tamam amaç o,onun bende farkındayım da. filmde sadece recep'i görmüyoruz yani,diğer oyuncuların oyunculukları çok kötü bunu diyorum ben sadece.
1 ve 2 deki kadar komik değildi ama yine de iyiydiO hocaya tokat atması zaten kopardı beni
quote:
Orijinalden alıntı: .:Power:.
Karate kursunda tokatı yapıştırdığı anda bende bittim arkadaş
Bir de bazı akıllı, çok bilmiş, hollywood filmlerini bile yerin dibine sokan arkadaşların yorumlarına bakmayın, bir de bu arkadaşlar izlemedikleri hâlde düşük oy verirler, filmden soğutabilirler..
Ben hiçbir hollywood filminin bu kadar güldürebileceğine inanmıyorum, kültür bakımından kendime birşey katmak istemiyorum, sadece gülmek istiyorum...
Bu filmi izleyenler normal sinema izleyicisi olmadığı için normaldir. Kullanmazlar. Mazur görün
Bu derece cesur yorum yapabildiğine göre ya sağlam bir eleştirmen yada sağlam bir senaristsin.Sinema emek işidir.Her ne kadar iğrençlik barındırsa da bu film insanları güldürmek için yapılmıştır.Ve ben eminim ki siz de bu filmleri izlediniz.Amacınız sadece forumda kasıntı olarak bir yerlere gelmeye çalışmak."aa loading adlı üyede çok kültürlü" mü denmesini bekliyorsunuz?Ben izledim mi.İzledim.Hem de büyük bir zevkle.Gerçekten iyi iş çıkartmışlar.Önyargılarınızdan sıyrılıp biraz dünyaya geniş bakın.Zevkleri ve renkleri tartışamazsınız ve bu filmi izleyenlere çamur atamazsınız.Eğer öyle ise bence siz anormalsiniz çünkü bu film gişe yapıyor.
Ya hocam bırak bence anlamazlar...Ama beni asıl üzen toplumuzda ve forumumuzda bu tip burjuva ve coool takılan ama gerçekten içi boş olan ,gerçi içi boş olduğu için veya bunu kapamak için burjuva triplerine giren insanlarla dolu olması. Bu filmin içinde iğrenç diyaloglar olsa da bunlar toplumun veya toplumuzun bir gerçeği.Ve bunlar siz isteseniz de istemeseniz de var ve bu film komik işte komik ister kabul edin ister kabul etmeyin Aslında inkar etme sence de komik.Örtmeye çalıştığın bir kişiliğin ve yapın var ya onu ezmemek için didinip duruyorsun ama dediğim gibi arkadaş bu film sen ve senin gibiler için de komik
Recep 1 ve 2 ye gitmiştim. 1. si fena değildi çünkü sinemada daha önce böyle bir karakter gördüğümü hatırlamıyorum. Ama 2. de izlerken acayip rahatsız oldum. Özellikle ninenin küfür ettiği sahnelerde. Bu yüzden 3 e gitmeyeceğim. Bakalım 1-2 aya dvd si falan çıkar alır izlerim belki.
Ayrıca belirteyim zevkler ve renkler tartışılmaz.
Amacım tartışma falan çıkartmak değil 1. ve 2. filme bayıldım Recep İvedik karakterini de severim fakat bu film gerçekten hani 3 senede 3 film olsunda ne olursa olsun olmuş ilk bölüm zaten çok kısaydı anlamadım ne olduğunu ikinci bölümde de fragmandaki sahneler vardı çok komik olarak tabi fragmanı ezberlediğim için orada gülemedim...Bence başka seçeneğiniz varsa o filme gidin Recep bu sene vasat...
spoiler
quote:
Orijinalden alıntı: nibur_n
spoiler
olmuyormuş gerçekten
Gitmekten bir şey olmaz gidin görün. Cem Yılmaz taraftarları. Sussun ya ben yansı batiyada gittim guzeldi guzel Dedik simdi. Tip tip yorum yapmayin
Abi Türk sinemasının tek komedi yanı küfür tabi komedi diyebilirsek. Bi küfür edio bütün sinema kopuyo bumudur Komedi. Recep 1-2 ye gittim bunada izlemek için gidicem. Biraz aşması lazım Türk Sinemasının.
