Şimdi Ara

Recep İvedik 3 e gittim izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kufur vardı derken bı etmedıhı kaldı hareketlker tekvando hocasına ama etmedi yoktuda var yanı anladın sen onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Küfürle para kazanıyorlar,Türk sineması komedi türünde bir yerde kitlenip kalıcak.Az kaldı bakalım o zaman ne yapıcaklar?

quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

Ben insanların küfür ve birisinin taklidiyle güldürülmesine karşıyım. Hakarettir bence, bu kadar düşük olmamalı seviyemiz.

• izlemedim...izlemeyi de düşünmüyorum ama fragmanı seyrettim...Tek güldüğüm yer şurasıydı.hatta koptum

-S.a Kitap alıcaktık da..
    -nasıl bi kitap?
    -okumalığk..yani kapağlı..yazılı

• İvedik kaka, dağılabilirsiniz.
  • Şöyle bir hababam sınıfı veya köyden indim şehre komedisi hiç bir filmde yok.

İllede bir vecihi veya ziya mı lazım tekrar ?
  • Aynen bu forum kasıntı dolu, çok biliyormuş gibi saçma eleştiriler yapıyorsunuz kendinizi şartlandırıyorsunuz beğenmemek için . Bi mantıktır gidiyor siz belgesel izlemeye fizik öğrenmeye mi gidiyorsunuz kardeşim ne brişey katma olayı gülmeye gidiyorsun. Kasmaya gerek yok gülmemek için ayıp değil gülmek
  • Ya Yahşi Batıda kaç küfür vardı?Bi söleyin ya.Gelip buna küfürlü diyonuz ondan sonra.Yapmayın Allah aşkına ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Sivri zekalı arkadaşlarımız hani Spoiler butonunu kullansalar?

Bu filmi izleyenler normal sinema izleyicisi olmadığı için normaldir. Kullanmazlar. Mazur görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

Ben insanların küfür ve birisinin taklidiyle güldürülmesine karşıyım. Hakarettir bence, bu kadar düşük olmamalı seviyemiz.

oyuncu oynadığı karakterin taklidini yapmak zorundadır yiğen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Bu filmi izleyenler normal sinema izleyicisi olmadığı için normaldir. Kullanmazlar. Mazur görün

konu dışında Spoiler die bu buton görmedim ben daha bize gelmez öle şeyler

Recep İvedik 3 e gittim izlenimlerim
    buyrrruuunnn kapaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 12 Şubat 2010; 23:03:42 >

• bırakın bu entel-burjuva ayaklarını, eleştirmenler de kim bilir kahkahalar atmamak için kendilerini nasıl tuttular
  • Arkadaslar birbirinizle laf yarısına girmeyin surda. Filmi tartışıyoruz
  • quote:

quote:

Bu derece cesur yorum yapabildiğine göre ya sağlam bir eleştirmen yada sağlam bir senaristsin.Sinema emek işidir.Her ne kadar iğrençlik barındırsa da bu film insanları güldürmek için yapılmıştır.Ve ben eminim ki siz de bu filmleri izlediniz.Amacınız sadece forumda kasıntı olarak bir yerlere gelmeye çalışmak."aa loading adlı üyede çok kültürlü" mü denmesini bekliyorsunuz?Ben izledim mi.İzledim.Hem de büyük bir zevkle.Gerçekten iyi iş çıkartmışlar.Önyargılarınızdan sıyrılıp biraz dünyaya geniş bakın.Zevkleri ve renkleri tartışamazsınız ve bu filmi izleyenlere çamur atamazsınız.Eğer öyle ise bence siz anormalsiniz çünkü bu film gişe yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HOI2

bırakın bu entel-burjuva ayaklarını, eleştirmenler de kim bilir kahkahalar atmamak için kendilerini nasıl tuttular

entel-burjuva ile anlam kurmaya çalıştım içinden çıkamadım.
    Entelektüel gülmeyen kişi demek değil,burjuva fransız zengini.günümüzde her parası olana denilen laf.zenginlerde gülebiliyor diye biliyorum ben.
    Giden giden beğenen beğenir.Niye dert oldu size.Popüler sinemanın bu kadar oyuncağı olduysan bari gelip savunma.
    Adam nihaha diye gülüp gonuşma lan deyip para kazanıyor.
    Ee bu halk dahada beterini hakediyor.İnşallah 4-5-6-7-8-9 diye seri devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin__58

quote:

quote:

Bu derece cesur yorum yapabildiğine göre ya sağlam bir eleştirmen yada sağlam bir senaristsin.Sinema emek işidir.Her ne kadar iğrençlik barındırsa da bu film insanları güldürmek için yapılmıştır.Ve ben eminim ki siz de bu filmleri izlediniz.Amacınız sadece forumda kasıntı olarak bir yerlere gelmeye çalışmak."aa loading adlı üyede çok kültürlü" mü denmesini bekliyorsunuz?Ben izledim mi.İzledim.Hem de büyük bir zevkle.Gerçekten iyi iş çıkartmışlar.Önyargılarınızdan sıyrılıp biraz dünyaya geniş bakın.Zevkleri ve renkleri tartışamazsınız ve bu filmi izleyenlere çamur atamazsınız.Eğer öyle ise bence siz anormalsiniz çünkü bu film gişe yapıyor.

+10000000

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin__58

quote:

quote:

• Bu arada unutup söylemediğim sahne televizyonu tokatladigi bölüm acayip komediydi :)
  • öncelikle recep ivedik hayranı olduğumu belirtmek isterim çünkü bazı arkadaşlar demişler beğenmemek için şartlandırmışsınız kendinizi veya cool mu sanıyorsunuz kendinizi gibisinden laflar söylemişler.

filmin çıkması için can atıyordum ve bugün izledim filmi.serinin önceki filmlerine göre bu bana gerçekten kötü geldi.güldüm mü evet güldüm ama 1 ve 2 deki gibi değil.belli başlı bi kaç sahne var güldüğüm.geri kalan kısımda gerçekten çok sıkıldım.

recep ivedik serilerine de genel olarak bir yorum yapmak isterim:

'oyunculuk namına hiçbişey yok ortada,şahan kendini önde tutarak insanların ilgisini sadece kendisine çekiyor ama diğer oyuncuların yaptığını bana göre herkes yapar' bunlar benim görüşlerim,sizlerinde görüşlerinize saygım sonsuz...
  • Zaten filmde amac. Recepi. One çıkarmak seyirciye receppin hayatını gostermek
  • Bende gittim ama fazla güzel değil.
    İlk 2 filminin yanında sönük kalmış.
    Açıkcası çok beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.