Şimdi Ara

Recep İvedik 2 (2009) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
505
Cevap
0
Favori
31.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

kesinlikle daha fazla kişi izliyecektir süper ya güldürcek yine bizleri

kime göre ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

quote:

kime göre ?

ezici çoğunluğa göre...
  • quote:

quote:

kime göre ?

Bekle ve gör...
  • quote:

quote:

kime göre ?

Şöyle Boş Yorumlardan ne zaman kurtulacağız Çok merak ediyorum..sırf birşey yazmak için yazan adamlardan..
    Senden Aynısı Ekşi sözlükte çok var..sırf Farklı birşey söylemek adına Genelden Zıt Düşündüğünü göstermek amacıyla yazılar yazan,bir Nevi Hıncal uluçlardan..
    Burda Herkes Düşüncesini Yazıyor..Kime Göre Neye Göreye Girilmesi ne kadar mantıklı??

O zaman atmış olduğun tüm postları incelemek lazım senin SAGAPO beyfendi.Neye göre kime göre yazmışsın falan..Geçiniz Boş Yorumları..İnsanları Galeyana getirecek şeyler yazmaktanda vazgeçin.
    13 şubatta sinemaya gidin.2 tane marlboro parasına girin 1.5 saat gülün eğlenin çıkın..Bu kadar basit.

• quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

quote:

quote:

kime göre ?

Şöyle Boş Yorumlardan ne zaman kurtulacağız Çok merak ediyorum..sırf birşey yazmak için yazan adamlardan..
    Senden Aynısı Ekşi sözlükte çok var..sırf Farklı birşey söylemek adına Genelden Zıt Düşündüğünü göstermek amacıyla yazılar yazan,bir Nevi Hıncal uluçlardan..
    Burda Herkes Düşüncesini Yazıyor..Kime Göre Neye Göreye Girilmesi ne kadar mantıklı??

O zaman atmış olduğun tüm postları incelemek lazım senin SAGAPO beyfendi.Neye göre kime göre yazmışsın falan..Geçiniz Boş Yorumları..İnsanları Galeyana getirecek şeyler yazmaktanda vazgeçin.
    13 şubatta sinemaya gidin.2 tane marlboro parasına girin 1.5 saat gülün eğlenin çıkın..Bu kadar basit.

Olurmu abi ya. O zaman nasıl kendi egolarını tatmin edicekler? Neyi küçük görüp kendileri çok bi önemliymiş üst sınıfmış gibi herşeyi beğenmeyen tiplerden havasına nasıl girecekler?

• Valla Arkadaşım,Senelerdir sinemaya giderim,Evde film izlerim..Çok iyi filmde gördüm çok kötü filmde gördüm.
    Lakin Hiç bir Zaman Ne gittiğim filmi heryerde kötüledim,nede En önemlisi Filme gidenleri Kötüledim.
    Örnek:Muro diye bir film çıkmış..Hayatta gidip sinemada izlemem.Belkide çok iyidir bilemem.Ama o filmede gidilir mi gidenler şöyledir böyledir vb..yorum asla yapmam.Tercih meselesidir Zevk meselesidir.Benim için Bir televizyon filmidir hepsi bu.
    Recep ivedik in Ortada 4 milyonu geçmiş bir başarısı var..Hala bazı insanlar Bunu Küçümsüyor..Nette bakıyorum o kötü diyor bu kötü diyor e kardeşim o zaman bu filme kim gitti..Ülkenin %5 i filmi Sinemada izlemiş.Eminim %10 u Dvd vcd şeklinde izlemiştir..Ve yine eminim televizyonda açık kanalda yayınlandığı gün milyonlar yine izlicektir.
    Bana kalırsa Bu filmi kötüleyenler Sadece nette kötülüyor..Yakın çevresine gittim güldüm eğlendim mutlaka görün diyor.
    Nette kötülemesinin Sebebide Tamamen Ego Tatmini katılıyorum buna.
    Bir kısım insan piskolojisinde zirvedekinin paçasından tutup aşağı çekme dürtüsü vardır,Aslında Takdir ettiği halde.
    Bu 4 Milyon insan ne zorla Sinemaya sokuldu,Nede hipnoz altında topluca etkileşim içine girdik.
    Şu Sinemaya ne filmler Girdi,Neler gördük neler..Beğenen Gider,Beğenmeyen gitmez.

