Şimdi Ara

Alerjik Rinit Yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alerjik Rinit im tekrar ortaya çıktı. Burun akıntısı Halsizlik yorgunluk kafa çalışmaması gibi belirtiler var.

Eskiden kullandığım Clarititin i almak için eczaneye gittim

Artık üretilmiyor dedi ( 1 yıldır )

Allerset diye ilaç verdi. Claritin den daha az etkiliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 11 Mart 2023; 1:15:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Olanzapin etken maddeli antipsikotik ilaç olan Zyprexa yı kullanıyordum. Bıraktım. Onu kullanırken hiç hasta olmadım. Çünkü güçlü bir H1 Antagonisti.

Bıraktım ve alerjik rinit belirtileri ortaya çıktı. Şu an düzenli olarak etkili antihistaminik kullanacam.

Alerjik Rinit Yaşayanlar

Alerjik Rinit Yaşayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 11 Mart 2023; 2:9:51 >

• Bende 2 gündür çekmeye başladım. Sanırım mevsim alerjisi olanlarda oluyor. Halsizlikle birlikte gece burun kuruması boğaz yanması da başladı. Bu dönemler dikkat etmek gerekiyor. Bağışıklık zaten çok düşüyor, güzel beslenmezsem takviye falan almazsam direkt yataklara düşürüyor beni hasta oluyorum.

• linkorn kullanıcısına yanıt
    Ben belki 1 - 1,5 yıldır hiç hasta olmadım. Zyprexa isimli antipsikotik ilacı kullanıyordum. Güçlü H1 Antagonisti özelliği vardı. Ondan hiç alerji olmadım. Geçenlerde bıraktım. Eskiden yaşadığım halsizlik yorgunluk zihinsel durgunluk çıktı. Olayın erken farkına vardım iyice hasta olmadan. Eczaneden hemen antihistaminik aldım

Bu arada eskiden kullandığım Claritin üretilmiyormuş artık

Edit: Galiba benim yaşadığım durum da 2 gün civarı oluyor sizin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 11 Mart 2023; 21:25:21 >
  • her mevsim burun akıntısı göz yaşarması ve hapşuruk yaşıyorum. Antihistaminik olarak reçetesiz ebastin etken maddeli 20 mg ebafit kullanıyorum. Hayat kalitesini standartlarını 3 kademe düşürüyor bu insan bugu ... 

• Probis kullanıcısına yanıt
    Setirizin etken maddeli Allerset aldım eczaneden iyi geldi.

Ben hastalığın hemen farkına vardım. Biraz ilerlese zaten göz yaşarması burun akıntısına dönüşürdü

• Hocam ben aktif spor yapıyorum, antihistaminik ilaçlar çok halsizlik uyku yaptığı için kullanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzama Problemi
    4 yıl önce açıldı
    Alerjik rinit olan var mı ?
    11 yıl önce açıldı
    ALERJİK RİNİT BELASI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam olanzapinden memnun muydunuz? mutsuzluk yapmadı mı?

• İyiydi ama artık kullanmak istemedim göbek yaptı

• Allah belasını versin bu illetin nedir bunun çözümü 50 tane yol denedik açılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.