Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
699.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkçe yamayı tekrar kurdum rampage modu gitti gene anladığım kadarıyla dinput8.dll dosyaları çakışıyor . bir çözümü var mı bu işin

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Hiçbir yamada görmediğim kadar geri bildirim var zamanla yama daha iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelast34 kullanıcısına yanıt
    Kral adamsın hocam. Sonunda oldu dediğin gibi yapınca. Bende de font sorunu olmadan açıldı.
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Rockstar launcher yükleyince düzeldi reis.
  • Güncellemeleri heyecanla beklediğimiz bir olay oldu bu. V07'i de indirdim. Tekrar oynayacağım ve bu sefer suyunu çıkaracağım. Ama bakalım bakalım ne zaman? Teşekkürler @zartzurt456

Daha önce çok teşekkür etmiştim ama sürekli yeniden teşekkür edesim geliyor. Bağımlılık yaptı. Teşekkür ederim @zartzurt456 hocam.

• darkguita2 D kullanıcısına yanıt

türkçe karekterlerdeki sorunu nasıl yaptınız bende başke şekiller çıkıyor

• Ya arkadaşlar benim gibi şu "ı" harfi sorununu yaşayan var mı?

I harflerinin yerinde kutucuk var.

Üstte yazan yöntemleri denedim ama yapamadım pek anlamadım da doğrusu.

Şu işin çözümünü bulan biri varsa yazarsa çök sevinirim.

• caxcan84 kullanıcısına yanıt

Aynen ben de bu sorunu yaşıyorum.

Çözümünü buldun mu acaba?

• Valhalla makina çevirisi ile oyunu bitirmiş ve genel olarak beğenmiş biri olarak

bu çeviri olmamış bu oyunu bu çeviri ile oynamak bence oyuna saygısızlık olur, yarım yamalak ingilizcemle daha iyi hikayeyi anlarım.

tabii bu benim görüşüm ama bu kadar yama beklemişken bu yama ile oynamam biraz daha bekler yada ingilizce oynarım.

valhalla da makine çeviriydi ama çok daha anlamlı cümleler vardı bu oyunda neden bu şekil anlamış değilim.

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

• WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam ben .website ile karıştırdım instagram sayfasından baktığımda .site olan orjinal olanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 3 Ocak 2021; 18:18:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadwish0 D kullanıcısına yanıt
    Oyunu her çalıştırmadan önce yamayı yönetici olarak çalıştırın öyle oyuna girin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka görevlerdeki altyazılarda iyi iş çıkarmış ama diğer tüm okunabilir yazılarda ve arayüzde çuvallamış. Ben de ingilizceye geri döndüm şimdilik.

• Konu güncellendi mi bildirim geldi sanki 😀
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Balık tutma görevinin çevirisi çok kötü ne dediği anlaşılmıyor. Ne yapmak lazım

@zartzurt456

Yok mu bilen yada tr yamayı kaldırıp yapayım görevi anlamadım nasıl olduğunu

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• Save olayından iyi anlıyan bir Arkadaş pm atabilir mi

• Yama çıktıktan sonra uygulayıp toplam 12 13 saat civarı oynadım ve altyazılı kısımları büyük oranda anlayabiliyorum. Anlam bütünlüğünü bozan yanlış çevirilere nadiren denk geliyorum, bu yanlış çevirilmiş kısımları önceki cümlenin gidişatından ve konuşanın söylediklerinden anlayabiliyorum. Bu anlamda yama gayet işlevsel gözüküyor.

Fakat arayüz, challange menüsü, notlar (fotoğraf arkası, mektup vs.) ve eylemler kısmı kendi dilinde bırakılsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü hem çok fazla hatalı çeviri mevcut hem de imla hataları var. Arayüz kısmına alışması zor, bazen neyi kastettiğini anlayamıyorum özellikle görevlerde çıkan eylemler için... Ayrıca hayvan türlerine, bitki türlerine ve eşya isimlerine hakim olması İngilizce olarak daha kolay gibi geldi.

Eğer imkan varsa böyle bir versiyon da yayınlanırsa iyi olabilir. Bahsedilen çevirilmeyecek kısımları biz kendimiz çevirip bu konuya ekleyebiliriz. Böylece daha derli toplu bir yama olur düşüncesindeyim.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

@zartzurt456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 3 Ocak 2021; 19:7:41 >

• GPT-3 umut vadediyor ama hala yetersiz. Çok alaksız çeviriler yapmış yer yer. Bir 4-5 yıla daha ihtiyacı var.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.