Borat Filmini izleyip Gülen Adam Sırf Türk Diye Recep ivediğe b.k atıyorsa Allah onu Recep İvediklerin ortasında Bıraka İnşallah...

• Ben ilk filmi sinemada izlememiştim...ama sonrada evde izleyince çok pişman olmuştum sinemada izlemediğime...dediğin gibi ortada ciddi bir gişe başarısı olan bir filmi sırf karizma yapmak için aşağılayanlar aslında komik duruma düşüyor farkında değilller...özellikle hıncal uluç tespitinede katılıyorum...bu ülkede elini!! sallasan hıncal zihniyetli insanlara çarpar...herkes maşallah 2 film izleyip sanat eleştirmeni sanıyor kendini..böyle tipleri fazla ciddiye almıycaksın...ciddiye aldıkça kendilerini daha önemli zannediyorlar çünkü...he diyip geçmek lazım...
  • İlk filmi indirip izlemiştim ve bu filme de para verip gitmem, nete düşünce izlerim ama enteresan havalarla yapılan eleştirileri anlamıyorum. Kimseye zorla film izletmiyorlar. İzlemek isteyen izliyor, istemeyen izlemiyor. Film elbette eleştirilir ama izleyenler eleştirilirse iş başka bir yere kayar. Bu filmi izleyenlerin filme gidiş amacı belli, eğlenmek ve gülmek, beğenmeyenler bu filme nasıl bir anlam yükleyip de beğenmiyor acaba ? Bu filme stanley kubrick filmi muamelesi çekip aşağılayacak halimiz yok.
  • Aslında toplumumuzda çok büyük bir sorun değil mi bu? Birinin beğendiği bir şeyi sırf o kişi onu beğendi diye o kişiyi yargılamak, aşşağılamak hatta.
    İLk mesajımda da belirttiğim gibi. Recep ivedik filmi bana göre fiyaskodur. Ben gülmedim. Saçma geldi bana. Şahan'ın TV'deki recep ivedik karakterinin her bölümüne gülerken filminde güldüğüm sahne sayısı 3'ü geçmemişti.
    Ama elbette beğenenler var. Beğenenler olmasa film türkiye izlenme rekoru kırmazdı. Beğenen izler, beğenmeyen izlemez. Sinema çekimini indirip izlemiştim ben. Çünkü bana göre sinemada para vereceğim türden bir film değildi.
    Şu günlerde arog için de aynı tartışmalar var. Beğenmeyenlere "sizin kültürünüz, bilgi birikiminiz o esprileri anlamaya yetmez" deniliyor. Ne alakası var? Adam gülmez gülmez. Ben filmde kahkahalar attım. Ve gerçekten güldüm. Bu kimsenin beğenmek zorunda olduğu anlamına gelmiyor.
    Herkesin seyir zevki, komedi anlayışı farklı olabilir. Önemli olan buna saygı duymaktır.

• Ben beyendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή
    Olurmu abi ya. O zaman nasıl kendi egolarını tatmin edicekler? Neyi küçük görüp kendileri çok bi önemliymiş üst sınıfmış gibi herşeyi beğenmeyen tiplerden havasına nasıl girecekler?

Enteresan yaklaşım. Zira falanca yapımı olumlu/olumsuz eleştirdiğimiz zaman, üst katmanlara doğru yelken açtığımızı hatırlamıyorum.

Zilyonların beğendiği, uğruna dağları deldiği, cinayet işlediği vs. bir filmi falanca kişi beğenmeyebilir. Akabinde de ''olumsuz'' düşüncelerini dile getirebilir. Bir diğer kişi ise buna katılmadığını belirtebilir. Ancak ego, sınıf, tip vari kelimelerle ilginç cümleler kurulması halinde, mevcut sözcükler yol - su - elektrik üçlemesi şeklinde geri dönebilir.

Bahsettiğin olaydan yola çıkarsak; x yapım hakkında ''olumlu'' düşüncelerini dile getiren bir kişi de ''üst sınıf'' havasına girebilir, filmi beğenmeyenlerin aksine farklı düşünebilir. Neticede ''farklılık'' yaratma çabası aktif hale gelmiştir.

Bir şeyler karalamadan önce mutlak suretle temiz havayla bütünleşmeli.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Aslında toplumumuzda çok büyük bir sorun değil mi bu? Birinin beğendiği bir şeyi sırf o kişi onu beğendi diye o kişiyi yargılamak, aşşağılamak hatta.