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
izlemedim...izlemeyi de düşünmüyorum ama fragmanı seyrettim...Tek güldüğüm yer şurasıydı.hatta koptum
-S.a Kitap alıcaktık da.. -nasıl bi kitap? -okumalığk..yani kapağlı..yazılı
How old are you?
quote:
Orijinalden alıntı: Lahkesis
quote:
Orijinalden alıntı: Hacıkafir
Küfürle para kazanıyorlar,Türk sineması komedi türünde bir yerde kitlenip kalıcak.Az kaldı bakalım o zaman ne yapıcaklar?
quote:
Orijinalden alıntı: spawn26
Ben insanların küfür ve birisinin taklidiyle güldürülmesine karşıyım. Hakarettir bence, bu kadar düşük olmamalı seviyemiz.
Recep İvedik sinemada bir otorite boşluğu vardı onu kullandı. Küfüre gelince komedinin içinde küfür vardır. Bir karakter canlandırılıyor beğenip beğenmemek görecelidir. O yüzden yok Recep İvedik izleyenler seviyesiz, bu kadar küfür olmaz, küfürle güldürüyorlar diye atıp tutmak yanlıştır. Beğenmeyen izlemez. Bu arada yanlış anlaşılmasın Recep İvedik 1-2-3 'ü de izlemedim. Fırsat olmadı ama pazartesi günü 3. filmi izlemeyi düşünüyorum.
filmin tadı kaçtı bence. En güzeli CEMYILMAZ.
İlk filmdeki zevki 2 ve 3 de yaşayamadım.
kız cok tatlı la
quote:
Orijinalden alıntı: .:Power:.
Karate kursunda tokatı yapıştırdığı anda bende bittim arkadaş
Bir de bazı akıllı, çok bilmiş, hollywood filmlerini bile yerin dibine sokan arkadaşların yorumlarına bakmayın, bir de bu arkadaşlar izlemedikleri hâlde düşük oy verirler, filmden soğutabilirler..
Ben hiçbir hollywood filminin bu kadar güldürebileceğine inanmıyorum, kültür bakımından kendime birşey katmak istemiyorum, sadece gülmek istiyorum...
karar aldım böyle antin kuntik küfürlü filmler için sinemaya gitmeyecem. internete 1 ay sonra düşer izlerim.
artık konusu güzel beğendiğim filmlere gidecem bundaki en büyük etki Maddiyat kriz
para veripte böyle basit filmlere gitmiyorum. şahan ı da sevmem filminede gitmem.
Yahu kusura bakmayın da ne kadar keko varsa buraya toplaşmışlar. Spoiler vermeyin kardeşim filmden daha ilk gün. Ne hakkınız var ki milletin zevkinin içine etmeye? Çok basit yani spoiler vermeyin olsun bitsin, adam tüm gülünecek yerleri anlatıcak utanmasa.
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel824
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
izlemedim...izlemeyi de düşünmüyorum ama fragmanı seyrettim...Tek güldüğüm yer şurasıydı.hatta koptum
-S.a Kitap alıcaktık da.. -nasıl bi kitap? -okumalığk..yani kapağlı..yazılı
How old are you?
ayem fayn tenx
İsteyen sever isteyen sevme amma büyütüyorsunuz. Saçma saçma tartışıp duruyorsunuz. Sinema bir yemektir ve o yemeği herkes semek zorunda değil herkesin damak tadına uymaz. Senin damak tadına uymuyorsa da izleyenlere hakaret etme küçük görme gibi de bir tavrın olamaz bukadar basit.
Recep ivedik amerikada bir yerde yayınlansa orda yaşayanlar gülmez buna çünkü onların kültüründe ülkesinde KIRO yoktur. Ama biz niye gülüyoruz sürekli caddede sokakta cafede orda burda gördüğümüz kıroların film haline gelmiş hali. Biz buna gülüyoruz.
Burda recep ivediği sevmeyip, konulan her kişi resmine apaçi diyen ezik insanlarda var. Madem bukadar terbiyeli düzgün cici çocuklarsınız milletin tipi ile de dalga geçmeyin.
Recep ivediği izlese çoğu kişi mutlaka bir kısmında kahkaha atmasada yemin ediyorum tebessüm edecektir. Ama siz her moka ön yargı ile yaklaşırsanız tabiki beğenmezsiniz. Aaa recep ivediği sevdiğinizi söylerseniz sonra size nederlerrr.