Şimdi Ara

TV DİZİLERİNİN SİNEMAYA AKTARILMASI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  TV DİZİLERİNİN SİNEMAYA AKTARILMASI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

şöyle bir olay var arkadaşlar;önceleri tv de her hafta izlediğimiz diziler artık film olarak karşımıza çıkıyor,özellikle recep ivedik,bu gün öğrendim 4'üncüsüde yoldaymış

şahan gökbakarı çok seviyorum,öncelikle bunu belirtiyim,taa ntv de sokak aralarında millete para dağıttığı yarışmadan beridir severek izliyorum,adam harbiden işinin hakkını veriyor,ve benim gibi sevenler topluluğu adamı kısa zamanda yukarılara taşıdı tv8 de ve daha sonra atv deki programlarını severek izledik tiplemeleri espiri anlayışı her şeyiyle adam on numara programlar yaptı ve olay burdan sonra koptu,
    benim merak ettiğim ne olduda böylesine başarılı bir program ve izleyici kitlesi olan bir programı yayından kaldırdılar

ardından şahan gökbakar beyaz ve okan bayülgene özenip talk show programlarına kalkıştı ve bu hiçmi hiç akıllıca bişey olmadı onun adına,şahan bir beyaz gibi yada okan bayülgen gibi show adamı değil,ağzı onlar gibi laf yapamaz,onlar gibi anında espiri yapamaz hazır cevap bir insan değil,zaten programda fazla devam etmedi,o programdada yine izlenilmeye değer olan şahanın kendi işi olan tiplemeler ve aradaki skeçleriydi onun dışında başkada bişey yoktu programda

sonrası malum recep ivedik ve serileri...

recep ivedik 1,2 ve 3'ü severek izledik fakat yeter artık diyorum,millet tv dizisi gibi sinema filmleri izlemekten bıktı artık,ivedik 4 ivedik 5 ivedik 6 bu böyle gider,ve insan oğlu para için herşeyi yapar ve gözü hiç doymaz al bu dünyanın hepsi senin deseler yinede doymaz,kardeşim sen artık sinemadan alacağını aldın,nedir bu aç gözlülük,şimdi kendi aralarında inanın bana şöyle konuşuyorlardır yahu bu millete ne versen yutuyor daya üç beş kuruşluk filmi götür milyon dolarları YOOOĞĞĞ YAAAA PIŞŞIIIĞĞ BAĞ BAĞIYIM BENDE ÖYLE GÖZ VARMI?? kendini kandırıyor ben kendi adıma bu üçkağıtçılığa paramı yedirmem ve millette artık yemiyor bu filmi gidip fizandada çekse hiç bişey fark etmiyecek,aynı tas aynı hamam

sonuç: şahan gökbakarın aç gözlülüğü bırakıp recep ivediği tekrardan tv ye döndürmesini istiyorum yapsın eskisi gibi programlarını skeçlerini severek izlemeye devam edelim dikkat ettinizmi önceleri haftada bir yayınlanan dizilerini şimdi millete senede bir izlettiriyorlar milyon dolarlarla hasılat yapıyorlar varmı böyle saçma bişey yaa recep ivediği izleyeceğim diye 1-2 sene bekleyeceğim ki vizyona girsin yuh diyorum

umarım söylemek istediklerimi anlatabilmişimdir sabırla okuyan olduysa teşekkür ediyorum

• "TV DİZİLERİNİN SİNEMAYA AKTARILMASI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 14 Eylül 2010; 1:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

"TV DİZİLERİNİN SİNEMAYA AKTARILMASI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ"

+1
  • kardeşim sen kendince haklısın ama para bu aldı kokusunu işte bir kere. Arz talep meseleside ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

kardeşim sen kendince haklısın ama para bu aldı kokusunu işte bir kere. Arz talep meseleside ayrıca

Bu yer bütün sorularınızın cevabı
  • çoğu dizi sinemaya aktarıldıktan sonra rezil olmuş olsada arada iyi yapımlar çıkmamışta değil o yüzden nasıl yapıldığına bağlı diyorum ben
  • Bazen güzel oluyor, Kurtlar Vadisi, Deli Yürek gibi , bazen de saçma oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sex and the City' nin Birincisi Gayet Başarılıydı Misal Güzel Örnekleride Var.
  • Bir programda izledim Sahan in kendisi söyledi, "tv programi yapmak suya yazi yazmak gibi hiç bir kaliciligi yok. Emek veriyorsunuz saatlerce sonra unutulup gidiyor o yüzden tv ye program yapmayi düsünmüyorum". demisti.
  • Lost'a gerekliydi böyle bir uygulama aslında.
  • Yapımına göre değişiyor iyi bir çalışmaysa gerçekten hoş oluyor ama uygulama kötüyse diziyide batırabiliyor.

The Sopranos'un filmini görmeyi o kadar isterdim ki ama zannetimiyorum bu saatten sonra çekileceğini.
  • Yanlış hatırlamıyorsam The Departed filmi de bir tv dizisiyimiş. Ama çok sağlam filmdi. Ne de olsa yönetmen koltuğunda Martin Scorcese var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Bir programda izledim Sahan in kendisi söyledi, "tv programi yapmak suya yazi yazmak gibi hiç bir kaliciligi yok. Emek veriyorsunuz saatlerce sonra unutulup gidiyor o yüzden tv ye program yapmayi düsünmüyorum". demisti.

bence saçmalamış ozaman kimse tv de program yapmasın hatta yarışma programları ve tüm dizi filmler sinemada gösterilsin hatta oda yetmez tv izlenmesin herkes sinemaya gitsin ailecek

öncelikle insanın keni geçmişine saygı duyması lazım şahan buralara tv den geldi,recep ivedik 1'i şimdi kaç kişi hatırlıyor yada 2 yi eninde sonunda herşey unutulur gider,hatta şahanın kendiside

boşuna kimseyi kandırmasın,sinemada daha çok para var deseydi o zaman helal olsun dürüst insanmış derdim

• Yaaaani House'un filminin çıkmasını isterdim.
    veya LOST
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Yanlış hatırlamıyorsam The Departed filmi de bir tv dizisiyimiş. Ama çok sağlam filmdi. Ne de olsa yönetmen koltuğunda Martin Scorcese var.

Tv dizisi değilde Infernal Affairs 3 lemesinden alınma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megazona

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Yanlış hatırlamıyorsam The Departed filmi de bir tv dizisiyimiş. Ama çok sağlam filmdi. Ne de olsa yönetmen koltuğunda Martin Scorcese var.

Tv dizisi değilde Infernal Affairs 3 lemesinden alınma.

Evet şimdi hatırladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.
    Lost'a gerekliydi böyle bir uygulama aslında.

dizi bitti bi b.k anlamadım ne biçim finaldi öyle.Sinema versiyonu olmalıydı ve finali sinemalarda oynamılıydı daha iyi olurdu.Böyle bir dizi bu şekilde bitmemeliydi. j.j.abrams selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.