Şimdi Ara

Recep İvedik 2 (2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
0
Favori
31.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte olay bu adam senede 1 tane çekiyor ve parayı kırıyor
  • "Hayvanım ama evcil değilim." sözü güldürdü beni de.
  • şu yaptığı filmleri hiç sevmiyoru.. hiç bişiye benzemiyor,kazandırmıyor..saçma geliyr bana
  • Gora, Arog, Recep İvedik, Muro...
    Etkili reklamlar sayesinde milyonların para verip izlediği filmler... Öyle 3-5 günde milyonluk gişe yapacakkadar kaliteli filmler değil asla. Aslında bu filmlerin gişe hasılatları bize reklamcılığın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Benim asla bir yabancı hayranlığım olmadı ama bu filmlerin 10-15 ytl verilip sinema salonunda izlenmeye değer filmler olduğunu düşünmüyorum, insanşar bu filmlere aşırı bir beklenti içinde gidiyorlar, haliyle çıkışta hayal kırıklığına uğruyorlar.
    Evet güzel bir yapım ama 3-5 günde milyonluk seyirci toplayacak kadar güzel değil... Tıpkı AROG gibi...
  • bu ne yaa fragmandan zaten tüm filmi izlemiş kadar olduk komik bi film olur ama sinemayla alakası yok gene sırf para kazanmak için yapılmış bir film daha arka arkaya skeçleri diz al sana film
  • Güzel olur diye düşünüyorum.Fragmanı da fena değil (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan
    fragman gene çok komik olmuş filmde aynı oranda boş bir film olur en komik sahneler fragmandakilerdir zaten

Bende ilk filmden çıkınca aynen bu düşünce içerisindeydim , fragmana mükemmel yerleri koyuyorlar sen zaten arkadaşlarınla muhabbetini yaparken fragmandan sonra filmde gülünmeyecek hale geliyor. Filmi de dümdüz izliyorsun. Hatta ben sinir bile oldum 13+ olmasına rağmen çoluk çocuk vardı etrafımda adam düşünce gülüyorlar , kalkınca gülüyorlar çıldırma aşamasına getirdiler.

Filme gelince fragman hoş gözüküyor gerçekten umarım bu sefer başarılı bir film olur.

• -Ruh güzelliğin iyidir. Orayı bilemem. Gel gelelim. Ruhlar aleminde de yaşamıyoz. O yüzden dış güzelliğine de biraz önem veririm

KOPTUM YA
  • İlk filmde 3-4 sahnede güldüm gerisi boş. Ama bu film daha iyi olacaktır tahminlerime göre
  • ilk filimde 1-2 yer dışında gülmemiştim ama bunun fragmanını izlerken bile epey bi güldüm.

benim japoncamda çok iyi haaaa
    oramakoma buramako

• süpermiş
  • bence mükemmel fragmanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

...

Post kasma arkadaşım!

quote:

Orjinalden alıntı: baytar

Gora, Arog, Recep İvedik, Muro...
    Etkili reklamlar sayesinde milyonların para verip izlediği filmler...

(;
  • Şu ruh güzelliği espirisini Dikkat Şahan Çıkabilir'in Cevizkıran skecinde yapmıştı. Güzele benziyor gitmek lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

quote:

Orjinalden alıntı: Göker

İkinci filmin birincisiyle bağlantısı olması gerekirdi bence.

Bi yerde bağlarlar bence.

ucağa devam et diyor ya sanki minibüste

Evet o çok hoşuma gitti..

• Domatesi yarışı süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferfecir

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

...

Post kasma arkadaşım!

Film üzerinde yorum bile yapmaya gerek olmadıgı için bir nevi tepki olarak herşeyi anlatır diye koymuştum o üç noktaları. Forum sql hatası verdi herhalde diye de iki kere göndermiştim ama sanırım bazı şeyleri anlatamamış çok ilginc...
    Neyse fazla söze gerek yok post kasmışız cezamızı almısız
  • fragman komik ama bu tarz filmler yakışmıyor sinemamıza
  • bu adam bana nedense itici geliyor.çoğunluk sevsede ben sevemedim bu adamı.ama fragman komik olmuş Ruh güzelliğin iyidir. Orayı bilemem. Gel gelelim. Ruhlar aleminde de yaşamıyoz. O yüzden dış güzelliğine de biraz önem veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 21 Aralık 2008; 15:21:45 >
  • Ben yine izlerim..
    Israrla bu filmde kalite aramaya çalışanlar var..
    Gidersiniz kafanızı dağıtırsınız budur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.