman'ın indirme linki buradan mı paylaşılacak?
  • mndrs86 M kullanıcısına yanıt
    Evet
  • En Başından beri bunu bekliyordum sonunda bedavaya çıktı Kral adamsın Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• yamayı test eden bir arkadaş vardı çeviri kalitesiyle ilgili birşeyler söylerse sevinirim

• benim oyun sürümü build 1311.23 yazıyor yama çalışır mı

• umudooooo U kullanıcısına yanıt

Adam belirtmiş zaten kardeşim :D neden çalışmasın

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Kral yamayı steamden veya epicten açma yolunu söylesene bize uğraştırıcı olsun önemli değil resetlenince pc gitsin v. B önemli değil ama Bi yolu varmı test ederken yamayı bu konuyada bakarmısın çok moralimi bozdu bu durum ilgin için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaganova -- 29 Aralık 2020; 17:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaganova K kullanıcısına yanıt
    Abi merak etme halledilir, yama hepsine uyarlanabilecek
  • bütün versiyonlarda çalışacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 29 Aralık 2020; 17:28:11 >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Öyle olsa keşke hocam ama benim anladığım steam epicte Yama olmuyor illa o launchera girmemiz gerekiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaganova -- 29 Aralık 2020; 17:30:28 >
    Yanlış anlamışsın :)
    Üstad konuştu bak her yerde çalışacak dedi :)
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

kral bak burda böyle diyor

Discortta olsaydın bütün testler yapılıyordu emeği geçenler her şeyi düşündü ona göre çalışma yapıyorlardı. Sorun yok yani çalışacak
  • steam'den rd2 online satın aldım (sonra oyun içinden STOREmodunu aldım ) şöyle bi sorun mecut oyun girerken rd2 online exe giriş yapabiliyorum sonra store modunu seçiyorum bi sıknıtı olabilrmi !!!!!!

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.