Şimdi Ara

Recep İvedik 2 (2009) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
0
Favori
31.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

1.Filmi izledim hiç gülmedim.2.fragmanı izledim uçak sahnesinde güldüm.Biraz daha iyi yapmışlar ama izleyen düşecektir kanımca.

4.3 Milyon kişi izlemişti,ne kadar düşse de boru değil bu :D
  • 1,5-2 saat hoş vakit geçirmek, günün stresini üzerinizden atmak için birebir bence. sanatsal birşey beklemek zaten yersiz olur. arkadaşların dediği gibi izleyip tadını çıkarmak sonra da çok fazla düşünmeyip geçmek lazım. tabi ki kimse kimseye zorla birşey izlettirmiyior istemeyen gitmez. ben severim sen sevmezsin, izlemezsin o senin tercihindir, niye izledin veya niye izlemedin gibilerinden düşünceler arz edilemez

şunu da eklemek istiyorum, benim burda karşı olduğum eleştirilmesi değil, tabi ki eleştirilecek ki eleştirilmesi de gerekir ama eleştirmek gözü kapalı karalamak kötülemek demek değildir, saygı çerçevesinde doğru bulmadığın, beğenmediğin, kafandaki düşüncelerle örtüşmeyen yönlerini bildirmektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGentum#47 -- 21 Ocak 2009; 19:38:15 >
  • en çok uçakta pilota devam et usta demesine çok güldüm
  • En begendıgım komedı fimlerındendı bırıncısı.2.sınede kesın gıdecegım.Zaten 4.5 milyon seyırcı ıle hala turk sıneması gıse rekoru recep ıvedıkte.
  • Recep İvedik1 kötü bir film. Ama Şahan çok iyi bir komedyen ve Recep İvedik de müthiş bir tipleme.
    2. film yine başarılı olur ama kendi rekorunu kırması mümkün değil. Çünkü artık herkes Recep İvedik'in filminin nasıl birşey olacağını biliyor. Dediğim gibi ilk filmin başarısını kesinlikle yakalayamaz. Ama umarım Şahan moralini bozmayıp bizi güldürmeye devam eder.
  • 1ci filimi cok makaraydı bayağı güldüm hatta arogtan daha komik bence 2ci filim de cocuşuyor şu full akbil olyına koptum
  • Öyle bir konuşmuşsunuz ki herkes filmi beğenmek zorunda sanki Allah Allah İsteyen izler isteyen izlemez Fragmanda komik kısaca
  • yeni bir rekor gelicek gibi.ben fragmanın sonundaki domatesi parçalarken sölediği cümleye çok gülüyorum.dilimede acayip bir yer etti.olur olmaz yerde sölüyorum deli gibi.sinema salonu sahipleri bence iple çekiyor bu filmin gelmesini.
  • pc'ye attım youtubedan izlemem malum kota
    sağol bu arada
  • küfür korumalıymış
    hayvanım ama evcil değil

• Starbucks sahnesine koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1 -- 23 Ocak 2009; 15:38:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Recep Ivedik POPCORN olarak tabir edilen gelgeç gülgeç diye türkçeye çevirisini yapabiliceğimiz çıtırlık bir filmdir.İzlersin gülersin untutursun.AROG da böyledir Recep İvedikte..

Aralarında tek fark ise AROG daha kaliteli ve emek harcanmış bir filmdir.Olaylar birçok karakterin etrafında döner ve filmin setinden kostümüne görsel efektlerine kadar daha kalitelidir.

Recep İvedik 2 de bizi güldürücektir.Filmin amacı bizi güldürmek ,eğlendirmek ve sorunlarımızdan 1-1buçuk saatliğine uzaklaştırmaktır ki gayetde güzel yapıcaktır..

Oturupda bu filmde konu yok,sosyal mesaj yok-film sektörüne ne faydası var gibi söylemler komiklikten öteye gidemez..

Katılıyorum.Sanatsal olmayan bir filmden sanatsallık beklemek baştan yanlış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Wesley -- 23 Ocak 2009; 16:27:56 >

• Gösterim Tarihi: 13 Şubat 2009

Recep İvedik 2 (2009)
  • bi incesi var filmin.İzlenir
  • konusu ilk filme göre daaha ilginç ama bence o ilk filmdeki kadar izlenmeyecek???
  • izlenilebilir bir film,ilk filmini izlemiştim =)
  • kesinlikle. sinemaya gidip ona para kazandırmam. netten indirip izliyecegim. bu kadar basit bir film cekerek bu kadar cok para kazanmasına karsıyım.
  • kodoman(ensesi kalın,iş adamı) o sahne süper olmuş.İzlenilebilir.Bana kalırsa ilk filmin rekorunu kıracaktır
  • Şu yeni çıkan türkcell'in 15 kr reklamından sonra filmden soğudum, gitmekten vazgeçtim; bu kadar kıytırık, berbat ve saçma bi reklam olabilir mi ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack*

Şu yeni çıkan türkcell'in 15 kr reklamından sonra filmden soğudum, gitmekten vazgeçtim; bu kadar kıytırık, berbat ve saçma bi reklam olabilir mi ya.

Heh işte! Filmin de ondan farkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.