Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
699.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende olmuyor hocam. Yönetici olarak çalıştırın o dosyayı.
  • Yama kopya oyun ile çalısıyor mu arkadaşlar ona göre indirelim 100 gb sonucta Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Font sorunu senin dediğin gibi yapınca düzeldi, sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da deneyebilir.

• Arkadaşlar oyunu fitgirl indirdim ve yamayı düzgün bir şekilde kurdum. Yamayı yönetici olarak çalıştırdım ve bir çok şeyi de denedim yine de oyun İngilizce olarak açıldı. Forumda da sadece bende sıkıntı var sanırsam :( ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan66900

Arkadaşlar oyunu fitgirl indirdim ve yamayı düzgün bir şekilde kurdum. Yamayı yönetici olarak çalıştırdım ve bir çok şeyi de denedim yine de oyun İngilizce olarak açıldı. Forumda da sadece bende sıkıntı var sanırsam :( ne yapayım?

fitgirl indirme. hiç bir oyunun fitgirl ripini indirme. fitgirl hem b.ktan iş yapıyor hemde içine miner atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Font sorununu nasıl çözebiliriz? Yönetici çalıştırıyorum gene kareli gözüküyor oyun

?

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan66900

Arkadaşlar oyunu fitgirl indirdim ve yamayı düzgün bir şekilde kurdum. Yamayı yönetici olarak çalıştırdım ve bir çok şeyi de denedim yine de oyun İngilizce olarak açıldı. Forumda da sadece bende sıkıntı var sanırsam :( ne yapayım?

Daha önce birisi fitgirl de sorunsuz çalıştığını söylemişti. Muhtemelen bir yerde yanlış yapiyorsun.

• r0ket kullanıcısına yanıt

Ben fitgirl indirdim sorunsuz çalışıyor yama sıkıntı yok gayet oynuyorum

• neman N kullanıcısına yanıt

sorunum bu yolla çözüldü teşekkürler.

evet arkadaşlar küreklide çalışmayan varsa launcheri kurup arka planda çalışınca tr yama çalışır hale geldi

• Maşallah herkes crackli kullanıyor ama lafa gelince oyun şirketleri neden Türkçe oyun yapmıyor bilmem ne diye ağlarlar. Niye yapsınlar ki? Parası olduğu halde bir ürünün sahtesini kullanan adam hırsızdır. Bu hırsızlara dil seçeneği sunmayan şirketler de yüzde yüz haklıdır.

Yama için de elinize sağlık diyelim. Zamanla daha iyi bir duruma getirirsiniz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holrig -- 3 Ocak 2021; 8:45:10 >
  • ses düşüklüğü sorununu nasıl çözebilriz? (baştan söyleyeyim ses sorununun yamayla alakası yok.)

orjinal oyunda çok ciddi ses düşüklüğü sorunu var. her seferinde windows tuşuyla oyundan çıkıp ses karıştırıcısından oyunu bulup sesi açıp geri oyuna

devam ediyorum. başka yolunu bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

ses düşüklüğü sorununu nasıl çözebilriz? (baştan söyleyeyim ses sorununun yamayla alakası yok.)

orjinal oyunda çok ciddi ses düşüklüğü sorunu var. her seferinde windows tuşuyla oyundan çıkıp ses karıştırıcısından oyunu bulup sesi açıp geri oyuna

devam ediyorum. başka yolunu bilen var mı?

sağ alt taraftan ses karıştırıcısını acıp yükseltiyorsun hocam bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkguita2

sağ alt taraftan ses karıştırıcısını acıp yükseltiyorsun hocam bu kadar

Alıntıları Göster

güzel kardeşim cevabın için saol ama yazımı okuduğun değil mi?

zaten dediğin şeyi yapıyorum. her seferinde onu yapmak istemiyorum daha kolay pratik bir yolunu sordum.

sen benim yazdığımı geri bana yazmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 3 Ocak 2021; 9:6:20 >
  • silverdagger S kullanıcısına yanıt
    Başını okudum ona ondan hızlı yanıt verdim. Malesef bilmiyorum kalıcı olarak cözümü ama yarım saniyelik iş aslında çokta takılcak bir durum değil. Belki bilen arkadaşlar çıkar.
  • arkadaslar foruma yeni uyeyim yanlişm varsa affola oncelikle oyunu fitgirlden indirdim dili rusca yamayi kurdum ama calişmiyor dili rusca oldugundanmi acaba yada bi cozumu varmi bunun cevaplarsaniz sevinirim simdiden tskler

• burbero kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla yamayı kurmak çok zor değil. Yani bir yerde yanlış yapılmasına pek ihtimal vermiyorum. Koca forumda bir tek bende Türkçe olmaması garip. Forumda okuduğum her ihtimali denedim yine olmadı

• İrfan66900 İ kullanıcısına yanıt

Yama Çıktığı günden beri Türkçe oynuyorum yamaya güncelleme geldikçe güncelliyorum sıkıntısız 26 saat olmuş

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
  • Shawarpers kullanıcısına yanıt

bu hangi görevdi? oyunu ikinci kez bitiriyorum ama rastlamadım öyle bir göreve

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.