Herkesin seyir zevki, komedi anlayışı farklı olabilir. Önemli olan buna saygı duymaktır.

Bunun sebebi toplumumuzdaki farklı olma çabası...bu çaba çok acınası bir çaba ama...zaten bu tiplere ben özenti gözüyle bakıyorum...sanıyorlarki azınlıkta olunca bir hava bir karizma sahibi olucaklar...bunun toplumdaki en büyük ikonuda hıncal uluçtur zaten...

mesela ben;

hıncalın kötü dediği filmi mutlaka izlerim
    hıncalın kötü dediği film yabancıysa oscar alır Türk se altın portakal alır..
    hıncalın kötü oynuyor dediği takım ligde 4 sene üstüste şampiyon olur, uefa kupasını alır..
    hıncalın kötü dediği şarkıcı albüm satış rekorları kırar..

dikkat edin ne derse tersi...

hıncalın herşeye söyliyecek birşeyi vardır.
    hıncal her konuda bilgi sahibidir (öyle sanar kendini)
    hıncal aynı zamanda hem sinema hem müzik, hem kitap, hem spor, hem magazin eleştirmenidir..(eleştiremeyen desek daha doğru olur) ulan adamı gören sanırki 5 tane klonu var herşeye yetişiyor...banka bilgisayarı gibi...bitane ana makina var ona bağlı 6-7 tane monitör var...

işte hıncal gerçeği aslında toplum gerçeği...herkes eleştirmen olmuş...

100 tane film izleyip kendini film eksperti sananlarımı saysam...salak saçma hatta rezil uzakdoğu filmlerini (kore v.s.) izleyince karizma sahibi olanlarımı saysam...sanki her uzakdoğu filmi kaliteli...uzakdoğu furyası başladı son zamanlarda şaşıyorum kalıyorum arkadaş...adamla sinema muhabbeti yapıcam diye oturuyorsun adam sana sayıyor uzakdoğu filmlerini...yada diğer denyoluk daha komik...adam sadece cannes film festivaline aday olan filmleri seyrediyor sonrada kasıla kasıla yürüyor...muhabbet ediyorsun hollywood sineması falan diyorsun adam seni aşağılıyor...ben sanat filmleri izliyorum sen kimsin gibilerinden....

bizim insanımızın orta noktası yok...hep uçlardayız....enternasyoneliz diyoruzya hikaye...tam tersi içe kapanık yenilikten yoksun takıntılı ve ARTİS bi milletiz...

oh be içimi döktüm...şimdi işten çıkıp eve gidebilirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Macabre

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Enteresan yaklaşım. Zira falanca yapımı olumlu/olumsuz eleştirdiğimiz zaman, üst katmanlara doğru yelken açtığımızı hatırlamıyorum.

Zilyonların beğendiği, uğruna dağları deldiği, cinayet işlediği vs. bir filmi falanca kişi beğenmeyebilir. Akabinde de ''olumsuz'' düşüncelerini dile getirebilir. Bir diğer kişi ise buna katılmadığını belirtebilir. Ancak ego, sınıf, tip vari kelimelerle ilginç cümleler kurulması halinde, mevcut sözcükler yol - su - elektrik üçlemesi şeklinde geri dönebilir.

Bahsettiğin olaydan yola çıkarsak; x yapım hakkında ''olumlu'' düşüncelerini dile getiren bir kişi de ''üst sınıf'' havasına girebilir, filmi beğenmeyenlerin aksine farklı düşünebilir. Neticede ''farklılık'' yaratma çabası aktif hale gelmiştir.

Bir şeyler karalamadan önce mutlak suretle temiz havayla bütünleşmeli.

Adam gibi eleştirip beğenmiyorum arkadaş diyene sonuna kadar eyvallah. Ama takdir edersinki öyle tipler var ki "Bunun neyini beğeniyosunuz ya? Böyle saçma bişey izlenirmi? Esprilerin hepsi kalitesiz. Neyine gülüyosunuz?" gibilerinden yazanlaradaır benim lafım. Yoksa elbette beğenmek isteyen beğenir beğenmeyen beğenmez. Herkesin kendi takdiridir saygı duyarım.O lafları ne tür düşünceye sahip kişilere ettiğimi az bi etrafına bakarsan sende rahatça anlarsın. Temiz havayla bütünleşmene gerek bile kalmaz inan bana ;)

Eleştirmek var Eleştirmek Var... Eleştiri her zaman olmalı yeterki eleştiri adam gibi olsun. Küçük gören kelimelerden oluşmuş eleştiri yazanlara en güzel kapağı takmadımı 1. filmle Şahan? Yine bu şekilde gözü kapalı artist tavırlarla eleştiren çok bilmişlere takacaktır o kapaktan.

