Recep Ivedik POPCORN olarak tabir edilen gelgeç gülgeç diye türkçeye çevirisini yapabiliceğimiz çıtırlık bir filmdir.İzlersin gülersin untutursun.AROG da böyledir Recep İvedikte..
Aralarında tek fark ise AROG daha kaliteli ve emek harcanmış bir filmdir.Olaylar birçok karakterin etrafında döner ve filmin setinden kostümüne görsel efektlerine kadar daha kalitelidir.
Recep İvedik 2 de bizi güldürücektir.Filmin amacı bizi güldürmek ,eğlendirmek ve sorunlarımızdan 1-1buçuk saatliğine uzaklaştırmaktır ki gayetde güzel yapıcaktır..
Oturupda bu filmde konu yok,sosyal mesaj yok-film sektörüne ne faydası var gibi söylemler komiklikten öteye gidemez..
komik ilkinden güzel olur
İlki rekor kırmıştı bakalım ilkini geçebilecek mi ?
Arog ve Muroyu izledikten sonra Bu filme havada karada giderim arkadaş.
Hayvanım ama evcil değilim
ilk film cok guzeldi bu da iyi olur..
Hayvanım ama evcil değilim
Fena değil,eski Recep İvedik'in hatrına gidicem.
Yine rekor kırar.
fragmanda gülebildiğim yer 1-2 yer oldu, kendisine hayvan benzetmesi neden komik geliyor ki?? espri buysa emiinim aramızda daha espritüel arkadaşlar vardır.. yinede emeğe her zaman saygı duyarım ve umarım başarılı bir çalışma olur..
Hayvanım Ama Evcil Değilim..
Uçağa Vurup Devam Et Demesi..
Sonunda Akbill Diyor Full Ama Metrobüse Bincem Diyor
kesinlikle daha fazla kişi izliyecektir süper ya güldürcek yine bizleri
hhahahaahhahahhahahhahhahahahhahahahha gözümden yaş geldi yemin ederim
gülüyoruz tamam kabul ama sinema filmi olcak kalitede değil bence bu yapımlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Miyendiz Bey
gülüyoruz tamam kabul ama sinema filmi olcak kalitede değil bence bu yapımlar...
Hocam şahsen ben gülmeye gideceğim .. Film olması önemli değil .. Talk show gibi de olabilir
Gülmek için gidilir zaten,bu tip bir filmde sanat şaheseri aramaz kimse.
Fragmanda en kayda değer espri Uçak sahnesiydi.
Dünyanın En İyi Filmi Olmasınımı Bekliyorsunuz Gidin 2 Saat Eğlenin Hayatın Stresini Atın Geri Gelin Tüm Olay Bu..
Fena değil
quote:
Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#
Dünyanın En İyi Filmi Olmasınımı Bekliyorsunuz Gidin 2 Saat Eğlenin Hayatın Stresini Atın Geri Gelin Tüm Olay Bu..
Hay Ağzına Sağlık Arkadaşım Ya Çok Fazla izlendiği için Ben izlemem Herkesin Güldüğüne Gülmem Kompleksinizi Bi Tarafa Bırakın Eğlenmenize Bakın Fazla Abartıyosunuz.
quote:
tam bunu yazmak için girdim konuya sen yazmışsın...
bu karakter insanları güldürüyormu evet güldürüyor...o zaman bitmiştir...konuşmaya gerek yok...gider orda 1.5 saat boyunca 10 kere gülerim bu bile bana yeter...gülmeye o kadar ihtiyaç varki özellikle bu aralar...
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
quote:
tam bunu yazmak için girdim konuya sen yazmışsın...
bu karakter insanları güldürüyormu evet güldürüyor...o zaman bitmiştir...konuşmaya gerek yok...gider orda 1.5 saat boyunca 10 kere gülerim bu bile bana yeter...gülmeye o kadar ihtiyaç varki özellikle bu aralar...
Yok beyler olurmu ya... Kendini beğenmiş çevrelere göre çok kalitesiz. Hatta insanlar buna gülüyomu? Gerçekten gülen varmı? Basit espiriler. Falanlar filanlar... Hani filmi ve beğenenleri küçük görücekler ya. Hani kendileri üst sınıf olarak görünücekler ya...
Anlamıyorum ya şöyle amaçsızca eleştiren insanları... Komedi filmi dediğin ne iş yapar? İnsanları güldürüyomu? Güldürüyo. Çatır çatır rekorları kırıyomu Kırıyo ki bence en kral cevaptır bu filmi küçük görüp aşağılayanlara karşı...