Şimdi Ara

Recep İvedik 2 (2009) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
0
Favori
31.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _ERH@N_

HD Fragmanı

HD falan değil, yüksek kalitede sadece..

Biri de başka bir videoda Full HD demiş, sanki youtube destekliyor da full hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 24 Aralık 2008; 14:35:59 >

• Recep İvedik'i fazla sevmesemde izliycem.
  • >Sagapo< Sen kendi düşüncelerinle İnsanların Arasında Rezilleri Oynuyorsun,Bunun için utanmalısın..Benim söylediklerim Yüzünden değil

Dahada Polemiğe girmiyorum sen ve senin zihnindeki Yaşayanlarla..

Filmi Sabırsızlıkla Bekliyorum..
  • elimde hdrip fragman vardi onu yükledim türkiyede zaten hd kalitesi imkansız
     Recep İvedik 2 (2009)
    quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

HD Fragmanı

• quote:

elimde hdrip fragman vardi onu yükledim türkiyede zaten hd kalitesi imkansız
     Recep İvedik 2 (2009)
    quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

HD Fragmanı

Off be görüntüye bak.

• bence super.
  • Süper bir film yine bizi bekliyor
  • hepiniz ip gibi dizilmişşiniz efendi olun adam olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

>Sagapo< Sen kendi düşüncelerinle İnsanların Arasında Rezilleri Oynuyorsun,Bunun için utanmalısın..Benim söylediklerim Yüzünden değil

Dahada Polemiğe girmiyorum sen ve senin zihnindeki Yaşayanlarla..

Filmi Sabırsızlıkla Bekliyorum..

Yahu cikletten mi çıktın sen ?
    Daha bir cümle kuramıyorsun,gelmiş sidik yarıştırıyorsun.
    Ne halin varsa gör.
  • sana kabaran bir şey var
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

http://www.cevaplarinrecepi.com/

kesinlikle siteye girin ve soru sorma yeri var oraya girip recebi izleyin
    soru sorun sormayınca kızıyor neden sormuyorsun arkadaşım beni neden bekletiyorsun gibisinden

Not: fener küme düşer mi diye sordum
    sence mantıklı mı ? şu kelimeleri elinize gelirken bir düşünün öyle sorun yav dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahatı Kaçan Ağaç -- 24 Aralık 2008; 23:08:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

http://www.cevaplarinrecepi.com/

kesinlikle siteye girin ve soru sorma yeri var oraya girip recebi izleyin
    soru sorun sormayınca kızıyor neden sormuyorsun arkadaşım beni neden bekletiyorsun gibisinden

Not: fener küme düşer mi diye sordum
    sence mantıklı mı ? şu kelimeleri elinize gelirken bir düşünün öyle sorun yav dedi

• Vizyona giriş tarihi 1 hafta erkene alınarak 6 Şubat olarak değiştirilmiştir...

Radyo Mydonose Haber Saatinde Bu Bilgi Verildi. Ne Kadar Doğru Bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Vizyona giriş tarihi 1 hafta erkene alınarak 6 Şubat olarak değiştirilmiştir...

Radyo Mydonose Haber Saatinde Bu Bilgi Verildi. Ne Kadar Doğru Bilmiyorum.

İnşallah Doğrudur..
  • quote:

Ama takdir edersinki öyle tipler var ki "Bunun neyini beğeniyosunuz ya? Böyle saçma bişey izlenirmi? Esprilerin hepsi kalitesiz. Neyine gülüyosunuz?" gibilerinden yazanlaradaır benim lafım.

Bu denli eleştiri yapanlar ya elinde boş pipoyla dolaşan türlerdir ya da 5. sınıf dergilerde eleştirmenlik adına takla atan tiplerdir. Türün bu örneklerine medyada rastlamak mümkün. Görüldüğü an dikkate alınmamalı, olay yerinden uzaklaşılmalı.
    Madalyonun diğer yüzünden, yani ''halk'' tarafından bakarsan, bu soruların sorulması muhtemeldir. Neticede falanca yapım kalitesiz bulunmuş (başarı yahut başarısızlık değil), akabinde de benzer sorular dile gelmiştir. Hiçbir iş - görev durumu olmadan, tamamen hobi kapsamında.

quote:

Küçük gören kelimelerden oluşmuş eleştiri yazanlara en güzel kapağı takmadımı 1. filmle Şahan? Yine bu şekilde gözü kapalı artist tavırlarla eleştiren çok bilmişlere takacaktır o kapaktan.

İşin maddiyat kısmına bakıp da bunları dile getirmek yanlış. Zira ''komedi'' adı altında uydurduğun bir senaryoyu, biraz argo, biraz da erotizmle süslediğin takdirde, ülke insanı gözü kapalı yemektedir. Atıyorum, Paris Hilton'u 1 saniyelik de olsa sevişme sahnesine koysan, ülkenin büyük çoğunluğu filme gider, yapımcı - yönetmen bilumum ilgili kişiye dehşetül paralar kazandırır. Zilyonları götürürsün elbet. Ancak kalite anlayışından söz edemez, kimseye ''kapaklama'' yapmış olamazsın.

• hem iyi hem kötü tarafları var ama emeğe saygı.güzel yapmışa benziyor bakalım
  • birinciye sadece göz gezdirdim ve hiç beğenmemiştim bu daha güzel gibi görünyor ama sinemasına yine gitmem.Animasyon köpek bolt'a giderim daha iyi
  • Recep İvedik 2 birinci filminden cok daha iyi olacak espriler falan.
  • 1.Filmi izledim hiç gülmedim.2.fragmanı izledim uçak sahnesinde güldüm.Biraz daha iyi yapmışlar ama izleyen düşecektir kanımca.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.