|
hadi bakalım son 1 gün. emeğinize sağlık. |
|

1 Mobil
|
hadi bakalım son 1 gün. emeğinize sağlık. |
|
|
|
Yan görevlerde dahilmi çeviriye yoksa sadece ana görevlermi |
|
|
|
Oyunun. Exe dosyasına tıkladımmı rockstar games launcher geliyor ve kullanıcı adı şifre istiyor bu yüzden giremiyorum ama steamden oyna dedim mi rockstar games launcher yükleniyor sonra kapanıyor minimum system requirtmins uyarısı gelip (bu arada uyarı sistemi le alakası yok çoğu iyi sistemli kişilerdede varmış yani onda problem yok) bu uyarıya tamam dedikten sonra oyun açılıyor yani ben acaba yamayı steamden oyna dedikten sonra tam rockstar games launcher yüklenirken başlatsam acaba çalışırmı bu arada sorum biggbossa değil sadece aynı zamanda Yama çalışma sürecinde olan arkadaşlarda cevaplayabilirler😁 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaganova -- 29 Aralık 2020; 19:31:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hala bir umut bekliyorsunuz ya acıyorum sizlere .:( |
|
indirme linki bi bende mi çıkmıyor? |
|
|
Anasayfada "30.12.2020 9:42 pm UTC" yazıyor. Yani çarşamba 21:42 demek oluyor bu. Ne alaka 00:42? |
|
AMD Ryzen 5 5600 + IDCooling 224XT Black, ASUS TUF B450 Pro Gaming, GSkill 2x8GB 3200mhz, ASUS TUF RTX3060 OC 12G, ASUS MG248QR 24" 1ms 144hz Gsync, Phanteks Eclipse P350X, FSP Hydro 700w,SAMSUNG 970Evo Plus 500GB, Seagate 2TB,
|
|
Utc ile aramızda 3 saat fark var o yüzden bizim saatimize göre 31 Aralık 0 42 yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bi sıkıntı çıkmassa yarın akşam 12'yi geçtikten 42 dakika sonra erişebiliyoruz degilmi? :DD < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan Asa -- 29 Aralık 2020; 19:57:7 > |
|
gerçekten bu saat konusu neymiş :) bu gece 12 yi geçince 00:42 de mi indirebiliyoruz ? |
|