Eksilerini yanlışlarını her zaman konuşalım. Beğenmediğimiz noktalara dikkat çekelim... Fakat bunu yaparken de "Bu filmin nesini izliyosunuz? Neyine gülüyosunuz? Çok saçma..." gibilerinden yazılardan da kaçınmak gerekir dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 23 Aralık 2008; 18:12:45 >

• Uçak Sahnesi Süper
  • quote:

quote:

quote:

kime göre ?

Fasulye'den nem kapmakta üstünüze yok.
    Saldırmak için yer arıyorsunuz,millet epey bi canınızı sıkmış anlaşılan.
    Ama bu sizin bana hakarete varacak sözler sarfetmenizi sağlamaz.
    Hem Siz kimsiniz ki ?
    Daha önceki yorumlarımı okudunuz da mı,iki kelimelik adam olduğum hükmüne varıyorsunuz ?
    Adam gibi sordum,çünkü merak ediyordum.
    Bahsi geçen kişi üstü kapalı bir yerlere gönderme yapmıştı çünkü.Bilmediğim için de sordum adamakıllı.
    Ama nerdeeee....
    Sizin Etik Anlayışınız bu kadarmış demek ki...
    Yerleşmemiş bazı şeyler kafada...
    Herkesi potansiyel Provakatör olarak görmeyi yeğlemişsiniz.(Felsefeye bak)
    Adı Ahmet,Mustafa olsun yeter ki,farketmiyor...
    Ama nolduğunu anlamamı sağladınız,en azından o bakımdan çok müteşekkirim artık.
    Neyse yeter bu kadar Laf Salatası...

...

• Sagopa Yaptığınızın Laf salatası olduğunu satırlarınızın sonunda belirtmeniz hoş bir ayrıntı olmuş
  • Arkadaşlar dilimde tüy bitti artık şu eleştirme işinin açıklamaktan.Lütfen yukarda biyerde yazdıydım birdaha uğraşamıyacağım bakın bir okuyun sonra eleştirin şu filmi..

Dayanamadım kısaca yine anlatıyım.

RECEP IVEDIK BIR POPCORN FİLMİDİR!!!!!SANAT FİLMİ DEĞİLDİR!!! OYÜZDEN EĞLENMENİZE BAKIN İSTEMYORSANIZ İZLEMEYİN!!!!!SANAT FİLMİ GİBİ ELEŞTİRİLEMEZ,DIKKATE ALINAMAZ!!ZATEN ÇEKENLERİNDE BÖYLE BİR SIKINTISI YOKTUR!!!OFF be kardeşim off...
  • Valla bende 100 kere söyledim ama millet anlamıyor,zaten eleştiri kapasitesi popcorn filmlere yetiyor ve bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Şahan'ın ağzından ''oscar alıcaz,oscar olmazsa en kötü ihtimalle oscar dışında bütün ödülleri toplarız''gibi açıklamalar duydunuz mu?Bu adam ''ben popcorn film yaptım'' diyor ve kendi filmine ''komik''diyor,bu durumda sizlere bir sanat filmini eleştirecek gibi bir eleştiri fırsatı kalmıyor ama susmuyorsunuz.Sana komik gelmeyen diğer insanlara,Şahana,ona,buna vs. komik gelebilir.

Ayrıca ''hiç izlemedim,iğrenç''diyenlerede sadece gülüyorum,insan biraz düşünürde yorum yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 24 Aralık 2008; 5:35:04 >
  • quote:

Sagopa Yaptığınızın Laf salatası olduğunu satırlarınızın sonunda belirtmeniz hoş bir ayrıntı olmuş

1-Sagopa değil SaGaPo...

2-Aferim sana kapak ettin beni,bir daha bu bölüme giremem utancımdan.

Hey Allah'ım ya,ne adamlar var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.