Beyler bugün recep ivedik 3 e gittim İlk başları sıkıcı ilk sahne dışında ama ikinci bölümde yerimde durduğumu hatırlamorum ikinci bölüm gayet güzeldi (küfür vardı ama baya) ama recep ivedik serisinin ikincisinden iyi olduğu söylenemez.Özellikle kursa gittiği bölümler gayet komik Bence gidin tavsiye ederim
Bu anlattıklar kendi görüşüm gidenler varsa buyrun izlenimleriniz nelerdir görelim
camrip bekliyom ben
aynen katılıyorum ilk bölüm biraz sıkıcı ve kısa. ama ikinci bölüm çok süper. hele bi kahvede okey oynama sahnesi var gözümden yaşlar geldi gülerken
quote:
Orijinalden alıntı: yse 4 ever
Beyler bugün recep ivedik 3 e gittim İlk başları sıkıcı ilk sahne dışında ama ikinci bölümde yerimde durduğumu hatırlamorum ikinci bölüm gayet güzeldi (küfür vardı ama baya) ama recep ivedik serisinin ikincisinden iyi olduğu söylenemez.Özellikle kursa gittiği bölümler gayet komik Bence gidin tavsiye ederim
Bu anlattıklar kendi görüşüm gidenler varsa buyrun izlenimleriniz nelerdir görelim
Küfür mü vardı ?
Şİmdi geldim. Beğendiğimi söyleyemicem. Baymış artık, birkac yerde tebessüm ettim o kadar.
Espri yok bunda sadece komik olduğu sanılan hareketler..
Haftaya Salı gideceğim, nasılmış görürüz bakalım o zaman. Eleştiriler ilk iki filmden daha kötü olduğunu söylüyor 3'ün ama.
Karate kursunda tokatı yapıştırdığı anda bende bittim arkadaş
Bir de bazı akıllı, çok bilmiş, hollywood filmlerini bile yerin dibine sokan arkadaşların yorumlarına bakmayın, bir de bu arkadaşlar izlemedikleri hâlde düşük oy verirler, filmden soğutabilirler..
Ben hiçbir hollywood filminin bu kadar güldürebileceğine inanmıyorum, kültür bakımından kendime birşey katmak istemiyorum, sadece gülmek istiyorum...
Karate kursunda tokatı yapıştırdığı anda bende bittim arkadaş
Bir de bazı akıllı, çok bilmiş, hollywood filmlerini bile yerin dibine sokan arkadaşların yorumlarına bakmayın, bir de bu arkadaşlar izlemedikleri hâlde düşük oy verirler, filmden soğutabilirler..
Ben hiçbir hollywood filminin bu kadar güldürebileceğine inanmıyorum, kültür bakımından kendime birşey katmak istemiyorum, sadece gülmek istiyorum...
Bir orası var zaten şu an düşününce aklıma bir o bir de Çikolata Şelalesi geliyor. İlk 2 film cok daha güzeldi
Arkadaş Siz Gülmeye Değil Beğenmemeye Gidiyorsunuz...
Enayisin Arkadaş O Zaman...
Gayet de Güzel Bi Küfür Yoktu ama
Fatih Terim Taklidi Süperdi...Tabeleaa
quote:
Orijinalden alıntı: Alp Erén
Şİmdi geldim. Beğendiğimi söyleyemicem. Baymış artık, birkac yerde tebessüm ettim o kadar.
Cool Oldugunumu Sanıyorsun Böyle Yaparak
Küfür vardi ne demek yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: İsmini Vermek İstemeyen Kullanıcı
quote:
Orijinalden alıntı: yse 4 ever
Küfür mü vardı ?
Allah Allah olmaması lazım ya emin misiniz?
@ yse 4 ever
Belki küfür anlayışlarımız farklıdır. Ama yoktu yani hani o bildiğimiz küfürler.
1 güzeldi 2 ye lanet ettim hiç güzel değildi. şimdi de 3 için 2 kadar iyi diyorsunuz yani otur evinde bekle eşeğiin başında mı demek oluyo bu
Ben insanların küfür ve birisinin taklidiyle güldürülmesine karşıyım. Hakarettir bence, bu kadar düşük olmamalı seviyemiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Doruq91
quote:
Orijinalden alıntı: Alp Erén
Cool Oldugunumu Sanıyorsun Böyle Yaparak
Belki gerçekten kuul'dur
1 ve 2. sinden daha kotu olmus ama yinede gulduruyor
Küfürle para kazanıyorlar,Türk sineması komedi türünde bir yerde kitlenip kalıcak.Az kaldı bakalım o zaman ne yapıcaklar?