Şimdi Ara

Recep Baltaş vs Levent Pekcan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Recep Baltaş vs Levent Pekcan

(En Son Oy Tarihi: 21.12.2023)
Giriş
  • Levent Pekcan tuğla incelesin oturur izlerim.Diğer taraftan piyasanın en hızlı editörü bana göre Erdi Özüağ.
  • Levent abinin kibarligi yeter bu nasil bir vs ya webtekno rezilligiyle karsilastirsaniz daha iyiydi fvbjhgc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recebi sevmem ama pc de olan sorunlari hep onun yorumlar cozuyor

Leventle isim yok tanimiyorum bile :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent ağır çöp. Recep'in farklı bir tarzı var. Noktalamadan ban yiyenler Levent'e yüklenmiş ahahahaha.
  • Boş tartışma , ikisinin de farklı bir anlatış tarzına sahio , ikisini de severim , aradıklarımı bulabiliyorum, bu yüzden bence duruma göre değişir. Bazı arkadaşlarım Levent Pekcan’ın anlatış şeklinden ziyade diksiyonuna bakmış. Eee ııı demesi bir tık sıkabilir ama aktarma bilgisi iyi olduğunu düşünüyırum. Recep Baltaş’a gelirsek sesi ince olabilir , yaşı bazılarına göre takıntılı olmuş, kendisi elinden gelince forumda çözüm üretmeye çalışıyor , Ali güngör ile iyi bir ikili oldular , biri diğerinin açığını kapatıyor, detaylı inceliyor vs . Arkadaşlarımız bandan bahsetmiş , o tamamen sitenin kurallarıyla alakalı bir durum şahsi olacağını düşünmüyorum. Oy atmadım bu yüzden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu jenerasyon Recep baltaş ile büyüdü leveldan beri takip ederim

• yıllar önce editörlük başvurusu yapmıştım ve Levent Pekcan kibar bir dille geri çevirmişti.Üzülmüştüm ama yinede yaşım küçüktü fakat adam o kadar başvuruya rağmen dönüş sağlamıştı.Oyun Levent Pekcan'a.
  • yıllar önce editörlük başvurusu yapmıştım ve Levent Pekcan kibar bir dille geri çevirmişti.Yaşım küçüktü o zamanlar fakat adam o kadar başvuruya rağmen dönüş sağlamıştı.Oyun Levent Pekcan'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 15 Ekim 2018; 9:20:33 >
  • Levent abi candir..

• Merhaba ben recep baltaş bugun sizlere nasil kuru fasulye yapilir onu gosterecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep ağır gezici

LP diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 15 Ekim 2018; 10:41:12 >
  • recep baltaş kim a?

• İ Recep'in Pc bilgisi Süper.. Adeta gözlerinden ateş çıkartıyor.. İşini severek yapıyor takdir ederim.. Hem de Almanca öğretmeni.. Zaten Yanlış bilmiyorsam Alman kırması..

Levent ise bomboş bir adam. Çok pipirikli bir türlü sevemedim.. Hemde çok itiçi. Herşeyi ben bilirim havasında.. Hele Oyun incelemesi var ki.. Tam sopalık...

• Anlatım olarak: Mesut Çevik

Bilgi olarak: 1)Erdi Özüağ (Elektronik mühendisi gibi bilgili konuşuyor bence) 2)Levent Pekcan

Erdi Özüağ iyidir. Hem konuya hakim hem de gayet iyi anlatımı var bence. Mesut Çevik editörden ziyade basın yüzü gibi bir şey

• Forumunu kullandığın sitede editör yok mu?
    Git onların forumuna aç bu konuyu yada DH editörlerini derhal ekle
    Nankör olma
  • Hiçbiri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.